آیا برای این پلاگین در مناسبت ها تخفیف بذارم ؟
بله . حتما
92.86%
13
نه . اصلا
7.14%
1
14 رأی
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

پلاگین پلاگین Admob Pro
(1398/7/7، 12:00 صبح)kiarash نوشته است: ببخشید ولی من نمیام برای پنج تومان خودم رو مدیون کسی کنم!!

تا الان هم یک نفر پلاگین رو خریده و بنده براشون ارسال کردم.

من میگم شما یه درگاه پرداخت بزن که افراد بتونن بخرن و لینکو دریافت کنن
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شما الان 9 نفر توی نظرسنجیتون اعلام وجود کردند ، در حالی که میگید 1 نفر خریده ...

من خودم به شخصه بحث پول و اعتمادشو ندارم ، ولی حوصله و وقت اینکه توی تلگرام بخوام به کسی پیام بدم رو ندارم .

شایدم در شان خودم نمیبینم ، هرچیزی که هست ، شاید خیلیای دیگه هم مثل من باشن و دوست نداشته باشن توی تلگرام پیام بدن .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خیلی راحت یه حساب زرین پال بسازید. و با زرین لینک یه لینک پرداخت واسش میسازید. هرکی پرداخت کنه لینک دانلود رو بهش میده. نیازی به سایت و درگاه پرداخت هم نداره
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، hamid5700
میگم نسخه دمو رو با چی خروجی گرفتین و با چه خروجی خروجی گرفتین
  پاسخ

سپاس شده توسط:

(1398/7/7، 12:35 صبح)construct2j.blog.ir نوشته است:
(1398/7/7، 12:00 صبح)kiarash نوشته است: ببخشید ولی من نمیام برای پنج تومان خودم رو مدیون کسی کنم!!

تا الان هم یک نفر پلاگین رو خریده و بنده براشون ارسال کردم.

من میگم شما یه درگاه پرداخت بزن که افراد بتونن بخرن و لینکو دریافت کنن

به زودی لینک پرداخت رو میذارم

(1398/7/7، 12:59 صبح)hesam3 نوشته است: شما الان 9 نفر توی نظرسنجیتون اعلام وجود کردند ، در حالی که میگید 1 نفر خریده ...

من خودم به شخصه بحث پول و اعتمادشو ندارم ، ولی حوصله و وقت اینکه توی تلگرام بخوام به کسی پیام بدم رو ندارم .

شایدم در شان خودم نمیبینم ، هرچیزی که هست ، شاید خیلیای دیگه هم مثل من باشن و دوست نداشته باشن توی تلگرام پیام بدن .

اولا پنج نفر اعلام امادگی کردن و فقط یک نفر پرداخت کرده .

دوما دیگه مطمئن شدم کسی به بنده اعتماد نداره

سوما بله شما درست میگید شاید کسی حوصله نداشته برای همین درگاه پرداخت بهتره

(1398/7/7، 10:59 صبح)miladesign نوشته است: خیلی راحت یه حساب زرین پال بسازید. و با زرین لینک یه لینک پرداخت واسش میسازید. هرکی پرداخت کنه لینک دانلود رو بهش میده. نیازی به سایت و درگاه پرداخت هم نداره

بله من خودم حساب زرین پال دارم ولی هنوز وریفای نشده و میخوام این هفته وریفای کنم.
اگه پیشنهاد بهتری از زرین پال هست بفرمایید.

(1398/7/7، 05:45 عصر)construct2j.blog.ir نوشته است: میگم نسخه دمو رو با چی خروجی گرفتین و با چه خروجی خروجی گرفتین
این رو خبر ندارم چون اقا میلاد زحمت نسخه دمو رو کشیدن

دوستانی که میخوان بخرن تا اخر هفته وایسن تا لینک پرداخت در پست اول قرار گیرد.

کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/7/7، 07:52 عصر)kiarash نوشته است:
(1398/7/7، 12:59 صبح)hesam3 نوشته است: شما الان 9 نفر توی نظرسنجیتون اعلام وجود کردند ، در حالی که میگید 1 نفر خریده ...

اولا پنج نفر اعلام امادگی کردن و فقط یک نفر پرداخت کرده .

دوما دیگه مطمئن شدم کسی به بنده اعتماد نداره

سوما بله شما درست میگید شاید کسی حوصله نداشته برای همین درگاه پرداخت بهتره

قسمت نظرسنجیتونو نگاه کنید ، گفتم کسی نمیاد به شما پیام بده .

الان 10 نفر اعلام وجود کردند ، به غیر از خود من که میشه 11 تا .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اون رو برای اعلام وجود نذاشتم گذاشتم تا ایا تخفیف در مناسبت ها بذارم که ده نفر گفتن بله.

ولی حرف شما متین هستش و من تا اخر هفته لینک پرداخت رو به پست اول اضافه میکنم

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اقا حسام الان بنده بررسی کردم و فک کنم صحت سنج تبلیغات رو وقتی میخوای تبیلغ ویدیویی رو ایجاد کنی ازت میپرسه میخوای یا نه ؟

گفتم که گفته باشم

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط:
لینک پرداخت به صفحه اول اضافه شد.

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط:
+پلاگین آپدیت شد

ویژگی اضافه شده :

1-دادن کد های ادموب از طریق ایونت شیت

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi.p

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star پلاگین پرداخت درون برنامه تمام مارکت ها miladesign 94 62,426 1403/11/10، 04:25 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
Information پلاگین درون پرداخت بازار، مایکت، ایران اپس، پارس هاب، کندو و اول مارکت miladesign 120 82,382 1403/10/22، 07:49 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  پلاگین فارسی ارسال نوتیفیکشن آفلاین rezamms 11 9,968 1401/8/7، 03:50 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  پلاگین درخواست لینک دانلود مثال های مجموعه پلاگین REX'S PLUGINS firooz 0 4,205 1401/6/13، 11:26 عصر
آخرین ارسال: firooz
  پلاگین درخواست پلاگین table یا 2d dictionary aliCo 0 1,614 1401/5/9، 03:24 صبح
آخرین ارسال: aliCo

پرش به انجمن: