کمک در ساخت سوال رندوم،لیدر برد،تایم و یه سوال از آقای ( محمد 82)
ممنون هرچی گشتم پیدا نشد ببین من بازیم بله خیر معکوسه
مثلا
ماست سیاه است ؟
خیر
خط اول سوال خط دوم جواب میشه با سورس بگید چطوری به کانستراکت بگم خیر جواب چون من تو هر صفخه دوتا اسپرایت دارم بله و خیر چطوری بگم خیر برنده بله بازنده است ممنون میشم چون اگه سوالات تکراری باشه بازیکن خسته میشه می خوام رندوم بشه سوالات رو طبق راهنمایی شما درست شد ولی جواب رو نگفتید ممنون
خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بارگذاری نکردن سوال
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdibnn
(1398/2/12، 07:16 عصر)محمد 82 نوشته است: بارگذاری نکردن سوال

داداش این اصلا با اونی که من میگم زمین تا آسمون فرق داره من دوتا اسپرایت دارم بله و خیر سوالات رندوم میشه جواب ها رو چیکار کنم اگه نمیشه هیچی یه سوالا آیا میشه به صورت رندوم وارد لیوت شد ؟ اگه میشه چطوری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
عزیز من اون سورسی که من فرستادم رو ببین ، دقیقا انتخاب رندوم سوالات توش هست . فقط فرقش اینکه که تو سورس از یه فایل میگیره ، شما ادرس وبلاگ بزن
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdibnn
(1398/2/12، 05:14 عصر)mahdibnn نوشته است: ممنون هرچی گشتم پیدا نشد ببین من بازیم بله خیر معکوسه
مثلا
ماست سیاه است ؟
خیر
خط اول سوال خط دوم جواب میشه با سورس بگید چطوری به کانستراکت بگم خیر جواب چون من تو هر صفخه دوتا اسپرایت دارم بله و خیر چطوری بگم خیر برنده بله بازنده است ممنون میشم چون اگه سوالات تکراری باشه بازیکن خسته میشه می خوام رندوم بشه سوالات رو طبق راهنمایی شما درست شد ولی جواب رو نگفتید ممنون

بهتره برای این کار سوال درست رو زیر جواب بریزید و تعریف کنید که جواب همیشه +1 است مثلا

برای TokenAt
انسان میتواند پرواز کند؟|خیر|بله|ایران در آسیا است؟|بله|خیر
هرکاری نیاز به تمرین و خلاقیت و علاقه داره پس سعی کن هرچه بهتر این سه مورد رو روش پیاده کنی.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من هم تو این سورسی که لینکش رو گذاشتم دقیقا همین کاررو کردم ، البته اگه دوست عزیزمون نگاه کنند جواب رو پیدا میکنن.
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: ShervinBrs ، mahdibnn
 رندوم رو و تایم درست شد قسمت لیدر برد رو میشه کمک کنید با پلاگین آقا میلاد مثالی که آقا میلاد گذاشتن
با تکس باکس من با تکس می خوام درست کنم اونم با آموزش یکی از دوستان با کانواس پلاس درست کردم
تو اموزش آقا میلاد برای دیدن رتبه باید کلید رتبه رو بزنید و لی من می خوام هروقت وارد شد رتبه رو ببینه اگه کسی می تونه قسمت لیدر برد رو برام درست کنه البته فقط داخل کانستراکت رو هاست رو بلدم ساختمش ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان لطفا راهنمایی کنید لنگ این قسمتم بازی تمومه فقط همین قسمت مونده 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/2/18، 12:30 عصر)mahdibnn نوشته است:  رندوم رو و تایم درست شد قسمت لیدر برد رو میشه کمک کنید با پلاگین آقا میلاد مثالی که آقا میلاد گذاشتن
با تکس باکس من با تکس می خوام درست کنم اونم با آموزش یکی از دوستان با کانواس پلاس درست کردم
تو اموزش آقا میلاد برای دیدن رتبه باید کلید رتبه رو بزنید و لی من می خوام هروقت وارد شد رتبه رو ببینه اگه کسی می تونه قسمت لیدر برد رو برام درست کنه البته فقط داخل کانستراکت رو هاست رو بلدم ساختمش ممنون

اونا کلیدی نیست عزیز من ، ایونتی یا اکشنی هست .

اکشن یا ایونت هم خاصیتی که دارند اینه که هرجایی و به هر شکلی ازش استفاده کنید به کار میوفتن .

شما یک ایونت درست میکنید 
on start layout 
اونجا اکشن مورد نظر رو میزنید از پلاگین لیدربوردتون و همونطوری که میخواید کاربر وقتی وارد صفحه برترین ها بشه میتونه ببینه خودشم چندمه جدوله ...
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، mahdibnn
ممنون دوست عزیز ببین عکس زیر ایونت نویسی من برای اینکه کاربر نام خودشو وارد کنه
[تصویر:  22.PNG]

حالا من می خوام اینا رو به هاست ارسال کنم چطوری من همونجوری که گفتید عمل کردم عکس زیر
[تصویر:  33.PNG]

بقیه ایونت ها رو نمی دونم چطوری بنویسم واسه عکس زیر
[تصویر:  Capture.PNG]
من می خوام وقتی باخت مقدار امتیاز اینجا دیده بشه این مشکلی نیست
فقط نمی دونم چطوری وقتی نام و شماره موبایل (شناسه) رو وارد کرد با  دکمه ثبت امتیاز ارسال بشه و در جدول بالا دیده بشه من فقط 5 نفر اول دیده حالا باید برای هر قسمت جدول مثل(رتبه - نام - امتیاز) برای هر فرد یه تکس بذارم یا نه لطفا راهنماییم کنید اگه لازمه سورس رو براتون ارسال کنم

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,597 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: