حل شده ساخت کنترل لمسی
چیز مهمی مثل کنترل لمسی من آموزشش را پیدا نکردم یکی بود اون هم برای کنترل لمسی های دکمه ای کار میکنه برای کنترل لمسی 360 درجه که دو تا دایره است نمیشه استفاده کرد لطفا راهنمایی کنید من چطوری کنترل لمسی بسازم که وقتی دوربین حرکت میکنه جاش عوض نشه

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام 
این تاپیک رو نگاه کنید 
سورس جو استیک(درخواستی)

http://construct2.ir/showthread.php?tid=...=جوی+استیک
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، نام کاربری
(1400/2/7، 10:31 عصر)نام کاربری نوشته است: چیز مهمی مثل کنترل لمسی من آموزشش را پیدا نکردم یکی بود اون هم برای کنترل لمسی های دکمه ای کار میکنه برای کنترل لمسی 360 درجه که دو تا دایره است نمیشه استفاده کرد لطفا راهنمایی کنید من چطوری کنترل لمسی بسازم که وقتی دوربین حرکت میکنه جاش عوض نشه

سلام...
آقا محمد زحمت كشيدن و تاپيك مربوط به جوي استيك رو فرستادن ...

اما ؛‌ فقط براي اينكه "وقتي دوربين حركت ميكنه جاش عوض نشه" بايد پارالاكس اون شي رو 0 و 0 قرار بديد...
نقل قول:
 لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82 ، نام کاربری
سرچ کردم قبل تاپیک زدن و دیدم مثال ها
پارالاکس تغیر حرکت نسبت به دوربین است اگه اشتباه نکنم برای جوی استیک های دکمه ای کار میکند ولی جوی استیک های 360 درجه اون دایره وسطی که در دایره بزرگ حرکت میکند دیگر حرکت نمیکند که بتوان کاراکتر را کنترل کرد اگه خوب توضیح ندادم امتحان کنید میفهمید

پاسخ

سپاس شده توسط:
واضح تر بگید منظورتون رو . مگه همچین چیزی نمیخواید که با لمس دایره وسطی کاراکتر جا به جا میشه ؟ اگه منظورتون همین هست اون تاپیک هارو فرستادم دیگه . اگه سورس های داخل تاپیک ها این نوع جوی استیک نیست (چون ندیدم سورس هارو ، ویندوز رو عوض کردم هنوز کانستراکت نریختم) ولی منظورتون همین عکس پایینه صبر کنید یا دوستان راهنمایی کنن یا من کانستراکت نصب کنم و سورسی که داشتم رو براتون بفرستم . 
[تصویر:  18829-Capture-JPG]
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: نام کاربری
یکی از سورس ها را باز کنید و دوربین دنبال شونده اضافه کنید بعد میبینید جوی استیک از تصویر خارج میشه پارالاکس را صفر کنید ببینید چه اتفاقی می افته منظورم را متوجه میشید

پارالاکس صفر بشود اون لایه حرکت نمیکند درسته؟ پس دایره جوی استیک هم حرکت نمیکند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1400/2/8، 12:59 عصر)نام کاربری نوشته است: یکی از سورس ها را باز کنید و دوربین دنبال شونده اضافه کنید بعد میبینید جوی استیک از تصویر خارج میشه پارالاکس را صفر کنید ببینید چه اتفاقی می افته منظورم را متوجه میشید

پارالاکس صفر بشود اون لایه حرکت نمیکند درسته؟ پس دایره جوی استیک هم حرکت نمیکند

من امتحان كردم مشكلي نداشت!
شما هم امتحان كنيد مشكلي نخواهد داشت....

نقل قول:
 لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.
  پاسخ

حالا که بیشتر دقت کینم یه وقتایی حرکت میکنه یک وقتایی نمیکنه !!!!! البته بیشتر حرکت نمیکنه
نمیدونم مشکلش از کجا هست
همچنان دارم ایونت ها را برسی میکنم ولی مشکلی به نظرم نیومده

همه ایونت های نامربوط را پاک کردم ولی باگ هایی میزنه نگو و نپرس لطفا به من بگید این پارالاکس چیکار میکنه دقیقا
  پاسخ

سپاس شده توسط:
احتمالا يجايي اشتباه كرديد اين سورس رو ببينيد (يسري تغييرات توش ايجاد كردم):
Object moved

من با اين سورس مشكلي ندارم ببينيد شما مشكل داريد؟
نقل قول:
  پاسخ

(1400/2/8، 02:02 عصر)نام کاربری نوشته است: حالا که بیشتر دقت کینم یه وقتایی حرکت میکنه یک وقتایی نمیکنه !!!!! البته بیشتر حرکت نمیکنه
نمیدونم مشکلش از کجا هست
همچنان دارم ایونت ها را برسی میکنم ولی مشکلی به نظرم نیومده

همه ایونت های نامربوط را پاک کردم ولی باگ هایی میزنه نگو و نپرس لطفا به من بگید این پارالاکس چیکار میکنه دقیقا
گفتم که کانستراکت رو هنوز نصب نکردم نمیتونم تست کنم
اما حدس میزنم شما جوی استیک رو در لایه جدا نزاشتید . دقت کنید که یه لایه روی همه لایه ها بسازید ، جوی استیک رو توی اون بریزید و بعد پارالاکسش رو 0 کنید . حواستون باشه لایه پایین رو دست نزنید و فقط پارالاکس لایه جوی استیک رو صفر کنید .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، نام کاربری

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 228 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 175 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,586 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: