کمک در ساخت سوال رندوم،لیدر برد،تایم و یه سوال از آقای ( محمد 82)
(1398/2/9، 03:40 عصر)ShervinBrs نوشته است:
(1398/2/8، 06:13 عصر)mahdibnn نوشته است: سلام می خواستم یه بازی کلماتی بسازم
1-سوالات بازی رو باید برعکس جواب بدن و هر سوال 5 ثانیه زمان داره و هر مرحله 5 ثانیه از نو شروع بشه و هر بار که جواب رو گفت بره مرحله بعد تایمیر رو چیکار کنم یعنی درسته فقط هربار میره مرحله بعد از اول شروع نمیشه منفی میشه
2- بازی انلاین هست می خواستم بدونم میشه سوالات رو از وبلاگ بفرستی و هر سری که  کاربر شروع می کنه سوالات شانسی باشه یعنی باخت اومد بیرون باخت بعد از ورود دوباره سوال جدید بیاد
3-لیدر برد رو چطور بسازم میخوام هر کاربر هر چندتا سوال جواب داد براساس رده بندی بشه تعداد سکه هم رده بندی بشه یعنی اگه تعداد سوالات برابر بود براساس سکه رده بندی بشه

سوالم از آقای محمد82

درباره بازیشون قسمت لیدر برد هست اگه کمک کنند ممنون میشم

با سلام راجب مورد اول تایمر این سورس رو دانلود کنید : دانلود

سلام دوست عزیز ممنون بابت زحمت ساخت سورس ولی این اون چیزی که من می خواستم نیست
منظور من اینه که تا دکمه استارت زده میشه وارد مرحله اول بشه تا  وارد شد ثانیه شمار شروع به کم شدن کنه اگه صفر شد زمان متوقف بشه و به مرحله بازنده بره ولی اگه درست گفت بره مرحله بعد  و زمان از 5 شروع بشه 
خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
  پاسخ

سپاس شده توسط: ShervinBrs
(1398/2/9، 07:41 عصر)mahdibnn نوشته است:
(1398/2/9، 03:40 عصر)ShervinBrs نوشته است:
1-سوالات بازی رو باید برعکس جواب بدن و هر سوال 5 ثانیه زمان داره و هر مرحله 5 ثانیه از نو شروع بشه و هر بار که جواب رو گفت بره مرحله بعد تایمیر رو چیکار کنم یعنی درسته فقط هربار میره مرحله بعد از اول شروع نمیشه منفی میشه
2- بازی انلاین هست می خواستم بدونم میشه سوالات رو از وبلاگ بفرستی و هر سری که  کاربر شروع می کنه سوالات شانسی باشه یعنی باخت اومد بیرون باخت بعد از ورود دوباره سوال جدید بیاد
3-لیدر برد رو چطور بسازم میخوام هر کاربر هر چندتا سوال جواب داد براساس رده بندی بشه تعداد سکه هم رده بندی بشه یعنی اگه تعداد سوالات برابر بود براساس سکه رده بندی بشه

سوالم از آقای محمد82

با سلام راجب مورد اول تایمر این سورس رو دانلود کنید : دانلود

منظور من اینه که تا دکمه استارت زده میشه وارد مرحله اول بشه تا  وارد شد ثانیه شمار شروع به کم شدن کنه اگه صفر شد زمان متوقف بشه و به مرحله بازنده بره ولی اگه درست گفت بره مرحله بعد  و زمان از 5 شروع بشه 

با سلام.
این چیزی که شما میخوایید تقریبا نصف بازیتون هستش ولی بنده براتون درستش کردم.

دانلود 

سورس آسونی هستش سوالی داشتید در خدمتم دقیقا طبق گفتتونه به این صورت که :

تایمر روی 5 ثانیه تنظیمه میتونید عوض هم بکنید.
اگر 5 ثانیه تموم شه و یا جوابم اشتباه بده فرد به لیوت بازنده.
اگر هم جواب داد یک آلرت ( پیام ) میادش که شما برنده شدید و به لیوت برنده میره.

درکل شما میتونید طبق این سورس نصف بازیتون رو بسازید و قسمت هایی که میخواهید رو بصورت دلخواه تغییر بدید مثلا طریقه برنده شدن یا رفتن به سوال بعدی یا زمان ثانیه شما یا ...

بازم سوالی در مورد سورس یا ... داشتید بپرسید در خدمتم. 
هرکاری نیاز به تمرین و خلاقیت و علاقه داره پس سعی کن هرچه بهتر این سه مورد رو روش پیاده کنی.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdibnn ، shazde
(1398/2/9، 09:53 عصر)ShervinBrs نوشته است:
(1398/2/9، 07:41 عصر)mahdibnn نوشته است:
(1398/2/9، 03:40 عصر)ShervinBrs نوشته است: با سلام راجب مورد اول تایمر این سورس رو دانلود کنید : دانلود

با سلام.
این چیزی که شما میخوایید تقریبا نصف بازیتون هستش ولی بنده براتون درستش کردم.

دانلود 

سورس آسونی هستش سوالی داشتید در خدمتم دقیقا طبق گفتتونه به این صورت که :

تایمر روی 5 ثانیه تنظیمه میتونید عوض هم بکنید.
اگر 5 ثانیه تموم شه و یا جوابم اشتباه بده فرد به لیوت بازنده.
اگر هم جواب داد یک آلرت ( پیام ) میادش که شما برنده شدید و به لیوت برنده میره.

درکل شما میتونید طبق این سورس نصف بازیتون رو بسازید و قسمت هایی که میخواهید رو بصورت دلخواه تغییر بدید مثلا طریقه برنده شدن یا رفتن به سوال بعدی یا زمان ثانیه شما یا ...

بازم سوالی در مورد سورس یا ... داشتید بپرسید در خدمتم. 

دمت گرم آقا واقعا ممنونم
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde

سوالم از آقای محمد82

سلام 
1 - واسه تایمر بگید هروقت لیوت از نو شروع شد یا سوال تغییر کرد یا هرچی ، دوباره متغیر بشه 5 .
2 - اینم میشه ، باید با آژاکس اطلاعات رو دریافت کنید و با استفاده از توکن ات اونها رو از هم جدا کنید ، اما به جای اینکه بگید مثلا خط 0 رو نشون بده ، بگید رندوم از 0 تا n .
3 - برای ساخت لیدربرد از پلاگین پارسکور استفاده کنید . البته به هاست هم قاعدتا نیاز دارید . اون پلاگین خودش براساس امتیاز جوری که تنظیم میکنید از کم به زیاد یا از زیاد به کم میچینه .

استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdibnn
(1398/2/10، 02:22 عصر)محمد 82 نوشته است:

سوالم از آقای محمد82

سلام 
1 - واسه تایمر بگید هروقت لیوت از نو شروع شد یا سوال تغییر کرد یا هرچی ، دوباره متغیر بشه 5 .
2 - اینم میشه ، باید با آژاکس اطلاعات رو دریافت کنید و با استفاده از توکن ات اونها رو از هم جدا کنید ، اما به جای اینکه بگید مثلا خط 0 رو نشون بده ، بگید رندوم از 0 تا n .
3 - برای ساخت لیدربرد از پلاگین پارسکور استفاده کنید . البته به هاست هم قاعدتا نیاز دارید . اون پلاگین خودش براساس امتیاز جوری که تنظیم میکنید از کم به زیاد یا از زیاد به کم میچینه .

ممنون آقا محمد میشه واسه یک و دو یه سورس درست کنید یکی از دوستان لطف کردن ساختن ولی باز مشکلات داره البته واسه کاری که من می خوام بکنم بعد یه سوال آیا میشه با پلاگین پارسکور هر ماه رنک رو صفر کنم و مسابقه ماهانه بذارم  ممنون میشم راهنمایی کنید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اینو که بشه 0 کرد رو نمیدونم و باید از خود آقا میلاد سوال کنید اما میتونید به صورت دستی امتیازات رو پاک کنید تو پنل مدیریتتون .
ببینید واسه 2 سورس نمیخواد ، فقط یه وبلاگ بزنید که توش فقط متن هست و هر سوال تو یه خطه . مثال :
رنگ ماست چیست ؟
آیا انسان ها می توانند پرواز کنند ؟
رنگ پوست چه رنگی است ؟

اینم کدش : 
[تصویر:  Untitled.png]
اینم جواب سوال یک :
[تصویر:  Untitled1.png]
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

(1398/2/10، 08:20 عصر)محمد 82 نوشته است: اینو که بشه 0 کرد رو نمیدونم و باید از خود آقا میلاد سوال کنید اما میتونید به صورت دستی امتیازات رو پاک کنید تو پنل مدیریتتون .
ببینید واسه 2 سورس نمیخواد ، فقط یه وبلاگ بزنید که توش فقط متن هست و هر سوال تو یه خطه . مثال :
رنگ ماست چیست ؟
آیا انسان ها می توانند پرواز کنند ؟
رنگ پوست چه رنگی است ؟

اینم کدش : 
[تصویر:  Untitled.png]
اینم جواب سوال یک :
[تصویر:  Untitled1.png]
ممنون آقا 

آقا من صفحه جداگانه ساختم تو عکس مشخصه مشکل اینه فقط خط اول و دوم و بیشتر خط اول میاد بقیه نمیاد سورسم دانلود کنید ببینید مشکل از کجاست ممنون میشم
[تصویر:  Capture.PNG]
دانلود
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب دوست عزیز من چون سه تا خط داشتم زدم از 0 تا 2 (تو اونت رندوم) . شما باید به تعداد خط هات عدد بزاری دیگه . الان یعنی باید بزنی از 0 تا 6 یا 7 ، یعنی جای 2 6 یا 7 بزاری . 

ضمنا به اونتی که عکسشو فرستادم دقت کنید . دوتا رندوم پشت هم نیست . اولیش round هست . این رو هم تو سورستون اصلاح کنید .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

ممنون تا حدی درست شد ولی باز تکرار زیاده و بعضی از اینوت ها سوال دیر یا نشون نمیده اگه میدونید علت رو بگید بعد من جواب ها رو چطوری تعیین کنم مثلا سوالا  از وبلاگ ارسال میشه جواب ها رو چی کارکنم

راستی برای هاست چیکار کنم چقدر حجم باید داشته باشه

پاسخ

سپاس شده توسط:
برای جواب ها هم ، جواب هارو تو خطوط بعدیش قرار بدید و دریافت کنید . یه دوستی قبلا یه همچنین سوالی کرده بود و منم باسورس جوابش رو دادم ، اگه سرچ کنید پیدا میکنید و خیلی از جواباتون رو راحت پیدا میکنید . البته فرق اون سوال با سوال شما این بود که اون میخواست از یه فایل متنی داخل سیستم سوالات رو فراخونی کنه و شما از وبلاگ میخواید ، که فرقش همینه که تو اونت اول همین اونتی که بهتون دادم رو باید بزنید .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,597 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: