ایده برای کم جحم کردن بازی
یکی از برنامه ها یا بازی هایی که ساختین رو فشرده کنین، و ببینین اصلا تغییری توی حجم میشه یا نه؟

در نهایت از یک فایل بیست مگابایتی ممکنه صد کیلو کم بشه. که همون برنامه ی B4A خودش یه حجمی داره بالاخره.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/7/2، 06:31 عصر)mostafanastary نوشته است: یکی از برنامه ها یا بازی هایی که ساختین رو فشرده کنین، و ببینین اصلا تغییری توی حجم میشه یا نه؟

در نهایت از یک فایل بیست مگابایتی ممکنه صد کیلو کم بشه. که همون برنامه ی B4A خودش یه حجمی داره بالاخره.

سلام.

بستگی به فایل های به کار رفته در بازی هم داره

یه مثال میزنم :
فایل های تصویری فشرده نمی شن اما برخی فرمت های اونها قابلیت فشرده شدن رو تا حد زیادی دارن
قبلاً یکی از سایت های آموزش ایرانی این فرمت رو برای کاهش حجم اضافه می کرد.

ولی خوب اینکه از B4A استفاده کنیم تا فرشگاه بازار هم اونو قبول کنه نمی دونم.

-
-

پاسخ

سپاس شده توسط: vng
به این روش که بازار احتمال خیلی زیاد، گیر نمیده.
اما ظاهرا ایده برای کم حجم کرند فایل apk هست و نه فایل های صوتی و تصویری و عکس. چون به قول شما ، ابزارهایی هست که اونا رو فشرده میکنه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng
(1394/7/2، 06:22 عصر)makan parsi نوشته است: سلام.
پس چطور بعضی بازی ها که از سایت های انرویدی رایگان دانلود میشه و زیپ شده هستن
در حالت زیپ 500 مگابایت و بعد از استخراج حدود 900 مگابایت تا یک گیگ حجم دارند

بازی هایی مثل کال آف و نیدفور اسپید

-
-

سلام،
اونی که شما میگید دیتای بازی هاست.بنده خود فایل apk رو عرض کردم.شما خودتون میتونید امتحان کنید.من تست کردم بیشتر از چند کیلوبایت ناقابل کم نشد!
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: makan parsi
البته اگر خروجی گیری فشرده سازی رو انجام داده باشد زیاد تغییر نمی کند ولی در صورتیکه خروجی هیچ گونه فشرده سازی نشود. خیلی تاثیر دارد. به خروج گیر اندروید بستگی دارد که از چه الگوریتم فشرده سازی استفاده کند.
هر فایلی رو می شود فشرده کرد . اما برخی زمانبر است. البته چون بار اول لود می شود و در جایی ذخیره می شود زیاد به چشم نمی آید.
دیتا اکنونی هم بدر نمی خوردند فکر کنید که شما می خواهید یک عکس ناقابل را بیافزاید . در نتیجه باید کلا یک دیتا جدید  خروجی بگیرید . کاربر هم مجبور هست کل دیتا رو دوباره دانلود کند. اگر دیتا بالای 100 مگا باشد دیگه هیچی.
تنها راه دیتا چند گانه است یعنی شکت دیتا در چند فایل دیتا.
اینتل تازه شروع به فشرده کردن فایل ها کرده است .
  پاسخ

سپاس شده توسط: makan parsi ، keyhan
(1394/7/2، 07:02 عصر)vng نوشته است:
(1394/7/2، 06:22 عصر)makan parsi نوشته است: سلام.
پس چطور بعضی بازی ها که از سایت های انرویدی رایگان دانلود میشه و زیپ شده هستن
در حالت زیپ 500 مگابایت و بعد از استخراج حدود 900 مگابایت تا یک گیگ حجم دارند

بازی هایی مثل کال آف و نیدفور اسپید

-
-

سلام،
اونی که شما میگید دیتای بازی هاست.بنده خود فایل apk رو عرض کردم.شما خودتون میتونید امتحان کنید.من تست کردم بیشتر از چند کیلوبایت ناقابل کم نشد!

سلام.
خب پس اگه ما فایل apk ر وبه بازار بدیم و دیتای جداگانه به بازار بدیم و اونو زیپ کنیم بازم بازار قبول نمی کنه ؟

-
-

پاسخ

سپاس شده توسط:
بازار که کلا بازی دیتا دار نمیزاره ... یعنی بعضی مواقع میزاره ولی فایل دیتا ندارن ...
بعدم اصل دیتا اینه که از تو خود بازی دانلود بشه نه اینکه از زیپ خارجش کنیم ...
و اینکه کانستراکت هم همچین قابلیتی نداره
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط: makan parsi
فعلا دیتا مشکل بزرگی دارد و تغییرات زیاد بهینه نیست . یک فایل افزوده شود باید کل دیتا دوباره دانلود شود. اگر دیتا بزرگتر از 100 باشد و هر هفته اپدیت دهد. بازی های بزرگی مثل gta که 2 گیگ دیتا دارد حالا شما به جختی دانلود کردی .سازنده یکسری فایل رو اصلاح و افزوده است. یعنی شما باید 2 گیگ رو دوباره دانلود کنید.

بروز رسانی های استاندارد تحت ویندوز بهترین نمونه برای بروز رسانی هست. چون فقط فایل های تغییر یافته و جدید افزوده می شود.
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: