1395/8/30، 05:10 عصر
(1395/8/30، 05:01 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است:(1395/8/30، 04:45 عصر)arde نوشته است: loader رو درست کردم و گزینه نمایش لایوت رو هم گذاشتم رو اولین لایوت و گزینه زیرشو yes گذاشتم و خروجی گرفتم و بازم صفحه سیاه میاد.من فکر میکنم مشکل از اون قسمت پلاگین هاش تو سرور باشه ولی بهرحال کل حجم اینترنت و حجم حتی صبر خودمم برد.شاید بیشتر از 20 بار خروجی های مختلف با تست های مختلف گرفتم بازم نشد.تو بعضی خروجی هام که دوتا پلاگین بالایی رو تو سرور کوکون حذف میکردم مشکل حل میشد ولی تو پروژه خودم همین کارو میکردم بازم مشکل داشت.
میرم سمت خروجی با Intel XDK چاره ای نیست
من همون اول گفتم که خروجی اینتل بگیرین کاملا خروجی خوبی هست و من ازش استفاده کردم برای بازی که دارم درست می کنم انشالله بزودی میذارمش تو بازار........
ما هم نزدیک به صد بار شاید خروجی های مختلفو امتحان کردیم تا رسیدیم به اینتل.....
خروجی هایی که من امتحان کردم و حجم ها و وقت هایی که براشون صرف کردم عبارتند از:
1-خروجی b4a->دو گیگ اینترنت فقط برای نصب این برنامه!!!!یازده روز برای خروجی!!!!!نتیجه:خروجیش خوبه ولی یه مشکل بزرگ داره:همه ی چیزارو وقتی خوب اجرا می کنه که برنامه ی adobe flash player for browser روی گوشی نصب باشه
2-خروجی اینتل->پونصد مگابایت اینترنت و دوروز کاملا درست و صحیح فقد یکم پروژه روی بعضی گوشی ها کند اجرا میشه ولی واقعا بهتر از خروجی های دیگه هست
بعضی خروجی هارم مث کوکون من اصن سمتشون نرفتم چون مزایا و معایب و که دیدم و مقایسه کردم و کلنجار رفتم دیدم اصن جور در نمیاد تو برا بازیت یه سال زحمت بکشی بعدش شرکت کوکون سو استفاده کنه و به راحتی اسپلش تبلیغاتی خودشو اول بازی پخش کنه و درضمن برخی قابلیت هارو هم پشتیبانی نمی کنه.......
بنظرم وب ویو پلاس سایت کوکون هم خوبه حجم خروجیش حدودا یک مگ کمتر از کراسوالک اینتله و هم سرعتش کمی بیشتر از اونه و مشکلی هم با پلاگین نداره