مشکلات ساخت یک بازی مبارزه ای
(1394/6/27، 06:53 عصر)mehrdad.ch نوشته است: بیخال بازی مبارزه ای شو.
من توی تاپیک ضعف رویداد برخورد درباره ان صبحت کردم.
بدرد بازی های مبارزی تن به تن نمی خورد چون خیلی خیلی سخت می شه پیاده سازیش کرد.
1- عامل برخود رو نمی تواند تشخیص بده . فقط می توانه زمان وقوع برخورد رو تشخیص بده.
این توی بازی های تن به تن خیلی مهم است. وبرای پیاده سازی آن باید کلی شرط و زیر شرط بگذاری
مثلا سرعت فریم . انیمیشن. جهت و ...
2- مکان ضربه : نمی گه برخورد کجاست. باید یک اکشن بگذاری و نقطه برخور را پیدا کرده . که این هم سخته. معمولا از چند ضلعی برخورد استفاده می کنند که به چند بخش تقسیم می شود. و هنگام برخود ناحیه ای برخورد روی می دهد .بازگردانده می شود.
برای اینکار باید از اسپرایت نامر عی استفاده کنی . که به خاطر فریم داشتن نمی توانی. 
3- شدت برخورد : 

اگر بدرد ساخت بازی های مبارزی تن به تن نمی خورد.پس چطور من تونستم بسازم؟ و البته کسانی دیگری هم ساختند.

اینجوری که شما میگی نیست کانستراکت همیشه سریعترین راه هست روش شما اشتباه است و ربطی به ضعف کانستراکت ندارد.  

[تصویر:  kombat2.jpg]

[تصویر:  kombat.jpg]
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: makan parsi ، Vizmark#
(1394/6/27، 06:53 عصر)mehrdad.ch نوشته است: بیخال بازی مبارزه ای شو.
من توی تاپیک ضعف رویداد برخورد درباره ان صبحت کردم.
بدرد بازی های مبارزی تن به تن نمی خورد چون خیلی خیلی سخت می شه پیاده سازیش کرد.
1- عامل برخود رو نمی تواند تشخیص بده . فقط می توانه زمان وقوع برخورد رو تشخیص بده.
این توی بازی های تن به تن خیلی مهم است. وبرای پیاده سازی آن باید کلی شرط و زیر شرط بگذاری
مثلا سرعت فریم . انیمیشن. جهت و ...
2- مکان ضربه : نمی گه برخورد کجاست. باید یک اکشن بگذاری و نقطه برخور را پیدا کرده . که این هم سخته. معمولا از چند ضلعی برخورد استفاده می کنند که به چند بخش تقسیم می شود. و هنگام برخود ناحیه ای برخورد روی می دهد .بازگردانده می شود.
برای اینکار باید از اسپرایت نامر عی استفاده کنی . که به خاطر فریم داشتن نمی توانی. 
3- شدت برخورد : 

سلام.

خیر سرم تازه کارما به جای اینکه روحیه بدی میگی بیخیال شو خخخخ 4

من از متورهای بازی سازی دیگه خبری ندارم اما یعنی میگی متورهایی مثل یونیتی و ...
کار راحت تری رو در پیش دارن بعضی از اونها (متورهای بازی سازی) باید تمام بدن کاراکتر رو نقطه گذاری
کنی و وظیفه هر نقطه رو مشخص کنی و دها مورد و نوع دیگه

درسته خودم با همین مشکلات برخوردم اما راه حل هایی هم براشون دارم
فقط وقتی که نتونم عملیشون کنم بیخیالش میشم که اونم به حوصله خودم بستگی داره

در هر صورت این اولین بازیه منه که دارم میسازم و این سورسی که روش کار میکنم یه سورس تمرینیه
اگه به ثمر رسید که چه بهتر خدا رو شکر ... ولی اگه نتونستم تکمیلش کنم بازم خدا رو شکر چون حداقل حسابی تمرین
کردم و در این سورسی که درش کار کردم کلی دستورهای آماده دارم که میتونم راحت کپیشون کنم و ازشون استفاده کنم

این بازی مبارزه ای هست اما نه در سبک تیکن میشه گفت مثل قارچ خوره اما تکینک های حمله و دفاع داره

ممنون از توضیحاتت به اینا هم توجه میکنم 16
30 در مورد تمام چیزهایی که گفتی یه فکرهایی دارم به جز شدت برخورد که اصلاً چیزی به ذهنم نمیرسه
اما بازم در اون مورد من چیزی به ذهنم نمیرسه ولی تا جایی که میدونم کانستراکت 2 اصول فیزیک هم داره که هر کسی
به اون مسلط نیست برای مثال : با کانستراکت بازی هایی همچون پین بال ساخته میشه
که به راحتی میشه متوجه شد شدت ضربه نیز در کانستراکت قابل محاسبه هست

-
-
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng ، Vizmark#
سلام.

یه سوالی دیگه دارم اینه که من میخوام دو تا متن رو در صفحه بزارم
اما زمانی که به یکیشون افکت میدم دومی هم همونطور میشه

راهی نیست که هر کدوم افکت جداگانه قبول کنن

-
-
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام،دوست عزیز کانستراکت دو نوع کپی از اشیا میگیره :

1-کپی نوع instance هست.که در واقع همشون یک شی هستند.هر تغییری که در یکیشون اعمال کنید به بقیه هم اون تغییر اضافه میشه(بجزء تغییر عددی در متغیرها ی شی)

2-کپی نوع clone ، که تو این نوع کپی هر شی جداگانه محسوب میشه،و تغییر یکی اثری روی اون یکی نمیذاره

شما میتونی برای حل مشکلت با استفاده از دستور insert new object یک شی text جدید وارد کنی یا اینکه یک کپی از نوع clone از همون text موجود بگیری و تغییرات رو اعمال کنی
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: makan parsi ، Vizmark#
(1394/6/26، 09:41 عصر)Mojtaba نوشته است: سلام.
توی همین عکس‌تون کنار دکمه‌ی Back نوشته که F4 to hide/show یعنی برای نمایش یا مخفی کردن پنجره‌ی اکسپرشن‌ها کلید F4 رو باید فشار بدین.

سلام.
غربون دستت مشکل دقیقاً همین بود کلید F4 رو که زدم حل شد دیگه از اینبه بعد همیشه میاد
واقعاً تعجب کرده بودم که چرا نمیاد فکر میکردم مشکل از سیستم اما هر چی فکر میکردم با عقل جور در نمیومد 4

-
-
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ساخت بازی های مثل بازی مورتال کمبات سبک اش خیلی سخت است .

ببخشید آقای وی پی ان ساخت بازی با دمو زمین تا آسمان فرق داره. بازم باید مثال قبل بزنم . با ویژوال استادیو هم می شه بازی ساخت ولی 3 ماه طول می کشه تا یک مپ رو بسازی.

دلیل اش هم می گم من با موتور های دیگر کار کردم و می دانم چی می گم. من درسته می گم . اگر حرفی زدم دلیل داشتم و گفتم. انجین کانستراکت و بیشتر موتور های دوبعدی فقط زمان رخدادن برخورد را اعلان می کنند.

با کانستراکت هم می شه ساخت ولی خیلی سخته هست. الان می شه بازی های ماشین و پلتفرمی خوبی ساخت چون امکانات آن رو گذاشتند و سازنده دیگر با جزییات سخت آن سرکار نداد.

شما یک دمو ساختید و خودتان می دانید با بازی خیلی فرق دارد. من شما آموزش رو ندیدم. ولی آموزش های زیادی رو در این باره دیدم و خوندم.
کلا این سبک وابسته به موتور فیزیک است. شما باید در نظر بگیرید که حداقل 8 کارکتر هم دارید. بهتره با دلیل بگی من اشتباه می کنم.
عامل برخورد خیلی مهم است. اگر نتوانی تشخیص بدهی کدام پلیر زودتر برخورد کرده دیگه این بازی بی خود می شود.حالتی رو در نظر بگیر که هر دو ضربه می زند ولی یکی زود تر. انقدر حالت ها وجود دارد که یک نفر نمی توانه پیاده سازی کنه

1- مبارزه باید شبیه سازی شود .
2- به موتور فیزیک بستگی دارد
3- هوش مصنوعی اساس کار هست
4- شخصیت ها و گرافیک خیلی مهم هست.

خواهشند مدیران محترم با مدرک  حرف بزنی. 
انقدر روی کانستراکت تعصوبی نباشید. هیچ انجینی کامل نیست .
  پاسخ

سپاس شده توسط: makan parsi ، Vizmark# ، vng ، keyhan
(1394/6/28، 11:44 صبح)mehrdad.ch نوشته است: ساخت بازی های مثل بازی مورتال کمبات سبک اش خیلی سخت است .

ببخشید آقای وی پی ان ساخت بازی با دمو زمین تا آسمان فرق داره. بازم باید مثال قبل بزنم . با ویژوال استادیو هم می شه بازی ساخت ولی 3 ماه طول می کشه تا یک مپ رو بسازی.

دلیل اش هم می گم من با موتور های دیگر کار کردم و می دانم چی می گم. من درسته می گم . اگر حرفی زدم دلیل داشتم و گفتم. انجین کانستراکت و بیشتر موتور های دوبعدی فقط زمان رخدادن برخورد را اعلان می کنند.

با کانستراکت هم می شه ساخت ولی خیلی سخته هست. الان می شه بازی های ماشین و پلتفرمی خوبی ساخت چون امکانات آن رو گذاشتند و سازنده دیگر با جزییات سخت آن سرکار نداد.

شما یک دمو ساختید و خودتان می دانید با بازی خیلی فرق دارد. من شما آموزش رو ندیدم. ولی آموزش های زیادی رو در این باره دیدم و خوندم.
کلا این سبک وابسته به موتور فیزیک است. شما باید در نظر بگیرید که حداقل 8 کارکتر هم دارید. بهتره با دلیل بگی من اشتباه می کنم.
عامل برخورد خیلی مهم است. اگر نتوانی تشخیص بدهی کدام پلیر زودتر برخورد کرده دیگه این بازی بی خود می شود.حالتی رو در نظر بگیر که هر دو ضربه می زند ولی یکی زود تر. انقدر حالت ها وجود دارد که یک نفر نمی توانه پیاده سازی کنه

1- مبارزه باید شبیه سازی شود .
2- به موتور فیزیک بستگی دارد
3- هوش مصنوعی اساس کار هست
4- شخصیت ها و گرافیک خیلی مهم هست.

خواهشند مدیران محترم با مدرک  حرف بزنی از دست تان خیلی ناراحت شدم. من در دوره کارشناسی نرم افزار رایانه خود پروژه ای در مورد انجین های بازی سازی نوشتم. و خودم یک انجین ساده رو ساختم.
یک تازه کار باید با کارهای کوچک شروع کند تا هم تجربه کسب کند و هم درک بهتری از کانستراکت داشته باشد. من معماری همه سبک ها رو می شناسم و می دانم برای تازه کار ها و نیمه حرفه ای ها چی خوب است . من الان 8 تا 9 ساله دارم بازی می سازم.
انقدر روی کانستراکت تعصوبی نباشید. هیچ انجینی کامل نیست .

سلام.

فکر کنم هم شما و هم مدیران منظور منو در مورد بازی مبارزه ای درست متوجه نشدین چندبار گفتم که این بازی
سبکی مانند : ماریو پارتی داره اما مبارزه ایه و دشمنان لزوماً نباید انسان باشن چون این کار رو مشکل تر میکنه
هر چند تصمیم دارم رئیس مرحله آخر یه انسان باشه اگه نتونستم هم مجبور نیستم
میتونم به چیزی تغییرش بدم که محدود تر حمله کنه و قابل برنامه ریزی با کمترین باگ باشه
-
-
از نرم افزار و قابلیتاش خبری ندارم و تازه 3 روز شروع به بازی سازی کردم اما بازم یه راحی برای فهمیدن
اینکه چه کسی زودتر ضربه میزنه هست

راهش گذاشتن شرط های بیشتره ، اگه میشه ضربه ضد پس اینطور میشه شرط گذاشت
که در صورت ضربه خودن انیمیشن ضربه خوردن پخش بشه و ضربه زدن خودش
متوقف میشه در نتیجه ضربه زن اول مشخص میشه ، یه چیزی مثل همین نمی خوام بیخود توضیحا طولانی بدم  18
-
اگر در بازی هر فرد 4 تکنیک داره پس برای هر تکنیک ، به قول معروف برای هر عملی ، عکس العملی است
پس برای دونه دونه رفتارهای تنظیم شده عکس المعل و دستوری تعیین کرد تا باگ های بازی تا حد قابل قبولی
رفع بشن مسلماً تعداد دستورها زیاد میشن
مثل خودم که هنوز بازی در شروع کار است بیش از 70 دستور داره و تازه شروعشه. (خدا به داد برسه خخخخ  63 4 )

در مورد شدت ضربه هم چون از فیزیک در کانستراکت چیزی نمی دونم جوابی ندارم

16
بله شما درست میگی نمیشه ازش یه بازی مبارزه ای خوب ساخت اما بستگی داره با چی مقایسه اش کنیم
اگه بخوایم با بازی هایی مثل تیکن مقایسه کنیم که معلومه اینا بازی حساب نمیان و معلومه که نمیتونه به خیلی از متورهای
بازی سازی دیگه برسه اما بازم میشه باهاش یه بازی معمولی سر هم کرد.

ناراحت نشین به هر حال شما الآن دیگه جای استاد ما هستی کسی منظور خاصی نداشت.

-
-
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، vng
خب دش من زودتر میگفتی
دیگه ماریو براس و اینا که ساختنش کاری نداره
اصلش پلتفرمره حالا چنتا دست و پا هم پرت میکنن 1
من فکر کردم استرریت فایتر میخوای
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط: makan parsi ، vng
(1394/6/28، 02:42 عصر)Tartilla نوشته است: خب دش من زودتر میگفتی
دیگه ماریو براس و اینا که ساختنش کاری نداره
اصلش پلتفرمره حالا چنتا دست و پا هم پرت میکنن 1
من فکر کردم استرریت فایتر میخوای

سلام.

راستیتش اینه که هم میخوام و هم نمی خوام ...
تصمیم دارم چدن تا کاراکتر دشمن مبارز باشن ولی چون اولین بازیمه اگه از پسش بر نیومدم پس با همون
کاراکترهای غیر انسانی و محدود پیش میرم که کار راحت تر میشه

نه دیگه درحد استریت فایتر 4
در کل قابلیت مبارزه میخوام روش اجرا بشه اما با استریت فایتر متفاوت بیشتر قابلیت پلترفرم داره
و اکثر دشمنان قابلیت مبارزه ندارن ، اما میخوام چند تایی دشمن مبارز هم باشن.

-
-

پاسخ

سپاس شده توسط: vng
(1394/6/27، 11:56 عصر)vng نوشته است: سلام،دوست عزیز کانستراکت دو نوع کپی از اشیا میگیره :

1-کپی نوع instance هست.که در واقع همشون یک شی هستند.هر تغییری که در یکیشون اعمال کنید به بقیه هم اون تغییر اضافه میشه(بجزء تغییر عددی در متغیرها ی شی)

2-کپی نوع clone ، که تو این نوع کپی هر شی جداگانه محسوب میشه،و تغییر یکی اثری روی اون یکی نمیذاره

شما میتونی برای حل مشکلت با استفاده از دستور insert new object یک شی text جدید وارد کنی یا اینکه یک کپی از نوع clone از همون text موجود بگیری و تغییرات رو اعمال کنی

سلام.
کپی نوع clone چطور ممکن هست چون چیزی مثل این نمی تونم پیدا کنم. 17
و در مورد ورود یک آبجکت جدید هم همین مشکل هست بازم هر افکتی بهش اضافه می کنم به همشون اعمال میشه.

حتی یک آبجکت جدید (متن) در لایه ی دیگری باز کردم و لایه های قبلی رو قفل کردم اما بازم
این کلک رشتی ها نمی گیرن. 24

-
-

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: