کدوم مارکت بهتره؟
مایکت
58.33%
7
کافه بازار
41.67%
5
12 رأی
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

انتشار بازی در کافه بازار یا مایکت؟
هنوز بعضی توضیحات مونده بود. اولا چرا باید 40 تومن بگیره؟؟ حتی بهترین اپ استور یعنی گوگل پلی اولش فقط یبار پول میگیره برای همیشه!!
درصد گرفتن از فروشش هم هنوز خیلی کمه. حالا مقایسه کن اونهمه برنامه داره ولی اینهمه پول نمیگیره اصلا معلوم نیست چرا بازار هم سالیانه پول میگیره هم درصد فروش!!

اینطوری بازی ای که قرار دادی ممکنه با شکست مواجه بشی و بخاطر بازار هم ضرر کنی.

در حالی که مایکت ریسکی نداره. در هر صورت سود میبری. 

خودت مقایسه کنی میفهمی چرا مایکت برای تازه کار ها بهتره.
و همچنین گفتم که نصب فعال بازار باعث کاهش دانلود میشه حتی گوگل پلی هم اینو میدونه چون مردم با نگاه به تعداد دانلود بازی رو نصب میکنن.
به اضافه مایکت از 200 شروع میکنه که بزاره بازی یکم بره بالا عین گوگل پلی.

حالا همش بگید چرا مقایسه کردم چون هیچکس نمیتونه رودست گوگل پلی بزنه و همه میدونیم بهترینه. پس حتما روش های درست تری داره.

برای اون مشکل کرونا هم باید دوباره پیام بفرستین. چون مال منم بررسی نمیکردم وقتی پیام فرستادم همون روز بررسی کردن.

در هر حال ریسک بازار خیلی زیاده و قابلیت های به نظر خوب اضافه کرده که شما فکر میکنید خیلی خوبه در حالی که تاثیر منفی روی دانلود کردن بازی میزاره. 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آقا بازار بهتره
درسته که توسعه دهنده رو گیر میده ولی برای یک پروژه برگ خیلی خوبه
ببینید من به یکی از فامیلامون گفتم بازیم تو مایکته گفت که من مایکتو نیشناسم پس ویروسیه
این دلیل خیلی ساده ایه
مردم بازار رو شناختن و بهش اعتماد کردن و بخاطر سواد رایانه ای کم ملت و سود برخی ازاستدیو های بزرگ و حماقت توسعه دهند های پول پرست و حمایت بنیاد ملی ، بازار به عنوان مارکتی برای اندروید (البته مردم میگن گوشی) بین مردم کم سواد ایران جا گرفت...
و تا امروز هم همینه 
مردمم فقط بازار رو میشناسن
مایکت و ایران اپس شاید کاربر داشته باشن ولی اندازه بازار نیستش 
بازار کاربرش بیشتره و خب هر چیزی خرج داره
اگر قرار باشه که توسعه دهنده ضرر کنه ، پس مهدی فنایی از 41148 که 150 میلیون تومن درامد داشت هیچ سودی نبرده
نه داداش بازار خیلی بهتره (من خودم زمانی همین حرف شما رو می زدم ولی قانع شدم بعدش که بازار بهتره)

[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب همین میشه دیگه مردم فقط چیزی که شنیدن رو دانلود میکنن و بقیه چیز ها اشغال به حساب میاد. بنظرتون اینکار درسته؟!

من افراد تازه کار رو گفتم حالا فنایی شانسی تونست بازیشو بفروشه. اولش هم بخاطر بازار تو صدا و سیما هم مسخره اش کردن.

تعداد نصب بازار اصلا مهم نیست من مقایسه کردم همیشه مایکت جلو تر بود نه 100 یا 200 دانلود بیشتر, بلکه هزار هزار تا!!

تو بازار فقط بهترین برنامه ها به موفقیت میرسن اونم به زور!! همه بازی هایی که توسط اعضای انجمن ساخته شده بود در بازار فقط 200 تا دانلود شده بودن. این یعنی ضرر. مهم نیست بازار چقدر نصب داره مهم اینه که چطور بتونه برنامه ها رو مدیریت کنه که دانلود بیشتری داشته باشه. متاسفانه شما به صورت سطحی به قضیه نگاه کردین در حالی که مایکت با اونهمه کاربر کمتر میتونه بهتر برنامه هارو هدایت کنه به سمت پیشرفت. 

نباید سطح قضیه رو ببینین. قضاوت با خودتون. 54
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام ، دوست عزیز ، تعداد شمارش نصب در بازار ، تعداد نصب های بازی است که هنوز در گوشی طرف است و پاک نشده است. یعنی نصب فعال. مایکت کل نصب را نشان می دهد. معلومه که مایکت باید بیشتر باشه. الان یکی از دوستان بازی ساخته و در بازار منتشر کرده ، زمانی که در صفحه اوّل بازار بود ، هر روز هزار تا نصب داشته!!! ولی اگر آن موقع نگاه کرده باشید ، فقط می نوشت 2000 تا نصب فعال!!! بازی ایشان کوتاه بود و به خاطر همین بعد از اینکه بازی تمام می شد ، کاربر آن را حذف می کرد.
مردم کم سواد یا بی سواد نیستند ، مردم فقط بازی با کیفیت می خواهند ، حالا چه بخواهد در بازار باشد یا در مایکت. این ها فقط بهانه برای ساخت بازی های بی کیفیت است.
 به نام خدا
 « از گهواره تا گور دانش بجویید. »
 سخنی از پیامبر اسلام
  « بسی رنج بردم بدین سال سی            عجم زنده کردم بدین پارسی »
 فردوسی

«دو کس رنج بیهود بردند و سعی بی فایده کردند ؛ یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد.»
 «علم چندان که بیشتر خوانی          چون عمل در تو نیست، نادانی

نه محقّق بوَد نه دانشمند          چارپایی، بر او کتابی چند
 آن تهی مغز را چه علم و خبر          که بر او هیزم است یا دفتر؟»

سعدی

کانال ما در آپارات: محمد امین 1388 1378

مسلط به جاوا اسکریپت و html5 و css3 و پایتون.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/7/28، 11:59 صبح)amin hosseini نوشته است: سلام ، دوست عزیز ، تعداد شمارش نصب در بازار ، تعداد نصب های بازی است که هنوز در گوشی طرف است و پاک نشده است. یعنی نصب فعال. مایکت کل نصب را نشان می دهد. معلومه که مایکت باید بیشتر باشه. الان یکی از دوستان بازی ساخته و در بازار منتشر کرده ، زمانی که در صفحه اوّل بازار بود ، هر روز هزار تا نصب داشته!!! ولی اگر آن موقع نگاه کرده باشید ، فقط می نوشت 2000 تا نصب فعال!!! بازی ایشان کوتاه بود و به خاطر همین بعد از اینکه بازی تمام می شد ، کاربر آن را حذف می کرد.
مردم کم سواد یا بی سواد نیستند ، مردم فقط بازی با کیفیت می خواهند ، حالا چه بخواهد در بازار باشد یا در مایکت. این ها فقط بهانه برای ساخت بازی های بی کیفیت است.
من خودم از سازنده آنسوی باران پرسیدم که از کدوم مارکت بیشترین درامد داشتن. خودش گفت که از مایکت.

من درباره پول حرف میزنم نمیخوام یکی الکی بازیشو بزاره بعد پولش باد هوا بشه. اخرش هم نامید بشه بعد بازی سازی رو بزاره کنار.

خودمم میدونم نصب فعاله ولی خودم با پرسیدن از سازندگان اینو گفتم. اونا گفتن که بیشتر تو مایکت نصب داشتن.

( من یه جایی خوندم نصب فعال بازار دروغه. برای اینکه بهانه کنن حتی نصب کم داشته باشن.)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من نمی گم که بازار بهتره یا مایکت بهتره. الان شما به جای اینکه این موضوع را ادامه می دادی ، به جاش بازی با کیفیت می ساختید ، الان هم پیشرفت می کردیم و هم تجربه بیشتری به دست می آورید. این موضوع دقیقاً مثل اینکه بگید گرافیست بهتره یا برنامه نویس. (البته در بازی سازی)

اینکه اون بازی در مایکت بیشتر کسب درآمد کرده ، به مارکت ربطی ندارد. بحث برتری فقط به پشتیبانیشان ربط دارد. که متاسفانه در حال حاضر در هیچ مارکتی (در ایران) نیست.
تعداد نصب خود بازار واقعاً 40 50 میلیون است. (چیزی که گفتید را مطمئن نیستم.) فقط خدا می داند که کی دروغ می گوید و کی نه.
 به نام خدا
 « از گهواره تا گور دانش بجویید. »
 سخنی از پیامبر اسلام
  « بسی رنج بردم بدین سال سی            عجم زنده کردم بدین پارسی »
 فردوسی

«دو کس رنج بیهود بردند و سعی بی فایده کردند ؛ یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد.»
 «علم چندان که بیشتر خوانی          چون عمل در تو نیست، نادانی

نه محقّق بوَد نه دانشمند          چارپایی، بر او کتابی چند
 آن تهی مغز را چه علم و خبر          که بر او هیزم است یا دفتر؟»

سعدی

کانال ما در آپارات: محمد امین 1388 1378

مسلط به جاوا اسکریپت و html5 و css3 و پایتون.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آقا بازار نصب فعالو مینویسه ولی مایکت هر بار که دانلود بشه رو مینویسه
اگر پاک کنی بایو از اون مقدار کم میشه ولی مایکت اینطور نیست پس با هم مقایسه نکنید
در کل کافه بازار برای پیشرفت بهتره
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin hosseini
(1399/7/28، 12:20 عصر)amin hosseini نوشته است: من نمی گم که بازار بهتره یا مایکت بهتره. الان شما به جای اینکه این موضوع را ادامه می دادی ، به جاش بازی با کیفیت می ساختید ، الان هم پیشرفت می کردیم و هم تجربه بیشتری به دست می آورید. این موضوع دقیقاً مثل اینکه بگید گرافیست بهتره یا برنامه نویس. (البته در بازی سازی)

اینکه اون بازی در مایکت بیشتر کسب درآمد کرده ، به مارکت ربطی ندارد. بحث برتری فقط به پشتیبانیشان ربط دارد. که متاسفانه در حال حاضر در هیچ مارکتی (در ایران) نیست.
تعداد نصب خود بازار واقعاً 40 50 میلیون است. (چیزی که گفتید را مطمئن نیستم.) فقط خدا می داند که کی دروغ می گوید و کی نه.
میدونم. ولی این موضوع خیلی تاثیر میزاره هم برای اینده و هم به خودتون و هم به صنعت بازیسازی.

همه کسایی که بازار رو نصب کردن نمیرن که داخلش الان همه خانواده ما بازار رو نصب کرده ولی هر کدوم فقط بخاطر برنامه های رسمی میرن داخلش. مهم اینه چقدر ادم ازش استفاده کامل رو میبرن.
  پاسخ

سپاس شده توسط:

یک ماه هم بشینید بحث کنید بازم به هیچ نتیجه ایی نمیشه رسید
هرکی هر مارکتی دلش خواست منتشر کنه به کسی هم ربطی نداره؛)
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، amin hosseini
(1399/7/28، 12:12 عصر)Sato نوشته است:
(1399/7/28، 11:59 صبح)amin hosseini نوشته است: سلام ، دوست عزیز ، تعداد شمارش نصب در بازار ، تعداد نصب های بازی است که هنوز در گوشی طرف است و پاک نشده است. یعنی نصب فعال. مایکت کل نصب را نشان می دهد. معلومه که مایکت باید بیشتر باشه. الان یکی از دوستان بازی ساخته و در بازار منتشر کرده ، زمانی که در صفحه اوّل بازار بود ، هر روز هزار تا نصب داشته!!! ولی اگر آن موقع نگاه کرده باشید ، فقط می نوشت 2000 تا نصب فعال!!! بازی ایشان کوتاه بود و به خاطر همین بعد از اینکه بازی تمام می شد ، کاربر آن را حذف می کرد.
من خودم از سازنده آنسوی باران پرسیدم که از کدوم مارکت بیشترین درامد داشتن. خودش گفت که از مایکت.

من درباره پول حرف میزنم نمیخوام یکی الکی بازیشو بزاره بعد پولش باد هوا بشه. اخرش هم نامید بشه بعد بازی سازی رو بزاره کنار.

خودمم میدونم نصب فعاله ولی خودم با پرسیدن از سازندگان اینو گفتم. اونا گفتن که بیشتر تو مایکت نصب داشتن.

( من یه جایی خوندم نصب فعال بازار دروغه. برای اینکه بهانه کنن حتی نصب کم داشته باشن.)
بنظرم کسی که حاضر نیست 40 هزارتومن رو بازیش سرمایه گذاری کنه بهتره کلا بیخیال بازیسازی بشه.
نه برا کارش ارزش قائل شده نه اینقدر به خودش و بازیش اطمینان داره که میترسه 40 هزارتومن پولش هدر بره ( گرچه که هدر رفتن نیست، بهش میگن تجربه ) 
دیگه الان شما بازیت رو یکم روش کار کنی تو هر مارکتی باشی حداقل بالای 5 هزاربار نصب میشه و با 5 هزارتا نصب میتونی خیلی بیشتر از 40 تومن در روز از تبلیغات و پرداخت درون برنامه پول دربیاری.
حالا شما از یه نفر پرسیدی تو مایکت فروش بیشتری داشته، خیلی ها هم هستن که براشون برعکسه. 
نصب فیک هم خب اینقدر بزنن تا جونشون درآد، اون نصب فیک ها که برای طرف درآمد نمیاره. کاربرای واقعی هستن که تو بازی خرج میکنن.
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin hosseini ، MdSarli

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  لیست بسیار کامل از پابلیشرهای خارجی 2020 Mehrdad 16 10,688 1403/12/24، 08:04 عصر
آخرین ارسال: xcmpunkgtsx
  قبول کردن سفارش شما (:--ALI--:) 0 594 1403/1/30، 09:06 عصر
آخرین ارسال: (:--ALI--:)
  استخدام چند ردیف شغلی در تهران hasansanaei 0 755 1402/6/1، 02:13 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Heart یلدا مبارک ? oak 2 2,449 1400/10/4، 09:46 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
  پرداخت درون برنامه M.Y 3 2,266 1400/9/27، 03:59 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary

پرش به انجمن: