موضوعها: 33
مکان: همین دور وَر
سپاسها: 71
100 سپاس گرفتهشده در 58 ارسال
سلام
ببخشید میشه تو کانسترکت چیزی ساخت مثل این بازی های ازومتریک که ساختمان رو میخره یا میخواد جابه جا بکنه روی مربع های کوچک ؟
اسمشو نمیدوستم برای همین نتونستم سرچ کنم
بالاخره انتظار ها به پایان رسید:
سلام ممنون
فقط لینکیک سورس برای شروع این توی پیکو فایل فایلی ازش نیست کسی اینو داره
سلام
من تونستم با استفاده از دراگ و دراپ حرکتشو درست کنم اما نمیتونم بگم که اگه روی مربع هایی که برای مکان ساختمان ها گزاشتم بگم اگه روشون افتاد همونجا وایسه اگه اشتباه وایساد و روی اونها نبود برگرده سرجاش
موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
سلام ، عکسی ، چیزی از اونت ها و محیط بازی ؟؟؟ اگه خواستید سورس رو اینجا یا خصوصی بفرستید تا بشه بهتر کمک کرد .
نه محمد جان مشکلی نیست میگم چجوری بگم که مثلا اون مربع هایی که تو صفحه هست برای قرارگیری ساختمان ها روی اون ها چجوری بگم که وقتی داشت ساختمان رو جا به جاش میکرد یا ساختمانی خرید اگه روی مربع ها بود همون جا به ایسته مثل بازی کلش که جابه جا میکنی ساختمان رو اگه تو مربع ها قرار گیرد همون جا می ایسته ولی اگه تو درختی یا سنگی و.....ها بود ساختمان قرمز میشه و اگه ولش کنه برمیگرده سرجاش
موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
اها . خب میتونید برای هر مربع یک متغیر لوکال تعریف کنید که اگه روش ساختمون ساخته شده بود متغیر بشه ture و اگه ساختمونی دوباره روی اون مربع اومد و متغیرش ture بود قرمز بشه .
برای برگشتن به جای اولشم همینطور ، یه متغیر محلی برای خود ساختمون تعریف کنید و بگید اگه رفت رو مربع قرمز ، موقعیتش بشه همون متغیر .
سلام من خودم برای اینکه اگه روی موانع اومد ساخته نشه بگم که is overlapping و خونه قرمز بشه و ساب ایونت بگم هیچ اتفاقی نی افته و همونجا بمونه تا حرکتش بده
اون سرجاش برگرده رو خیلی مهم نیست
فقط میگم من چی بگم که وقتی ساختمان حرکت کرد اگه روی هر مربعی بود همون جا وایسه ولی من گفتم وقتی دراگ رها شد position بشه مثل مربع و می افتد روی مربع ولی متاسفانه میره روی ۱ مربع فقط و بقیه رو روشون میره همونجا نمیایسته