خرید اشتراکی کانستراکت 3
سلام
من میخواستم کانستراکت 3 یکساله بخرم، اما متوجه شدم 122 دلار قیمت داره، و با دلار 25 تومنی، 3 میلیون هزینه اش میشه
بعد یه کم بررسی کردم و دیدم میشه نسخه Educational کانس 3 رو بقیمت 37 دلار(حدود 900 تومن) خرید و همون امکانات میده .(خودتون بررسی کنید شاید من اشتباه می کنم)
اما سیرا اجازه خرید کمتر از 3 تا رو نمیده .
اگر کسی پایه بود پیام بده تا 3 نفر بشیم و بخریم .

پ.ن : لطفا از بحثهای متفرقه پرهیز کنید و در راستای تاپیک صحبت کنیم.
پ.ن2 : متوجه شدم قیمت کانس 3 برای آیپی کشورهای مختلف فرق داره، مثلا برای ترکیه 49 دلاره
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
سلام.
با توجه به اینکه خرید از آی پی های مختلف، قیمتش فرق میکنه، شما وقتی خواستید بخرید، از سایتی که براتون خرید رو انجام میده، بخواین که با همون آی پی مدنظر شما خرید رو انجام بده. مثلا من هم اطلاع دارم که از فیلیپین، ارزونتر در میاد.
سایتی ایرانی کارت، از کشورهای مختلفی میتونه براتون خرید کنه.

در خصوص خرید هم، قبلش بگم که اول مطمئن بشید که واقعا به کارتون میاد، بعد هزینه کنید و بخرید!
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، oak ، ᔕinaᗪehghani ، persiangamer
مرسی داداش از راهنماییت
ایرانی کارت گفت که با آیپی ترکیه پرداخت نمیزنه
کانستراکت انجین خوبیه و کسی که بلد باشه میتونه ازش پول دربیاره
و احتمالا برای مارکتهای ایرانی خیلی بدرد نمیخوره
بنابراین منم پیشنهاد می کنم کسی که میخواد بخره حتما براش کارایی داشته باشه(مارکت های خارجی)
  پاسخ

خواهش میکنم، میتونین بگین از آی پی فیلیپین براتون خرید بزنن. فیلیپین هم ارزون میفته.
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، persiangamer
(1400/1/11، 01:51 صبح)mostafanastary نوشته است: خواهش میکنم، میتونین بگین از آی پی فیلیپین براتون خرید بزنن. فیلیپین هم ارزون میفته.

در جواب گفتن فقط با آیپی آمریکا خرید می زنیم
به چن تا صرافی آنلاین پیام دادم ببینم چی میشه
  پاسخ

با سلام و احترام
به نظر من از هر آیپی ارزون تر هست بخریم ، بعد هر کس پایه خرید بود یک مبلغی رو پرداخت کنه
از دانش خود ، همیشه بهینه استفاده کنید !
  پاسخ

سپاس شده توسط: persiangamer
(1400/1/11، 02:13 عصر)ARKEYA نوشته است: با سلام و احترام
به نظر من از هر آیپی ارزون تر هست بخریم ، بعد هر کس پایه خرید بود یک مبلغی رو پرداخت کنه

درود بر شما
من با آیپی آلمان و لهستان و هلند و کره و ژاپن و ترکیه لیتوانی و اوکراین چک کردم
به بقیه آیپی ها دسترسی ندارم (فیلیپین نتونستم چک کنم)
اوکراین و ترکیه ارزونترین بودن(60 دلار)
اما مسئله ای که هست متاسفانه پرداخت کننده ها اکثرا از یک آیپی ثابت(آلمان-آمریکا ...) پرداخت انجام میدن
  پاسخ

دوستان عزیز پیشنهاد میکنم همچین کاری نکنین و از یه اکانت به صورت اشتراکی استفاده نکنید
سرویس کانس 3 دارای محدودیت آیپی هست و وقتی ببینه 3 کاربر همزمان آنلاین باشن و از سرویس استفاده کنن خودکار بن میکنه و برای رفع بن هم دردسر های زیادی داره

همچنین امکان داره که یه نفر بیاد یوزرنیم شما رو گزارش کنه و کانس اونو بن کنه
پس به نظر من همچین کاری نکنید که ریسکیه
  پاسخ

سپاس شده توسط: persiangamer ، Mehrdad ، ᔕinaᗪehghani
Exclamation 
(1400/1/11، 03:39 عصر)rezamms نوشته است: دوستان عزیز پیشنهاد میکنم همچین کاری نکنین و از یه اکانت به صورت اشتراکی استفاده نکنید
سرویس کانس 3 دارای محدودیت آیپی هست و وقتی ببینه 3 کاربر همزمان آنلاین باشن و از سرویس استفاده کنن خودکار بن میکنه و برای رفع بن هم دردسر های زیادی داره

همچنین امکان داره که یه نفر بیاد یوزرنیم شما رو گزارش کنه و کانس اونو بن کنه
پس به نظر من همچین کاری نکنید که ریسکیه
سلام. رضاجان، ظاهرا دوستمون قصدش اینه که اکانتی بخرن که به قولی 3 seat داشته باشه. نه یکی بخرن و اشتراکی استفاده کنن.

(1400/1/11، 02:09 عصر)persiangamer نوشته است:
(1400/1/11، 01:51 صبح)mostafanastary نوشته است: خواهش میکنم، میتونین بگین از آی پی فیلیپین براتون خرید بزنن. فیلیپین هم ارزون میفته.

در جواب گفتن فقط با آیپی آمریکا خرید می زنیم
به چن تا صرافی آنلاین پیام دادم ببینم چی میشه
تلفنی باهاشون صحبت کنید بهتره.
البته عجیبه که اینطوری گفتن به شما، من همین ده روز پیش خرید داشتم، و گفتن که میتونن از فیلیپین، آلماتن، فرانسه(فکر کنم) ، انگلیس و ... که البته، خودشون دو سه مورد دیگه هم گفتن!
  پاسخ

(1400/1/12، 07:46 عصر)mostafanastary نوشته است: سلام. رضاجان، ظاهرا دوستمون قصدش اینه که اکانتی بخرن که به قولی 3 seat داشته باشه. نه یکی بخرن و اشتراکی استفاده کنن.

تلفنی باهاشون صحبت کنید بهتره.
البته عجیبه که اینطوری گفتن به شما، من همین ده روز پیش خرید داشتم، و گفتن که میتونن از فیلیپین، آلماتن، فرانسه(فکر کنم) ، انگلیس و ... که البته، خودشون دو سه مورد دیگه هم گفتن!

والا اگه قرار باشه نسخه آموزشی دردسر بشه که همون نسخه شخصی میخریم
ولی هنوز پرداخت کننده ای پیدا نکردم، با 7-8 تاشون صحبت کردم گفتن نه
ایرانی کارت هم تاکید کرد فقط با آیپی امریکا میزنه
شاید با یه اپراتور دیگه صحبت کنم بگه میشه
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، ᔕinaᗪehghani

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مهم استخدام برنامه نویس PHP در تهران hasansanaei 0 455 1403/5/13، 08:34 صبح
آخرین ارسال: hasansanaei
Heart تیم تولید بازی okgames ehsanavy 0 506 1403/2/30، 10:45 صبح
آخرین ارسال: ehsanavy
  دعوت به همکاری از بازی سازان کانسراکت ٣ iflashlord 0 2,709 1400/1/21، 11:29 عصر
آخرین ارسال: iflashlord
  فراخوان نویسنده ARKEYA 0 1,572 1400/1/2، 07:36 عصر
آخرین ارسال: ARKEYA
  خرید سیگنالینگ سرور سایت سیرا amirho24 84 54,578 1399/12/13، 10:53 عصر
آخرین ارسال: persiangamer

پرش به انجمن: