حل شده روش وب فونت
سلام دوباره آقا مجتبی یه روشی گفتن که میشد فونت ها رو توی سایت خاصی به وب فونت تبدیل کرد و روش خوبی بود ولی اون سایتی که معرفی کرد که فونت رو به وب فونت تبدیل کنیم انگار دیگه بالا نمیاد سایت دیگه ای نیست ؟ یا باید به روش جناب vng جلو بریم ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
من تاحالا با وب فونت کار نکردم اما کافیه عبارت convert font to webfont یا convert font to webfont online رو سرچ کنید . سایت های زیادی میاره . 
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ممنون یه سواب دیگه... من الان دارم روش جناب vng رو تست میکنم اصلا کار نمیده ! خسته شدم از بس خروجی گرفتم
من اون قسمت که توی کد : "@font-face { font-family: 'نام فونت دلخواه'; src: url('fonts/نام فونت دلخواه.ttf'); format('truetype'); }
که باید نام فونتی که توی کانستراکت انتخاب میکنم رو بنویسم خب اونو کپی میکنم و توی قسمتی که باید نام فایلی که تو پوشه fonts بزاریم رو هم قرار میدم ولی باز کار نمیکنه باید چیکار کرد ؟

پاسخ

سپاس شده توسط:
کلن خیلی در هم بر هم شده من حتی فایل های تستی خود آموزش رو امتحان کردم نمیاره
بازی من هم چون رکوردی هست هیچ راهی نیست بجز همین وب فونت یا روش بالایی که هیچ کدوم کار نمده
والا من که دیگه عقلم به جایی قد نمیدع
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
از روش آقا مجتبي پيش بريد فقط بجاي اون سايت ، به اين سايت سر بزنيد :

https://transfonter.org/

اگر احيانا موقعي نياز داشتيد كه فونت رو آفلاین به وب فونت تبديل كنيد اين كار رو بكنيد (يا اگر اين سايت هم از كار افتاد):
1- فونتي كه استفاده كرديد رو بايد به سه فرمت WOFF EOT SVG تبديل كنيد ... (نام هر سه فرمت رو به نام فونت تغيير بديد)
2- در نوت پد يا برنامه ي ويرايشگر متني اين كد رو بنويسيد (بجاي name_font اسم فونتتون رو قرار بديد):

@font-face {
font-family: 'name_font';
src: url('name_font.eot');
src: url('name_font.eot?#iefix') format('embedded-opentype'),
url('name_font.woff2') format('woff2'),
url('name_font.woff') format('woff'),
url('name_font.svg#name_font') format('svg');
font-weight: normal;
font-style: normal;
font-display: swap;
}

و در آخر با فرمت css اين فايل رو ذخيره كنيد و تمام اين فايل ها رو توي كانس ايمپورت كنيد و بقيش دقيقا مثل همون روش آقا مجتبي است...
موفق باشيد...
نقل قول:
 لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من خودم از همون روش vng استفاده میکنم و کاملا سالمه . احتمالا شما یه جای کار خطا داشتید :
1- در ابتدای لیوت یه اونت بزنید که در شروع لیوت >>> فونت تکست بشه فلان فونت
2-از جایگذاری تکه کد در فایل index.html در جای مناسب اطمینان حاصل کنید . 
3-حواستون به تایپ حروف کوچک و بزرگ در نام فونت و همچنین پسوند اون باشه . 
این کار هارو انجام بدید شاید مشکلتون حل شد . این روش هیچ مشکلی نداره و قطعا مشکل از شماست . اخرین خروجی که با این روش گرفتم و کار کرد دی بود .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
چشم هم روش سینا جان و هم روش شما رو یک بار دیگه امتحان میکنم... انشالله که درست بشه
بازم از پاسخگویی تون ممنونم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
[quote="SinaDehghani" pid='57043' dateline='1614601217']
سلام

اگر احيانا موقعي نياز داشتيد كه فونت رو آفلاین به وب فونت تبديل كنيد اين كار رو بكنيد (يا اگر اين سايت هم از كار افتاد):
1- فونتي كه استفاده كرديد رو بايد به سه فرمت WOFF EOT SVG تبديل كنيد ... (نام هر سه فرمت رو به نام فونت تغيير بديد)
2- در نوت پد يا برنامه ي ويرايشگر متني اين كد رو بنويسيد (بجاي name_font اسم فونتتون رو قرار بديد):

@font-face {
}

و در آخر با فرمت css اين فايل رو ذخيره كنيد و تمام اين فايل ها رو توي كانس ايمپورت كنيد و بقيش دقيقا مثل همون روش آقا مجتبي است...
موفق باشيد...

به این چندتا عکس یه نگاهی بکنید ... البته من نمیتونم چیزی رو لینک کنم به خاطر همین لینک رو تایپ میکنم ... وقتی بخوام فونتی رو توی خود کانستراکت انتخاب کنم اسم فونت مورد نظرم اینه

***** Object moved *****

اما وقتی از بیرون بهش نگاه میکنم یه اسم دیگه به این تصویر دقت کنید ...

**** Object moved *****

من توی اون تیکه کد داخل فایل index.html کدوم اسم رو بنویسم ؟ اسم اون فایل فونت که توی پوشه fonts میزارم که مشخصه ولی این اسم اصلی فونت کدومه ؟

اصلا روش vng برای فونت انگلیسی کار میده ؟ چون تو آموزش ها از فونت فارسی استفاده شده بود
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/12/12، 11:04 صبح)Hossein نوشته است:
(1399/12/11، 04:50 عصر)SinaDehghani نوشته است: سلام

@font-face {
}

موفق باشيد...

به این چندتا عکس یه نگاهی بکنید ... البته من نمیتونم چیزی رو لینک کنم به خاطر همین لینک رو تایپ میکنم ... وقتی بخوام فونتی رو توی خود کانستراکت انتخاب کنم اسم فونت مورد نظرم اینه

***** Object moved *****

اما وقتی از بیرون بهش نگاه میکنم یه اسم دیگه به این تصویر دقت کنید ...

**** Object moved *****

من توی اون تیکه کد داخل فایل index.html کدوم اسم رو بنویسم ؟ اسم اون فایل فونت که توی پوشه fonts میزارم که مشخصه ولی این اسم اصلی فونت کدومه ؟

اصلا روش vng برای فونت انگلیسی کار میده ؟ چون تو آموزش ها از فونت فارسی استفاده شده بود

مطمئن نيستم اما اسمي كه بيرون هست (خودتون تست كنيد!)
فرقي نداره چه فونت هاي انگليسي چه فارسي ...
نقل قول:
 لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
روش وب فونت جناب مجتبی روی کوردوا و اندروید جواب نمی ده. فقط برای nw.js و خروجی وب و html5
روش جناب vng برای اندروید جواب میده
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 228 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 175 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,569 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,928 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 129 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: