1398/3/13، 11:07 صبح
(1398/3/13، 10:49 صبح)oak نوشته است:(1398/3/12، 05:56 عصر)hesam3 نوشته است:(1398/3/12، 03:54 صبح)ali Co نوشته است: خدا این آقا مجتبی را خیر بده که این آموزش ساخت جدول برترین امتیازا ساخت خیلی کمک کرد ولی آیا میشه به جای فرستادن ارقام و نام ها عکس هم فرستاد و دریافت کرد باز میگم اپی که میخوام روش کار کنم مدیریت فست فوده و صاحب فست فود شاید خواست غذای جدیدی اضاف کنه یا غذایی را حذف کنه(مثلا میشه یه متغیر گلوبال گذاشت که اگه متغیر 3شد فلان اسپرایت حذف بشه یا 2 شد فلان اسپرایت اگه بشه عملیات حذف با متغیر انجام بشه خیلی خوبه)
خب طبق آموزشی که من دیدم میشه قابلیت ویرایش یا حذف مقادیر ارسالی به هاست هم پیاده سازی کرد یا خیر
ممنون میشم اگه خود آقا مجتبی بیان و جواب منا بدن
احتیاجی به ارسال عکس نیست . اگر قرار باشه که سیسمتم آنلاین کار کنه ، عکس ها هم باید از هاست دریافت بشن .
کار سختی نیست ؛ عکس هارو وقتی داخل هاست باید بریزید و سپس داخل یک دیتابیس لینک اون هارو ذخیره کنید ، بهترین کار این هست که مثل ی جور سیستم مدیریت محتوا نوشته ها ، موضوع و قیمت و عکس و ... همه اینها داخل دیتابیس لود بشن .
بعد به راحتی میتونید همه اون هارو با یک فایل سمت سرور از طریق آژاکس فراخوانی کنید ، که البته برای اضافه کردن یا هر تغییر دیگه ای توی اپ احتیاجی به پنل مدیریت هم نخواهید داشت و اینطوری امنیت نیز پا برجا خواهد ماند .
البته امنیتتون در سمت سرور باید تامین شده باشه .
خب این همون حرف من بود
آفرین