نظرسنجی ساخت بازی آنلاین
گفتین نفر اول هاست میشه و نفر دوم پیر
و اگه هاست غیرفعال بشه بازی به فنا میره کلا

حالا نمیشه کاری کرد که هردو بازیکن به عنوان پیر وارد بشن؟
یعنی مثلا یه چیز ربات مانندی باشه که اون اول به عنوان هاست وارد بشه و اون دو بازیکن دیگه بعنوان پیر؟

البته نمیدونم اگه اینطوری هم بشه , باز اگه یکی از پیر ها از بازی بیرون بره میتونه برگرده به بازی یا نه

ولی در کل اگه واقعا فکر میکنید شما هم میتونید مثل زاراون یه بازی خوب درست کنید بنظرم بهتره به یونیتی فکر کنید حتما
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ظاهرا نشدنیه، یکی از کابران سیرا گفت که باید یه نمونه از بازی روی هاست هم اجرا بشه ( منظور یه بازی دقیقا شبیه بازی در حال اجرا، ولی توضیح اضافی نداد.چیزی که من از صدها مطلب در مورد مولتی پلیر دیدم، همین قضیه نشدن هست.)

در مورد یونیتی ، باید فکر کنم عزیز برادر. 1
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
اگ هاست یه سرور 24 ساعت آنلاین باشه فکر کنم بشه
[تصویر:  10.png]

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/12/29، 10:17 صبح)hunk نوشته است:
(1395/12/29، 02:15 صبح)mostafanastary نوشته است: ظاهرا نشدنیه، یکی از کابران سیرا گفت که باید یه نمونه از بازی روی هاست هم اجرا بشه ( منظور یه بازی دقیقا شبیه بازی در حال اجرا، ولی توضیح اضافی نداد.چیزی که من از صدها مطلب در مورد مولتی پلیر دیدم، همین قضیه نشدن هست.)

در مورد یونیتی ، باید فکر کنم عزیز برادر. 1

سلام پیشنهاد منم این هست که با یونیتی بسازید

میتونید توی سایت گیم جابز دنبال یه برنامه نویس NodeJs بگردید برای ساخت بازیتون
یا خودتون بسازیدش

من خودم قبلا با کانستراکت کار میکردم ولی خب وقتی دیدم کاربردی نیست کوچ کردم به یونیتی الان هم خیلی راضیم 4
ممنون از نظر شما.

(1395/12/29، 10:18 صبح)M.G.Hgames نوشته است: اگ هاست یه سرور 24 ساعت آنلاین باشه فکر کنم بشه

نه، این موضوع برای بازی های دو نفره، صدق نمیکنه ظاهرا و مشکل هنوز پابرجاست.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
باز که بحث رفت سمت مقایسه انجین 1
یونیتی چه قابلیت خاصی به نسبت کانستراکت داره در مولتی پلیر ؟ 
اگر بحث سر کند شدن خروجی هست که قبلا هم دوستان اشاره کردن چه در کانستراکت چه در یونیتی بهینه سازی لازمه و در یونیتی اتفاقا خیلی بیشتر لازمه ! چون هر کاری رو میشه با چند نوع کد انجام داد و هر کدوم پردازش خاصی رو میطلبه که ممکنه بازی رو کند کنه ! 

جناب مصطفی، من متوجه نشدم دقیقا، شما میخواید یه بازی مشابه کلش رویال بسازید ؟ 
خب کلش رویال که صحنه ش خیلی شلوغ پلوغ نمیشه که بگیم کانستراکت نمیتونه از پسش بر بیاد ! 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ممنون بابت نظرت،
دوستانی که اصرار به یونیتی دارن، بیشتر از بابت پرفورمنس بازی میگن ظاهرا.
که البته ، به شخصه فکر میکنم این مشکلی نیست، کمااینکه من توی بازی مدافعان حرم، به خوبی روش های بهبود کارایی رو پیاده کردم و الحق که بازی مدافعان سنگین نیست برای اجرا.

اما در مورد مولتی پلیر، من نمیتونم قضاوتی بکنم که یونیتی قوی تره یا کانستراکت ( یعنی علمشو ندارم در این حد، چون این نظر زمانی ارزش داره که من چند بازی مولتی پلیر ساخته باشم با هر دو انجین و اونطوری مقایسه کنم.)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
مشکل اصلی ایشون اینه که مثلا وقتی شما توی کلش رویال نتت قطع بشه یا اتفاقی از بازی بری بیرون
میتونی دوباره وارد بازی بشی و بازی رو ادامه بدی(در این حین حریفت پابرجاس و تا زمانی که شما به بازی برگردی اون بازی خودشو میکنه)
ولی آقا مصطفی میگن توی کانستراکت همچین بازی که دونفره اس
اگه یه نفر از بازی خارج بشه دیگه نمیتونه بیاد به بازی و بازی رو ادامه بده
یعنی هیچ راهی برای اینکه دوباره برگرده به اون بازی نیس
برخلاف کلش رویال
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/12/29، 02:05 عصر)shazde نوشته است: مشکل اصلی ایشون اینه که مثلا وقتی شما توی کلش رویال نتت قطع بشه یا اتفاقی از بازی بری بیرون
میتونی دوباره وارد بازی بشی و بازی رو ادامه بدی(در این حین حریفت پابرجاس و تا زمانی که شما به بازی برگردی اون بازی خودشو میکنه)
ولی آقا مصطفی میگن توی کانستراکت همچین بازی که دونفره اس
اگه یه نفر از بازی خارج بشه دیگه نمیتونه بیاد به بازی و بازی رو ادامه بده
یعنی هیچ راهی برای اینکه دوباره برگرده به اون بازی نیس
برخلاف کلش رویال

دقیقا، ولی من نمیدونم بازی کلش رویال، چه ترفندی رو برای این کار داره، و جایی هم ندیدم که بدونن.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
شما میتونید از پلاگین PeerJS استفاده کنید توی این پلاگین کاربرا از طریق ای دی به هم وصل میشن و بازی روی هیچکدوم انجام نمیشه ارتباط از طریق ارسال و دریافت پیام انجام میشه که برای بازی شما که شبیه کلش رویال هست و لازم به ارسال لحظه ای اطلاعات نیست (من بازیش رو نکردم ولی دیدم) این پلاگین عالیه البته من ارسال لحظه ای اطلاعات با این پلاگین رو تست کردم واقعا عالی بود پلاگین از قبل ساخته شده ولی من دوباره پلاگین رو نوشتم و امکانات اصلی خودش رو اضاف کردم الان پای سیستم نیستم برام ای دی تلگرامتون رو پ.خ کنید پلاگین رو براتون ارسال کنم و چون پلاگین رو به طور کامل تست نکردم , توی انجمن منتشر نکردم

اتصال توسط این پلاگین به صورت Peer-To-Peer هست پس نیاز به سرور خیلی قویی نداره.

البته خود سایت PeerJS اگه ثبت نام کنید کلید بهتون میده که میتونید برای تست به سرور های خودش وصل شید که محدودیت اتصال ۵۰ کاربر رو داره

البته این قابلیت توی پلاگین من نیست کلا لازم نبود باشه

Peerjs.com

موفق باشید.

خیلی درمورد ذخیره بازی بعد از قطع شدن ارتباط و برگشتن و...
توضیح ندادم فکر کنم شما دیگه در حدی هستید که اونارو بدونید
فقط مشکل اتصال دوباره به کاربر موردنظر بود که با این پلاگین حل شد

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk

ببخشید با بازی خودم قاطی کردم
بازی شما بعد از قطع شدن اینترنت لازم نیست از بازی خارج بشه
پس بازی در موبایل کاربری که اینترنتش قطع شده میمونه پس با اتصال دوباره از طریق ای دی بازی رو ادامه میده

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، mostafanastary
شازده
خوب زاراوان تمام اسپرایت ها دیکد هستند و راحت استخراج میشند
اما آقا مصطفی مشکلی با این کار نداره

پس دو گزینه خوب هست
یکی cocos 2d
و
libgdx
البته دومی رو اطلاعات ندارم

اما اولی انجینه فوق‌العاده ای هست

خروس جنگی رو با این ساختن

کستل کلش هم فکر کنم با همین ساختن
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: