1399/7/11، 09:50 عصر
خب ببینید نمیشه تست کرد یعنی اصن اون ایونت کار نمیکنه
سوال درباره شتاب اسکرول
|
1399/7/11، 09:52 عصر
خیلی عجیب است ، شما سورسی که آقای مجتبی که گذاشته را تست کنید (توی گوشی) و ببینید که کار می کند یا نه.
به نام خدا
« از گهواره تا گور دانش بجویید. » سخنی از پیامبر اسلام « بسی رنج بردم بدین سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی » فردوسی «دو کس رنج بیهود بردند و سعی بی فایده کردند ؛ یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد.» «علم چندان که بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست، نادانی نه محقّق بوَد نه دانشمند چارپایی، بر او کتابی چند آن تهی مغز را چه علم و خبر که بر او هیزم است یا دفتر؟» سعدی کانال ما در آپارات: محمد امین 1388 1378 مسلط به جاوا اسکریپت و html5 و css3 و پایتون.
1399/7/11، 09:56 عصر
ببخشید ، اشتباهی شد ، صبر کنید که ببینید ، بقیه دوستان چه می گویند.
به نام خدا
« از گهواره تا گور دانش بجویید. » سخنی از پیامبر اسلام « بسی رنج بردم بدین سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی » فردوسی «دو کس رنج بیهود بردند و سعی بی فایده کردند ؛ یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد.» «علم چندان که بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست، نادانی نه محقّق بوَد نه دانشمند چارپایی، بر او کتابی چند آن تهی مغز را چه علم و خبر که بر او هیزم است یا دفتر؟» سعدی کانال ما در آپارات: محمد امین 1388 1378 مسلط به جاوا اسکریپت و html5 و css3 و پایتون.
1399/7/11، 10:22 عصر
1399/7/11، 10:31 عصر
دوست عزيز از lerp استفاده کنید
من بیشتر توضیح نمی دم چون نمی دونم سازو کار شما چیه و برای اون آیتم هایی ک توصفحه داشتین پیشنهاد می کنم مثل این سورس پیش برید و محتوا تون رو از هاست دریافت کنید نه اینکه اونا رو دونه دونه وارد کنید
1399/7/11، 10:50 عصر
(1399/7/11، 10:31 عصر)oak نوشته است: دوست عزيز از lerp استفاده کنید
1399/7/12، 12:16 صبح
خُب همونطور که Oak عزیز اشاره کرد و من اون موقع اصلاً از lerp (درون یابی) یادم نبود بهتره از lerp استفاده کنی.
کلاً بحث درون یابی توی حوزه های مختلفی مثل آمار و ... هم به کار میره و خُب طبیعیه توی هر حوزه یه تعریف خاصی داشته باشه. چیزی که توی کانستراکت راجع به درون یابی خطی (درجه اول) باهاش مواجه هستیم اینه که دو نقطه A و B داریم و قصد داریم بین دو نقطه یاد شده به میزان C درصد جلو بریم. پارامتر C معمولاً بین صفر تا یک تعریف میشه پس وقتی صفر تعریفش کنیم یعنی صفر درصد (0%) و وقتی یک تعریفش کنیم یعنی صد درصد (100%). خُب حالا یک مثال رو بررسی میکنیم: کد: lerp(100, 200, 0.25) کد: 100 + 0.25 * (200 - 100) = 125 دیدن این ویدیو آموزشی میتونه مفید باشه. توی ویدیو بالا از دوتا باتن برای اسکرول به راست و چپ استفاده شده که شما میتونین به جاش از ایونت Is touching استفاده کنین و همچنین میتونین برای پارامتر C تابع Lerp از سرعت تاچ با اکسپرشن Touch.SpeedAt(0) استفاده کنین. دقت کنین که کانستراکت درون یابی درجه دوم هم داره که خُب غیر خطی تلقی میشه و توی کاربرد فعلی (اسکرول) که ما با یک خط (معادله درجه اول) طرف هستیم نمی گنجه. موفق باشین. ویدیویی هم که قرار داده بودین رو دیدم و باید بگم با این شیوه که پیش میری خیلی پروژه سنگین میشه. دیگه کمترین کاری که میتونی بکنی اینه که یه وبلاگ بگیری و از RSS اش برای گرفتن توضیحات ویدیوها و لینک ویدیوها استفاده کنی. به هر حال اگر هاست داشته باشی میتونی با هاست هم یه ساز و کار مناسب برای دریافت اطلاعات فراهم کنی.
1399/7/12، 01:07 صبح
سلام. خیلی ممنونم از آموزشتون. به نظرتون من حتما باید یه هاست بگیرم ؟ چون من تو اپلیکیشن ویدیو ها رو در یه جایی آپلود میکنم و به صورت آیفریم میزارم تو اپلیکیشنم و اینکه متن زیادی هم نداره (برای هر ویدیو دو سه خط متن نیاز دارم)
که حدودا ۲۰۰ تا ویدیو میشه. البته متن ها رو تو فتوشاپ مینویسم و به صورت اسپرایت وارد کانس میکنم
1399/7/12، 08:28 صبح
(1399/7/12، 01:07 صبح)آموزش دهنده نوشته است: سلام. خیلی ممنونم از آموزشتون. به نظرتون من حتما باید یه هاست بگیرم ؟ چون من تو اپلیکیشن ویدیو ها رو در یه جایی آپلود میکنم و به صورت آیفریم میزارم تو اپلیکیشنم و اینکه متن زیادی هم نداره (برای هر ویدیو دو سه خط متن نیاز دارم)خُب اگر هاست داشته باشین طبیعتاً دستتون برای توسعه برنامه تون باز تره. میتونین هر زمانی که خواستین یه سری مطالب رو اضافه و یا حذف کنین. در این حالت باید یک قالب کلی برای برنامه تون تعریف کنین و بعد با ارسال یک ریکوئست از نوع POST یا GET به برنامه سمت سرور روی هاست یا سرور تعداد رکوردها، یه توضیح کوتاه درباره هر رکورد و ... به کانستراکت برگشت داده میشه. میتونین اون فرمت برگشت داده شده رو به صورت جیسون یا XML داشته باشین و بعد تک تک نودها و المان ها رو Parse (تفسیر) کنین. برای اینکار حتماً لازم نیست درگیر برنامه نویسی سمت سرور بشین و همونطور که گفتم میتونین با داشتن یک وبلاگ از طریق RSS اش چیزی که مدنظر دارین رو اوکی کنین. مخلص کلام اینکه اگر رکوردها رو به صورت آنلاین از یه وبلاگ یا یک سرور دریافت کنین دستتون برای توسعه باز تره، میتونین برای هر کاربر محتوای شخصی سازی شده ارائه بدین، آمـار ویدیوهای مشاهده شده توسط هر کاربر رو ثبت و ضبط کنین، برای ویدیوهاتون قسمتی برای کامنت گذاشتن و رأی دادن به هر ویدیو مشخص کنین و ... . موفـق بـاشیـن. |
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
![]() |
پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا | ya mahdi | 0 | 230 |
1404/1/17، 05:43 عصر آخرین ارسال: ya mahdi |
نحوه خروجی اندروید کوردوا | ya mahdi | 0 | 177 |
1404/1/11، 04:06 عصر آخرین ارسال: ya mahdi |
|
![]() |
حل شده مقادير لازم در environment variable | ᔕinaᗪehghani | 24 | 11,596 |
1403/10/23، 12:10 صبح آخرین ارسال: Tggi |
تپسل .....فروشگاه | Hamidreza | 3 | 1,932 |