موضوعها: 7
سپاسها: 0
17 سپاس گرفتهشده در 13 ارسال
هنوز بعضی توضیحات مونده بود. اولا چرا باید 40 تومن بگیره؟؟ حتی بهترین اپ استور یعنی گوگل پلی اولش فقط یبار پول میگیره برای همیشه!!
درصد گرفتن از فروشش هم هنوز خیلی کمه. حالا مقایسه کن اونهمه برنامه داره ولی اینهمه پول نمیگیره اصلا معلوم نیست چرا بازار هم سالیانه پول میگیره هم درصد فروش!!
اینطوری بازی ای که قرار دادی ممکنه با شکست مواجه بشی و بخاطر بازار هم ضرر کنی.
در حالی که مایکت ریسکی نداره. در هر صورت سود میبری.
خودت مقایسه کنی میفهمی چرا مایکت برای تازه کار ها بهتره.
و همچنین گفتم که نصب فعال بازار باعث کاهش دانلود میشه حتی گوگل پلی هم اینو میدونه چون مردم با نگاه به تعداد دانلود بازی رو نصب میکنن.
به اضافه مایکت از 200 شروع میکنه که بزاره بازی یکم بره بالا عین گوگل پلی.
حالا همش بگید چرا مقایسه کردم چون هیچکس نمیتونه رودست گوگل پلی بزنه و همه میدونیم بهترینه. پس حتما روش های درست تری داره.
برای اون مشکل کرونا هم باید دوباره پیام بفرستین. چون مال منم بررسی نمیکردم وقتی پیام فرستادم همون روز بررسی کردن.
در هر حال ریسک بازار خیلی زیاده و قابلیت های به نظر خوب اضافه کرده که شما فکر میکنید خیلی خوبه در حالی که تاثیر منفی روی دانلود کردن بازی میزاره.
موضوعها: 74
مکان: مشهد
سپاسها: 1509
1438 سپاس گرفتهشده در 1046 ارسال
آقا بازار بهتره
درسته که توسعه دهنده رو گیر میده ولی برای یک پروژه برگ خیلی خوبه
ببینید من به یکی از فامیلامون گفتم بازیم تو مایکته گفت که من مایکتو نیشناسم پس ویروسیه
این دلیل خیلی ساده ایه
مردم بازار رو شناختن و بهش اعتماد کردن و بخاطر سواد رایانه ای کم ملت و سود برخی ازاستدیو های بزرگ و حماقت توسعه دهند های پول پرست و حمایت بنیاد ملی ، بازار به عنوان مارکتی برای اندروید (البته مردم میگن گوشی) بین مردم کم سواد ایران جا گرفت...
و تا امروز هم همینه
مردمم فقط بازار رو میشناسن
مایکت و ایران اپس شاید کاربر داشته باشن ولی اندازه بازار نیستش
بازار کاربرش بیشتره و خب هر چیزی خرج داره
اگر قرار باشه که توسعه دهنده ضرر کنه ، پس مهدی فنایی از 41148 که 150 میلیون تومن درامد داشت هیچ سودی نبرده
نه داداش بازار خیلی بهتره (من خودم زمانی همین حرف شما رو می زدم ولی قانع شدم بعدش که بازار بهتره)
سپاس شده توسط:
موضوعها: 28
سپاسها: 745
523 سپاس گرفتهشده در 287 ارسال
سلام ، دوست عزیز ، تعداد شمارش نصب در بازار ، تعداد نصب های بازی است که هنوز در گوشی طرف است و پاک نشده است. یعنی نصب فعال. مایکت کل نصب را نشان می دهد. معلومه که مایکت باید بیشتر باشه. الان یکی از دوستان بازی ساخته و در بازار منتشر کرده ، زمانی که در صفحه اوّل بازار بود ، هر روز هزار تا نصب داشته!!! ولی اگر آن موقع نگاه کرده باشید ، فقط می نوشت 2000 تا نصب فعال!!! بازی ایشان کوتاه بود و به خاطر همین بعد از اینکه بازی تمام می شد ، کاربر آن را حذف می کرد.
مردم کم سواد یا بی سواد نیستند ، مردم فقط بازی با کیفیت می خواهند ، حالا چه بخواهد در بازار باشد یا در مایکت. این ها فقط بهانه برای ساخت بازی های بی کیفیت است.
به نام خدا
« از گهواره تا گور دانش بجویید. »
سخنی از پیامبر اسلام
« بسی رنج بردم بدین سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی »
فردوسی
«دو کس رنج بیهود بردند و سعی بی فایده کردند ؛ یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد.»
«علم چندان که بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست، نادانی
نه محقّق بوَد نه دانشمند چارپایی، بر او کتابی چند
آن تهی مغز را چه علم و خبر که بر او هیزم است یا دفتر؟»
سعدی
کانال ما در آپارات: محمد امین 1388 1378
مسلط به جاوا اسکریپت و html5 و css3 و پایتون.
سپاس شده توسط:
موضوعها: 28
سپاسها: 745
523 سپاس گرفتهشده در 287 ارسال
من نمی گم که بازار بهتره یا مایکت بهتره. الان شما به جای اینکه این موضوع را ادامه می دادی ، به جاش بازی با کیفیت می ساختید ، الان هم پیشرفت می کردیم و هم تجربه بیشتری به دست می آورید. این موضوع دقیقاً مثل اینکه بگید گرافیست بهتره یا برنامه نویس. (البته در بازی سازی)
اینکه اون بازی در مایکت بیشتر کسب درآمد کرده ، به مارکت ربطی ندارد. بحث برتری فقط به پشتیبانیشان ربط دارد. که متاسفانه در حال حاضر در هیچ مارکتی (در ایران) نیست.
تعداد نصب خود بازار واقعاً 40 50 میلیون است. (چیزی که گفتید را مطمئن نیستم.) فقط خدا می داند که کی دروغ می گوید و کی نه.
به نام خدا
« از گهواره تا گور دانش بجویید. »
سخنی از پیامبر اسلام
« بسی رنج بردم بدین سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی »
فردوسی
«دو کس رنج بیهود بردند و سعی بی فایده کردند ؛ یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد.»
«علم چندان که بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست، نادانی
نه محقّق بوَد نه دانشمند چارپایی، بر او کتابی چند
آن تهی مغز را چه علم و خبر که بر او هیزم است یا دفتر؟»
سعدی
کانال ما در آپارات: محمد امین 1388 1378
مسلط به جاوا اسکریپت و html5 و css3 و پایتون.
سپاس شده توسط:
موضوعها: 74
سپاسها: 1509
1438 سپاس گرفتهشده در 1046 ارسال
آقا بازار نصب فعالو مینویسه ولی مایکت هر بار که دانلود بشه رو مینویسه
اگر پاک کنی بایو از اون مقدار کم میشه ولی مایکت اینطور نیست پس با هم مقایسه نکنید
در کل کافه بازار برای پیشرفت بهتره
موضوعها: 2
سپاسها: 108
75 سپاس گرفتهشده در 37 ارسال
یک ماه هم بشینید بحث کنید بازم به هیچ نتیجه ایی نمیشه رسید
هرکی هر مارکتی دلش خواست منتشر کنه به کسی هم ربطی نداره؛)