تبادل نظر درباره مشکلات جدید اینتل
(1396/5/16، 10:31 صبح)Ahuora نوشته است: درود ... پرسشی که برام پیش اومده اینه که آیا در کشورمون برنامه نویسهایی پیدا نمیشه که یه سایت ایرانی با همه ویژگیهای اینتل بسازند؟؟؟؟؟

39 39 39 39 39 39

متاسفانه اونطوری که شما میگید نیست !

الان من یک برنامه نویس ! ساخت همچین سیستمی به این آسونی ها نیست که شما فقط میگی اینتل !!!
حجم بسیار گسترده ای از برنامه نویسی میخواد ، 100 ها یا شاید هزاران بار زحمتش از اون برنامه نویسی یک بازی فول سخت تر باشه ( با یونیتی ) ، هیچ وقت یک برنامه نویس یا یک شرکت نمیتونه همچین کاری رو بکنه ، همچین کاری رو باید کمپانی های بزرگ انجام بدن و روش سرمایه گذاری بکنند ، چون هزینه های سنگینی در پی داره . متاسفانه ما توی ایران کمپانی بزرگ نداریم 22

کافه بازار با اون همه ادعاش صد تا کارمند بزور داره . اونوقت شما از کدوم شرکتی توقع دارید همچین چیزی رو بسازه ، اونم وقتی خودتون به شخصه حاضر نیستید حتی 10 هزار ت بدید برای انجام خروجی بازیتون یا برنامه تون ؟؟؟

( دیگه لازم نیست بگم که یک سری از دوستان حتی در همین انجمن ، حاضر نیستند بخاطر مادر برنامشون ( خروجی ) حتی یک اسپلش 3 ثانیه ای روی برنامه باشه و حتی قصد دارن اون رو دور هم بزنند :2 شما دارید درباره همچین جامعه ای نظر میدید ، اونوقت من سرمایه گذار توقع دارید وقت و زحمت و پولمو بخوابونم برای همچین جامعه ای ؟؟؟

باید قبول داشته باشید که از جهت حساب کنیم ، ضرره ...
  پاسخ

سپاس شده توسط: ariyabeckler ، shazde ، shaygaaan
درود بر شما و سپاس از پاسختون ... نگرش من ورای ده هزارتا و بیشتر هست .. چیزی مانند بجای ماهی دادن ماهیگیری آموختن هست ... همچنین در دنیای نت وورک  هستیم و بطور مثال شما می تونید بفرمایید من می تونم چندخط برنامه رو بنویسم و دیگری برای بخش دیگر یا تکمیل ادامه برنامه شما چند خط دستوری رو بنویسند و تا پایان... کار ساده ای نیست اما شدنی است و مهم تر از اینکه در راه پیشرفتتون با این نگرش پیش نرید که در جامعه چندنفر مانند مردخوارها رفتار می کنند با این نگرش ورود کنید که دانشتان راه پیشرفت رو در پیش می گیره .. من در حرفه ای انیمیشن سازی سه بعدی فعالیت دارم و در چند پروژه سینمایی کار کردم که آخرین آن سرپرست گروه انیمیت انیمیشن سینمایی کله آهنی بودم .. موضوع  اینه که تقریبا غیر ممکن می دونستند که بشه در ایران کار سینمایی انیمیشن سه بعدی انجام داد . 

1

پیروز باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
ما که نمیگیم نشدنیه ، بلعکس اگر 5 سال پیش ( به خودم ) میگفتم ساخت یک بازی مثل کالاف دیویتی برای من نشدنیه ، الان میگم شدنیه ... با توجه به اینکه پیشرفت در هر کجای دنیا یک چیز عادیه ، برای ما هم عادیه ...

نشدنی نیست ، هیچی نشدنی نیست . اما ساخت اون به تنهایی خیلی سخته .

مگر اینکه 5 . 6 نفری جمع بشن ، هر کسی یک کاری رو انجام بده و در نهایت طوری برنامه بریزیم که در ازای مثلا هر خروجی کردوا مثلا 5 هزار ت طرف پرداخت بکنه و ...

میشه همچین کاری رو هم کرد ، اما من به شخصه این کار رو بخوام رهبری کنم ، میگم داخل ایران انجام ندیم و بصورت بین المللی گسترش بدیم تا حداقل واقعا بشه ازش یک درآمدی در آورد و هزینه زحماتمون بشه .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، danials008 ، shaygaaan

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: