بخون متوجه میشی
سلام

ببخشید میشه تو کانسترکت چیزی ساخت مثل این بازی های ازومتریک که ساختمان رو میخره یا میخواد جابه جا بکنه روی مربع های کوچک ؟

اسمشو نمیدوستم برای همین نتونستم سرچ کنم
بالاخره انتظار ها به پایان رسید:
ریزی منتشر شد! 
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
سلام
این تایپیک ممکن است مشکلتان را حل کند.

1                                            ‌1
||
||
|                                               |
|__________________________|

پاسخ

سپاس شده توسط: M.Y ، ᔕinaᗪehghani
(1400/7/22، 04:56 عصر)M.Y نوشته است: سلام

ببخشید میشه تو کانسترکت چیزی ساخت مثل این بازی های ازومتریک که ساختمان رو میخره یا میخواد جابه جا بکنه روی مربع های کوچک ؟

اسمشو نمیدوستم برای همین نتونستم سرچ کنم

سلام؛

چرا نشه؟!

اينم دو نمونه اش:

https://cafebazaar.ir/app/com.oxy.bana

https://cafebazaar.ir/app/com.shazde.kingvillage

آقای محمد 40 تاپيك فوق العاده اي رو لينكش رو ارسال كردن برای درک بیشتر میتونین به این دو تا تاپیک هم سر بزنید:

یک سورس برای شروع بازی ایزومتریک

سورس بازی ایزومتریک(شبه سه بعدی)

موفق باشید
نقل قول:
 لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.Y
سلام ممنون

فقط لینکیک سورس برای شروع این توی پیکو فایل فایلی ازش نیست کسی اینو داره
ریزی منتشر شد! 
  پاسخ

سلام

من تونستم با استفاده از دراگ و دراپ حرکتشو درست کنم اما نمیتونم بگم که اگه روی مربع هایی که برای مکان ساختمان ها گزاشتم بگم اگه روشون افتاد همونجا وایسه اگه اشتباه وایساد و روی اونها نبود برگرده سرجاش
ریزی منتشر شد! 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام ، عکسی ، چیزی از اونت ها و محیط بازی ؟؟؟ اگه خواستید سورس رو اینجا یا خصوصی بفرستید تا بشه بهتر کمک کرد .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

نه محمد جان مشکلی نیست میگم چجوری بگم که مثلا اون مربع هایی که تو صفحه هست برای قرارگیری ساختمان ها روی اون ها چجوری بگم که وقتی داشت ساختمان رو جا به جاش میکرد یا ساختمانی خرید اگه روی مربع ها بود همون جا به ایسته مثل بازی کلش که جابه جا میکنی ساختمان رو اگه تو مربع ها قرار گیرد همون جا می ایسته ولی اگه تو درختی یا سنگی و.....ها بود ساختمان قرمز میشه و اگه ولش کنه برمیگرده سرجاش
ریزی منتشر شد! 
  پاسخ

اها . خب میتونید برای هر مربع یک متغیر لوکال تعریف کنید که اگه روش ساختمون ساخته شده بود متغیر بشه ture و اگه ساختمونی دوباره روی اون مربع اومد و متغیرش ture بود قرمز بشه .
برای برگشتن به جای اولشم همینطور ، یه متغیر محلی برای خود ساختمون تعریف کنید و بگید اگه رفت رو مربع قرمز ، موقعیتش بشه همون متغیر .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.Y ، ᔕinaᗪehghani
سلام من خودم برای اینکه اگه روی موانع اومد ساخته نشه بگم که is overlapping و خونه قرمز بشه و ساب ایونت بگم هیچ اتفاقی نی افته و همونجا بمونه تا حرکتش بده

اون سرجاش برگرده رو خیلی مهم نیست
فقط میگم من چی بگم که وقتی ساختمان حرکت کرد اگه روی هر مربعی بود همون جا وایسه ولی من گفتم وقتی دراگ رها شد position بشه مثل مربع و می افتد روی مربع ولی متاسفانه میره روی ۱ مربع فقط و بقیه رو روشون میره همونجا نمیایسته
ریزی منتشر شد! 
  پاسخ

(1400/7/26، 09:54 صبح)M.Y نوشته است: سلام من خودم برای اینکه اگه روی موانع اومد ساخته نشه بگم که is overlapping و خونه قرمز بشه و ساب ایونت بگم هیچ اتفاقی نی افته و همونجا بمونه تا حرکتش بده

اون سرجاش برگرده رو خیلی مهم نیست
فقط میگم من چی بگم که وقتی ساختمان حرکت کرد اگه روی هر مربعی بود همون جا وایسه ولی من گفتم وقتی دراگ رها شد position بشه مثل مربع و می افتد روی مربع ولی متاسفانه میره روی ۱ مربع فقط و بقیه رو روشون میره همونجا نمیایسته

سلام

من به شخصه دقیق نفهمیدم چیکار می‌خواید بکنید یا چیکار کردید، اگر میشه یخورده توضیحاتتون رو دقیق تر کنید یا یه فیلم از کاری که می‌خوابد انجام بشه ارسال کنید و یه عکس از ایونت هایی که توی کانستراکت دارید...

اینجوری بهتر میشه کمک کرد

موفق باشید...
نقل قول:
 لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,594 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: