(1394/6/28، 11:44 صبح)mehrdad.ch نوشته است: ساخت بازی های مثل بازی مورتال کمبات سبک اش خیلی سخت است .
ببخشید آقای وی پی ان ساخت بازی با دمو زمین تا آسمان فرق داره. بازم باید مثال قبل بزنم . با ویژوال استادیو هم می شه بازی ساخت ولی 3 ماه طول می کشه تا یک مپ رو بسازی.
دلیل اش هم می گم من با موتور های دیگر کار کردم و می دانم چی می گم. من درسته می گم . اگر حرفی زدم دلیل داشتم و گفتم. انجین کانستراکت و بیشتر موتور های دوبعدی فقط زمان رخدادن برخورد را اعلان می کنند.
با کانستراکت هم می شه ساخت ولی خیلی سخته هست. الان می شه بازی های ماشین و پلتفرمی خوبی ساخت چون امکانات آن رو گذاشتند و سازنده دیگر با جزییات سخت آن سرکار نداد.
شما یک دمو ساختید و خودتان می دانید با بازی خیلی فرق دارد. من شما آموزش رو ندیدم. ولی آموزش های زیادی رو در این باره دیدم و خوندم.
کلا این سبک وابسته به موتور فیزیک است. شما باید در نظر بگیرید که حداقل 8 کارکتر هم دارید. بهتره با دلیل بگی من اشتباه می کنم.
عامل برخورد خیلی مهم است. اگر نتوانی تشخیص بدهی کدام پلیر زودتر برخورد کرده دیگه این بازی بی خود می شود.حالتی رو در نظر بگیر که هر دو ضربه می زند ولی یکی زود تر. انقدر حالت ها وجود دارد که یک نفر نمی توانه پیاده سازی کنه
1- مبارزه باید شبیه سازی شود .
2- به موتور فیزیک بستگی دارد
3- هوش مصنوعی اساس کار هست
4- شخصیت ها و گرافیک خیلی مهم هست.
خواهشند مدیران محترم با مدرک حرف بزنی از دست تان خیلی ناراحت شدم. من در دوره کارشناسی نرم افزار رایانه خود پروژه ای در مورد انجین های بازی سازی نوشتم. و خودم یک انجین ساده رو ساختم.
یک تازه کار باید با کارهای کوچک شروع کند تا هم تجربه کسب کند و هم درک بهتری از کانستراکت داشته باشد. من معماری همه سبک ها رو می شناسم و می دانم برای تازه کار ها و نیمه حرفه ای ها چی خوب است . من الان 8 تا 9 ساله دارم بازی می سازم.
انقدر روی کانستراکت تعصوبی نباشید. هیچ انجینی کامل نیست .
سلام و درود،
1-ساخت هر نوع بازی سخت است و مشکلات خودش را دارد. اما غیر ممکن نیست.
2-vpnبنده نیستم، بلکه vng هستم.این هر چند آزمایشی است، اما با یک بازی واقعی فرقی
ندارد.ساختش سه ماه هم وقت نمیخواهد، برای من فقط یکی دو روز زمان برده است.
3-با اینکه من یک ویدئوی آموزشی و چند عکس ارسال کردم شما باز از من مدرک و دلیل میخواهید،اما
سند حرفهای خودتان، فقط شخص خودتان هستید نه چیز دیگری!شما که خود را دانای کل میدانید باید
برای سخنانتان مدارک و رفرنس های معتبر ارائه نمائید.
4-با موتورهای دیگر سخت تر از کانستراکت هست.
5-خدا را شکر که آموزش زیاد خوانده اید و سوابق زیادی دارید و ... اما برادر عزیز یک ساعت
تجربه با هزاران ساعت مطالعه یکسان نیست!قطعاً تجربه چیز دیگری هست و من هم از تجربه ی
شخصی خودم گفتم.
6-آنکه شما میگوئید بازی فیزیکی هست.شاید در نسخه های به روز بازی های مبارزه ای شرکت های
بزرگ این نوع سبک را با فیزیک توأمان کرده باشند.اما هیچگاه بازی قدیمی و دو بعدی چون مورتال
کمبت وابسته به فیزیک نبوده است.
7-حالتی رو که هر دو ضربه می زند ولی یکی زود تر رو در نظر گرفتیم!با استفاده از شروط مربوط
به انیمیشن میتوان این را ساخت!اصولاً شرط برخورد در اینجا تنها یک میانجی و واسطه هست.و تا
آنجایی که من میدانم در اکثرموتور های بازی سازی کاندیشن برخورد یک عمل دو طرفه است!
8-جناب مهرداد آیا شما با این همه سوابق درخشان علمی و هنری، تحمل تنها دو خط انتقاد ساده ی ما را ندارید؟؟!
که مینویسید از دستان ناراحت شدم!مگر خدای ناکرده حرف بدی زدیم یا اهانتی کردیم.«فقط گفتیم روش شما اشتباه است»ولی به نظر شما معتقدید هیچ اشتباه و اشکالی در کارتان نیست و هر چه میگوئید وحی منزل است!که در این صورت من حرف خود را پس میگیرم!
9-راهنمائی تازه کارن درست، اما اگر ناراحت نمیشوید نامید کردن دیگران کار درستی نیست.در آخر اگر بنده سخنی گفته ام که باعث رنجش کسی شده است.از همینجا پوزش میطلبم.
گاه نیک و ایام به کام