حل شده recaptcha کانستراکت
سلام به همه دوستان ؛

کسی تا حالا سعی کرده recaptcha رو توی کانستراکت اجرا کنه ؟
یا راه حل یا راه کاری برای اجرای recaptcha توی کانستراکت ندارید ؟
مسلما با پلاگین های HTML و بروزر نمیشه این کارو کرد . ارور هایی مبنی بر عملکرد ناقص رو میدن که هیچی ...
میخوام روی خروجی اندروید بندازمش ، اما اگر چیزی به ذهنتون رسید بگید ببینیم اینو چیکار میتونیم بکنیم .

اگر نمیدونید recaptcha چیه یا به چه دردی میخوره ، گوگل سرچ کنید ؛ اما توضیح کوتاهش میشه همون کد امنیتی ( نوع گوگلش ) برای جلوگیری از اسپم .

تشکر از دوستان .
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
سلام و درود بر حسام گل

آقا بنظرم خودت بشین درستش کن
لازم نیست حتما به دقت گوگل بالا باشه
یه حدود 50 تا 100 تا عکس با عدد های در هم برهم درست کن
و بگو مثلا اگه عکس 56 اومد و عدد 56478 (برای مثال میگم) رو تایپ کرد اجازه ورود داشته باشه و در غیر اینصورت خیر
البته خب باز هم میگن دقتش به اندازه گوگل بالا نیست
ولی بازم خوبه
سهراب سپهری

ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، hasansanaei
سلام...

من قبلا امتحان کرده بودم، ریکپچای 2، و مشکل اصلیش این بود که باید حتما اون دامنه که دادیم به گوگل، فایل html هم روی اون بارگذاری بشه، و نمیشه به همین دلیل ازش توی خروجی اندروید استفاده کرد، البته توی همون ورژن 2 گزینه ای برای اندروید هم داره، که مستنداتش برای اندروید استودیوست،
یه پلاگین کرودوا هم براش پیدا کردم:
استفاده از کپچا (Captcha) در فرم های ارسال و یا دریافت کانستراکت

اما امتحانش نکردم شاید این یکی کار بده،

اما به دور از همه اینا، یه تاپیکی @MrBadfar عزیز زده بودن برای ساخت یه کپچای جمع و جور:

اگر که حتما نباید از ریکپچا استفاده کنید میتونید از اون تاپیک کمک بگیرید، اما بغیر از اینا برای اینکه بفهمید کاربر داره به سرور درخواست میفرسته یا یه چیز دیگه، میتونید یه کوکی بسازید، و اگر اون کوکیه ساخته نشد، معلوم میشه که کاربر یه رباته...

اینم مستندات خود ریکپچا:
https://developers.google.com/recaptcha/...hould-i-do

راستي آیفریم رو امتحان کردید؟!

موفق باشید...
نقل قول:
 لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mamfan ، hasansanaei
(1400/3/22، 02:32 عصر)amin COD نوشته است: سلام و درود بر حسام گل

آقا بنظرم خودت بشین درستش کن
لازم نیست حتما به دقت گوگل بالا باشه
یه حدود 50 تا 100 تا عکس با عدد های در هم برهم درست کن
و بگو مثلا اگه عکس 56 اومد و عدد 56478 (برای مثال میگم) رو تایپ کرد اجازه ورود داشته باشه و در غیر اینصورت خیر
البته خب باز هم میگن دقتش به اندازه گوگل بالا نیست
ولی بازم خوبه
سلام داداشم ؛

مشکلی از بابت نوشتنش ندارم ، اما میخوام از گوگل ری کپچا استفاده کنم .
در اصل فقط قصدم استفاده از کپچا گوگل هست ، اما خب اگر مجبور بشم دست آخر ظاهرا خودم بنویسمش .
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، amin COD
(1400/3/22، 02:57 عصر)SinaDehghani نوشته است: سلام...

من قبلا امتحان کرده بودم، ریکپچای 2، و مشکل اصلیش این بود که باید حتما اون دامنه که دادیم به گوگل، فایل html هم روی اون بارگذاری بشه، و نمیشه به همین دلیل ازش توی خروجی اندروید استفاده کرد، البته توی همون ورژن 2 گزینه ای برای اندروید هم داره، که مستنداتش برای اندروید استودیوست،
یه پلاگین کرودوا هم براش پیدا کردم:

اما امتحانش نکردم شاید این یکی کار بده،

اما به دور از همه اینا، یه تاپیکی @MrBadfar عزیز زده بودن برای ساخت یه کپچای جمع و جور:

اگر که حتما نباید از ریکپچا استفاده کنید میتونید از اون تاپیک کمک بگیرید، اما بغیر از اینا برای اینکه بفهمید کاربر داره به سرور درخواست میفرسته یا یه چیز دیگه، میتونید یه کوکی بسازید، و اگر اون کوکیه ساخته نشد، معلوم میشه که کاربر یه رباته...

اینم مستندات خود ریکپچا:
https://developers.google.com/recaptcha/...hould-i-do

راستي آیفریم رو امتحان کردید؟!

موفق باشید...
سلام سیناجان ؛ ممنون که همیشه به همه کمک میکنی .

من قصدم هست از ری کپچا استفاده کنم ، اگر بخوام دستی بنویسم ، این کارو میکنم ؛ اما عقلانی نیست که وقتی بهترین سیستم امنیتی دنیا جلوت هست بخوای خودت دستی بنویسی . 
نقل قول: من قبلا امتحان کرده بودم، ریکپچای 2، و مشکل اصلیش این بود که باید حتما اون دامنه که دادیم به گوگل، فایل html هم روی اون بارگذاری بشه، و نمیشه به همین دلیل ازش توی خروجی اندروید استفاده کرد
برای این مورد میتونید به جای دامین بنویسید localhost و ادد بزنید .
گوگل براش دامین مهم نیست ، هرجوری که بتونید سایت کی و کد امنیتی رو بگیرید مهم نیست .
اون پلاگین کوردوا رو پیدا کردم ، اما گزارشاتی نوشته بودن که روی اندروید 9 به بالا درست کار نمیکنه .

حالا اگر دوستان نتونن راه حلی ارائه بدن ، شاید برم خودم پلاگینشو بسازم که مسلما چندان آسون هم نیست .
البته شنیدم روی خروجی وب ویو میاد بالا ، اما خب چون خودم گوشی ای ندارم که بتونم اندروید بالا رو روش تست کنم متاسفانه نمیتونم تمام این مواردو دونه دونه تست کنم .

تشکر .
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، mamfan

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 228 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 175 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,586 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: