کمک در ساخت سوال رندوم،لیدر برد،تایم و یه سوال از آقای ( محمد 82)
(1398/2/19، 03:30 عصر)mahdibnn نوشته است: ممنون دوست عزیز ببین عکس زیر ایونت نویسی من برای اینکه کاربر نام خودشو وارد کنه
[تصویر:  22.PNG]

حالا من می خوام اینا رو به هاست ارسال کنم چطوری من همونجوری که گفتید عمل کردم عکس زیر
[تصویر:  33.PNG]

بقیه ایونت ها رو نمی دونم چطوری بنویسم واسه عکس زیر
[تصویر:  Capture.PNG]
من می خوام وقتی باخت مقدار امتیاز اینجا دیده بشه این مشکلی نیست
فقط نمی دونم چطوری وقتی نام و شماره موبایل (شناسه) رو وارد کرد با  دکمه ثبت امتیاز ارسال بشه و در جدول بالا دیده بشه من فقط 5 نفر اول دیده حالا باید برای هر قسمت جدول مثل(رتبه - نام - امتیاز) برای هر فرد یه تکس بذارم یا نه لطفا راهنماییم کنید اگه لازمه سورس رو براتون ارسال کنم

چیزی که من الان از توضیحاتتون فهمیدم این هست که کاربر اول باید اطلاعاتشو در این صفحه وارد کنه و بعد میخواید که مثلا بدون خارج شدن از همین صفحه یعنی بعد از اینکه اطلاعاتشو وارد کرد نامش اونجا نمایش داده بشه ؟

اگر به این صورت منظورتون هست که بازم راحته . میتونید سورس و بفرستید براتون ردیف کنم و بعد خودتون میفهمید موضوع چی بوده .

نکته : اگر بازیتون رو میخواید توی کافه بازار و مایکت ارائه بدید ، به دلایلی ، اونا اجازه نمیدن شما شماره تلفن همراه رو از کاربر دریافت کنید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdibnn
(1398/2/19، 04:24 عصر)hesam3 نوشته است:
(1398/2/19، 03:30 عصر)mahdibnn نوشته است: ممنون دوست عزیز ببین عکس زیر ایونت نویسی من برای اینکه کاربر نام خودشو وارد کنه
[تصویر:  22.PNG]

حالا من می خوام اینا رو به هاست ارسال کنم چطوری من همونجوری که گفتید عمل کردم عکس زیر
[تصویر:  33.PNG]

بقیه ایونت ها رو نمی دونم چطوری بنویسم واسه عکس زیر
[تصویر:  Capture.PNG]
من می خوام وقتی باخت مقدار امتیاز اینجا دیده بشه این مشکلی نیست
فقط نمی دونم چطوری وقتی نام و شماره موبایل (شناسه) رو وارد کرد با  دکمه ثبت امتیاز ارسال بشه و در جدول بالا دیده بشه من فقط 5 نفر اول دیده حالا باید برای هر قسمت جدول مثل(رتبه - نام - امتیاز) برای هر فرد یه تکس بذارم یا نه لطفا راهنماییم کنید اگه لازمه سورس رو براتون ارسال کنم

چیزی که من الان از توضیحاتتون فهمیدم این هست که کاربر اول باید اطلاعاتشو در این صفحه وارد کنه و بعد میخواید که مثلا بدون خارج شدن از همین صفحه یعنی بعد از اینکه اطلاعاتشو وارد کرد نامش اونجا نمایش داده بشه ؟

اگر به این صورت منظورتون هست که بازم راحته . میتونید سورس و بفرستید براتون ردیف کنم و بعد خودتون میفهمید موضوع چی بوده .

نکته : اگر بازیتون رو میخواید توی کافه بازار و مایکت ارائه بدید ، به دلایلی ، اونا اجازه نمیدن شما شماره تلفن همراه رو از کاربر دریافت کنید .
سورس و یه سری توضیحات تکمیلی براتون ارسال کردم
خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,597 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: