خرید اشتراکی کانستراکت 3
نقل قول: به بقیه آیپی ها دسترسی ندارم (فیلیپین نتونستم چک کنم)
سلام ؛

آیپی فیلیپین از این قرار هست :

Object moved

اینم به قیمت پزو :

Object moved

جالب اینجاست که من یک سال پیش ی پیشنهاد کاری توی فیلیپین داشتم که حقوق ماهانه اش 180 هزار پزو بود ، حقوق پایه هم توی فیلیپین از 60 هزار پزو در ماه شروع میشه .
با این احتساب که اکانت یک ساله ( پرسنال ) کانستراکت 3 توی فیلیپین 2100 پزو ( یک سی ام حقوق یک کارگر ) در میاد ، در اصل ما باید با همون قدرت خرید فیلیپینیا نصف حقوق یک کارگر معمولی توی ایران رو بدیم که اکانت یک ساله اش رو بخریم ...
ی چیزی حدود 1.5 میلیون تومان در میاد یک ساله پرسنالش ، منتها آیپی چه برای خرید چه برای ورود همیشه باید از فیلیپین باشه ، در غیر این صورت پنل محدود میشه .

البته خداوکیلی اگر همین اکانت برای ایران هم می شد اوکی کرد ، 1.5 میلیون بابت یک سال بیش از حد خوب بود .

موفق باشید .

پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، persiangamer
سلام. حسن جان، برای ورود بعید میدونم گیر آی پی باشه!!! ما که ندیدیم
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، ᔕinaᗪehghani
(1400/1/12، 10:33 عصر)mostafanastary نوشته است: سلام. حسن جان، برای ورود بعید میدونم گیر آی پی باشه!!! ما که ندیدیم
سلام ؛

برای خرید یکی از دوستانم قبلا گفته بود حتی حساب هم بعدا بررسی میشه ( حسابی که ازش خرید میکنید ) .
در هر حال دوستان دارن برای ده دلار کمتر و بیشتر دنبال راه کار میگردن ، فرض بر اینکه این اتفاق هم بیوفته وقتی اکانت محدود بشه دیگه قابل برگشت نیست .

پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، persiangamer
سلام دوستان
بالاخره کانس 3 خریدم
اسکرین شات آقای ثنایی باعث شد بیشتر وسوسه بشم و رفتم و بین 20-30 تا پرداخت کننده ارزی یک مورد قابل اعتماد پیدا کردم که برام پرداخت رو ثبت کرد و الان دارم با کانستراکت 3 کار می کنم .
لینک پرداخت کننده رو با اجازه مدیران محترم اینجا میذارم، که اگه کسی خواست درگیر پیدا کردن پرداخت کننده نشه.
از این جهت که تقریبا با 20 مورد صحبت کردم و فقط همین یک مورد به بهترین شکل کارمو پیش برد قیمت محصول با آیپی هایی که میتونست چک کرد و بهترین قیمت ممکن(47.8 دلار) پیدا کرد و تا آخرین لحظه پیگیر کار بود.
https://payd.ir/
الانم یه پروژه استارت زدم به امیدخدا تا خرداد منتشر می کنم(فعلا رایگان تا پلاگین پرداختشم هم ردیف بشه).

پاسخ

سپاس شده توسط: Mehrdad ، mostafanastary ، ᔕinaᗪehghani
پلاگین پرداختش رو اگه اشتباه نکنم تیم بلو مون داره
میتونید باشون همکاری کنی یا ازشون خرید کنید اگه بخواند توی پرانتز بگم پلاگین تپسل رو هم دارند ک اینو مطمئنم چون خودم براشون زدم
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، persiangamer ، علیرضا_
سلام. پلاگین های پرداخت و تپسل رو میلاد محمدی تهیه کرد و تولیدش داستان هایی داره که بماند!
خود میلاد قرار بود توی انجمن قرار بده، که من ندیدم پستی زده باشه.

هماهنگ میکنم باهاش، پلاگین رو برای دوستان قرار میدم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، persiangamer ، hasansanaei
(1400/1/15، 11:32 صبح)MohammadHadi نوشته است: پلاگین پرداختش رو اگه اشتباه نکنم تیم بلو مون داره
میتونید باشون همکاری کنی یا ازشون خرید کنید اگه بخواند توی پرانتز بگم پلاگین تپسل رو هم دارند ک اینو مطمئنم چون خودم براشون زدم

دستت درد نکنه خبر خیلی خوبی دادی
بلومون نمیشناسمشون اما اگه خواستن بفروشن احتمالا میخام

(1400/1/15، 11:41 صبح)mostafanastary نوشته است: سلام. پلاگین های پرداخت و تپسل رو میلاد محمدی تهیه کرد و تولیدش داستان هایی داره که بماند!

سلام
خیلی عالی
پس شما پیشگام کانستراک 3 هستین
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، hasansanaei
(1400/1/15، 11:41 صبح)mostafanastary نوشته است: سلام. پلاگین های پرداخت و تپسل رو میلاد محمدی تهیه کرد و تولیدش داستان هایی داره که بماند!

سلام
پلاگین پرداخت درون برنامه رو میلاد تهیه کرده بود
اما پلاگین تپسل رو نزد
ما مجبور شدیم خودمون(بلومون) طراحی ش کنیم
همچنین پلاگین های زیاد دیگه ای مثل uls و خیلی پلاگین دیگه کانس 2 رو به 3 تبدیل کردیم
ایشالا توی asset store خود سایت کانستراکت میزاریم برای فروش
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، persiangamer
(1400/1/16، 06:45 عصر)rezamms نوشته است: سلام
پلاگین پرداخت درون برنامه رو میلاد تهیه کرده بود
اما پلاگین تپسل رو نزد
ما مجبور شدیم خودمون(بلومون) طراحی ش کنیم
همچنین پلاگین های زیاد دیگه ای مثل uls و خیلی پلاگین دیگه کانس 2 رو به 3 تبدیل کردیم
ایشالا توی asset store خود سایت کانستراکت میزاریم برای فروش

این پلاگینا خوب کار می کنه ؟
من هر چی پلاگین اضافه می کنم توی لیست پلاگینا میاد، ولی توی insert new object نشون نمیده.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
پلاگین های کانس 3 به دو دسته تقسیم میشن
runtime 2 و runtime 3

پلاگین هایی که مخصوص runtime2 هست قابل استفاده در 3 نیست
اما حالا این runtime چیه؟
موتور مفسر کد هاست که 2 برای کانستراکت 2 و 3 برای کانستراکت 3 هست
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، persiangamer

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مهم استخدام برنامه نویس PHP در تهران hasansanaei 0 457 1403/5/13، 08:34 صبح
آخرین ارسال: hasansanaei
Heart تیم تولید بازی okgames ehsanavy 0 508 1403/2/30، 10:45 صبح
آخرین ارسال: ehsanavy
  دعوت به همکاری از بازی سازان کانسراکت ٣ iflashlord 0 2,711 1400/1/21، 11:29 عصر
آخرین ارسال: iflashlord
  فراخوان نویسنده ARKEYA 0 1,574 1400/1/2، 07:36 عصر
آخرین ارسال: ARKEYA
  خرید سیگنالینگ سرور سایت سیرا amirho24 84 54,583 1399/12/13، 10:53 عصر
آخرین ارسال: persiangamer

پرش به انجمن: