نظرسنجی ساخت بازی آنلاین
(1395/12/29، 06:09 عصر)alex1237 نوشته است: سلام
شما میتونید از پلاگین PeerJS استفاده کنید توی این پلاگین کاربرا از طریق ای دی به هم وصل میشن و بازی روی هیچکدوم انجام نمیشه ارتباط از طریق ارسال و دریافت پیام انجام میشه که برای بازی شما که شبیه کلش رویال هست و لازم به ارسال لحظه ای اطلاعات نیست (من بازیش رو نکردم ولی دیدم) این پلاگین عالیه البته من ارسال لحظه ای اطلاعات با این پلاگین رو تست کردم واقعا عالی بود پلاگین از قبل ساخته شده ولی  من دوباره پلاگین رو نوشتم و امکانات اصلی خودش رو اضاف کردم الان پای سیستم نیستم برام ای دی تلگرامتون رو پ.خ کنید پلاگین رو براتون ارسال کنم و چون پلاگین رو به طور کامل تست نکردم , توی انجمن منتشر نکردم

اتصال توسط این پلاگین به صورت Peer-To-Peer هست پس نیاز به سرور خیلی قویی نداره.

البته خود سایت PeerJS اگه ثبت نام کنید کلید بهتون میده که میتونید  برای تست به سرور های خودش وصل شید که محدودیت اتصال ۵۰ کاربر رو داره

البته این قابلیت توی پلاگین من نیست کلا لازم نبود باشه

Peerjs.com

موفق باشید.

خیلی درمورد ذخیره بازی بعد از قطع شدن ارتباط و برگشتن و...
توضیح ندادم فکر کنم شما دیگه در حدی هستید که اونارو بدونید
فقط مشکل اتصال دوباره به کاربر موردنظر بود که با این پلاگین حل شد

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk

ببخشید با بازی خودم قاطی کردم
بازی شما بعد از قطع شدن اینترنت لازم نیست از بازی خارج بشه
پس بازی در موبایل کاربری که اینترنتش قطع شده میمونه پس با اتصال دوباره از طریق ای دی بازی رو ادامه میده

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk

بسیار عالی، پییشنهاد بسیار خوبی بود، یه تستی با این مورد انجام میدم.ببینم چی میشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
دوستان عزیز، دنبال یه سری ایده هستم برای قسمت انتخاب کارت و نشون دادن کارت هنگام حمله،
اگه بازی کلش رویال رو بازی کرده باشین، همونطور که می دونین مثلا شما اگه 30 تا کارت کلا بدست آورده باشین، فقط میتونین 8 تا کارت رو برای نبرد انتخاب کنین،
و زمانی که نبرد شروع میشه، 4 تا کارت به شما نشون داده میشه و 1 کارت هم در محلی نشون داده میشه که قراره کارت بعدی باشه، 3 تا کارت هم که هنوز چینش اونا مشخص نیست،

دوستان نظری برای پیاده سازی این قسمت دارید یا نه؟
تصویر نمونه:
[تصویر:  ohq7_screenshot_1.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام  ی ایده ک ب ذهنم رسید بجای این کار میتونیم برای هر کارت ی ریلود تایم ایجاد کنیم و تمامی کارت هارو در دسترس بزاریم . البته بازم میشه مثل کلش رویال ی پول یا همون امتیاز جاش داد بعد از ریلود شدن . 

پاسخ

سپاس شده توسط:
ممنون.
اما چالشی که توی کلش رویال هست اینه که، شما در واقع خودتون کارت هاتون رو انتخاب میکنین اما موقع نبرد، چینش اونا دست خودتون نیست.

در واقع من دنبال یه راه حل مناسب برای همین چینش نامنظم، نشون دادن کارت بعدی، و انتقال کارت استفاده شده به انتهای لیست 8 تا کارت هستم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نظری نبود؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
از نظر من بهتره که کارت ها به انتخاب کاربر باشه که کارت بعدی چی باشه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
چالش اصلی همینه که بازی باز، نتونه کارت ها رو پیش بینی بکنه.
--------

اما ظاهرا سوء تفاهمی شده بابت سوال من!!

من از دوستان می خوام که نظر بدن، این مدل کلش رویال رو ، چطوری با کانستراکت پیاده سازی کنم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: danials008
(1396/1/20، 04:01 عصر)mostafanastary نوشته است: ممنون.
اما چالشی که توی کلش رویال هست اینه که، شما در واقع خودتون کارت هاتون رو انتخاب میکنین اما موقع نبرد، چینش اونا دست خودتون نیست.

در واقع من دنبال یه راه حل مناسب برای همین چینش نامنظم، نشون دادن کارت بعدی، و انتقال کارت استفاده شده به انتهای لیست 8 تا کارت هستم.

ااها شما سورس پیاده سازی شدش رو میخواید اگه درست فهمیده باشم ؟ منظورم نحوه پیاده سازیشه ؟ برم ببینم میتونم سورسی پیاده سازی کنم یا نه . 30

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1396/1/21، 01:06 صبح)mostafanastary نوشته است: چالش اصلی همینه که بازی باز، نتونه کارت ها رو پیش بینی بکنه.
--------

اما ظاهرا سوء تفاهمی شده بابت سوال من!!

من از دوستان می خوام که نظر بدن، این مدل کلش رویال رو ، چطوری با کانستراکت پیاده سازی کنم؟

سلام اقا مصطفی ی سورس خیلی ساده پیاده کردم امیدوارم بدردتون بخوره
http://s8.picofile.com/file/8291632734/c...e.rar.html
خب من تو سورس فقط نحوه راندوم اومدن کارت هارو درست کردم . خودتون دیگه بقیه کاراش رو بکنید مثلا این که شرط هایی اینکه کارت تکراری نیاد و اینارو خودتون استاد تر مایید اضافه کنید .  ی توضیح راجب سورس . ابتدا که پلی میکنید سه تا کارت بصورت راندوم بهتون میده بعدش هر 5 ثانیه یک کارت بصورت راندوم میادش . در ضمن من یک مشکلی ک داشتم این بود یادم رفته بود اینت رو کجا باید بزارم تا متغیر راندومم عدد صحیح بشه برا همین یکم سورس ایونت هاش رفت بالا اونم درست کنید 4  موفق باشید .

پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، shazde
سلام،
این هم یک سورس تقریباً کامل که برای شما ساختم(کلاً با 28 ایونت)

[تصویر:  vng_card_game.jpg]

قابلیت ها:

Swipe روان برای دسترسی به تمام کارتهای پایه در منوی انتخاب(با یک بار تاچ بروی فلش زرد)
انتخاب کارت واحد و بدون تکرار، بصورت منظم(با یک بار تاچ بروی کارتهای پایه)
تعویض دستی کارتهای انتخاب شده پیش از شروع بازی(با یک بار تاچ بروی کارتهای انتخاب شده)
ریست کلی کارتهای انتخاب شده برای انتخاب مجدد(پیش از شروع بازی)
نمایش کارت بعدی از میان کارتهای اضافی در صفحه بازی
چهار کارت در صفحه بازی از میان هفت کارتی که کاربر انتخاب کرده بدون تکرار، چینش رندوم میشود

از این لینک دانلود کنید...
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، ghasem ، GAME MOEIN ، shazde ، danials008 ، hamed2002

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: