حل شده رندوم در بازی حافظه
سلام خدمت دوستان.
من از روی یه فیلم آموزشی ساخت یک بازی حافظه رو پیش رفتم اما توی قسمت رندوم به مشکل برخوردم .در واقع عکس فریم آخر تکرار میشه.خواستم ببینم کسی می تونه این مشکل سورس پایین رو حل کنه؟
ممنون
لینک سورس:
Object moved

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام . من مشکلی ندیدم . لطفا بیشتر توضیح بدید 
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1400/5/28، 05:50 عصر)محمد 82' نوشته است: سلام . من مشکلی ندیدم . لطفا بیشتر توضیح بدید 

سلام.مشکل اینه که  وقتی  اعداد تصادفی تولید میشه ، گاهی فقط در مورد عدد 9 (که در این اسپرایت فریم آخر حساب میشه ) تکرار میشه.در واقع چون عددی بیشتر از فریم ها تولید میشه باعث میشه که برنامه همون عدد 9 رو در نظر بگیره و نشون بده و این باعث میشه مثلا چهار تا عدد 9 نشون بده.

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
این سورس رو بررسی کنید
شاید کمکتون کرد.

سورس بازی حافظه
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: mehdi ، محمد 82
(1400/5/29، 02:47 عصر)shazde' نوشته است: سلام
این سورس رو بررسی کنید
شاید کمکتون کرد.

سورس بازی حافظه

سلام.
ممنون دوست عزیز.اما سورسش رو قبلا داشتم و البته یه سری مشکل داره و اینکه می خواستم تصاویر رندوم ایجاد بشه.

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
خب برادر من وقتی گفتی فریم کارت هات بشه یدونه بیشتر از ID و تعداد فریم هات 9 تاست ، نباید بزاری ID بیشتر از 8 بشه.
من خیلی از سورست سردرنیاوردم ، شاید چون به اندازه تو حرفه ای نیستم و کلا با فانکشن حال نمیکنم ، اما تا جایی که فهمیدم توی اونت های 17 و 18 اخر اکشنت به جای +1 ، -1 بزار . همین
من بعد اینکار 30 ، 40 بار امتحان کردم مشکل پیش نیومد . 
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: mehdi ، shazde
(1400/5/29، 10:43 عصر)محمد 82' نوشته است: خب برادر من وقتی گفتی فریم کارت هات بشه یدونه بیشتر از ID و تعداد فریم هات 9 تاست ، نباید بزاری ID بیشتر از 8 بشه.
من خیلی از سورست سردرنیاوردم ، شاید چون به اندازه تو حرفه ای نیستم و کلا با فانکشن حال نمیکنم ، اما تا جایی که فهمیدم توی اونت های 17 و 18 اخر اکشنت به جای +1 ، -1 بزار . همین
من بعد اینکار 30 ، 40 بار امتحان کردم مشکل پیش نیومد . 

ممنون آقا محمد.
دقیقا من تازه کارم نه حرفه ای مثل شما. اول پست هم گفتم طبق فیلم(زبان اندونزی) انجام دادم .راستش هنوز با نحوه استفاده از آرایه ها وارد نیستم که باید تمرین کنم دیگه.

پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82 ، shazde
خداروشکر که حل شد
جدی گفتم به اندازه شما حرفه ای نیستم ، بعضی از بخشای سورس رو نفهمیدم که عموما فانکشن بود . البته این به همون دلیله که گفتم ،رغبت انچنانی به استفاده اش ندارم . 
تو حلقه ها هم البته یکم مشکل دارم.  4
حالا شما بازم امتحان کن به جایی لطمه نخورده باشه ، منکه احساس میکنم مشکل از اون اکشن بود . بازم امتحانش کن .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: mehdi

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,594 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: