مشکلات ساخت یک بازی مبارزه ای
ماریو پارتی !!!!
اشتیاه گفتی اون اسمش بروز smash bros . که شخصیت های نیننتد، سگا ، آتاری و کپ کام باه م مبارزه می کنند.
ماریو پارتی سبک منچ و مسابقه ای دارد.
Tartilla جان اشتباه فهمیدی . اون سوپر ماریو نیست .
smash bros : سبک مبارزه ای  تا چهار نفر همزمان رو دارد

ماریو پارتی : منج و مسابقه ای دارد.
که دوتای آخری ساده نیستند. شاید ظاهر ساده ای دارند ولی پیاده سازی سختی دارد.

makan parsi : می توانی هوش مصنوعی را بسازید.
خوب بگو کدام از اون سه تا رو بسازی . تا کمک بیشتری کنم

پاسخ

سپاس شده توسط: makan parsi ، keyhan
(1394/6/28، 03:24 عصر)mehrdad.ch نوشته است: ماریو پارتی !!!!
اشتیاه گفتی اون اسمش بروز smash bros . که شخصیت های نیننتد، سگا ، آتاری و کپ کام باه م مبارزه می کنند.
ماریو پارتی سبک منچ و مسابقه ای دارد.
Tartilla جان اشتباه فهمیدی . اون سوپر ماریو نیست .
smash bros : سبک مبارزه ای  تا چهار نفر همزمان رو دارد

ماریو پارتی : منج و مسابقه ای دارد.
که دوتای آخری ساده نیستند. شاید ظاهر ساده ای دارند ولی پیاده سازی سختی دارد.

makan parsi : می توانی هوش مصنوعی را بسازید.
خوب بگو کدام از اون سه تا رو بسازی . تا کمک بیشتری کنم

ما تاجایی که یادمونه هم خودم هم دوستام همگی به اون بازی قارچ خور معروف که کاراکترش به نام ماریو بود میگفتیم ماریو پارتی
خودمونیما شما عشق ایراد گرفتنی بدم نیست ، بازیم که تکمیل شد اول میدم شما یه نگاهی بهش بندازی 16
-- -- --
فعلاً میخوام روی همون قابلیت مبارزه کار کنم
اگه نتونستم خب بازی رو ساده ترش می کنم ، منظور کامل من اینه که مبارز ما در حال حرکت
و حتی در راهش موانع هم هست و مبارزه هم هست
30
حالا اینکه مبارزه نمایشی باشه و فقط یه جفت چهار پشت معمولی باشه
یا اینکه مبارزه هم درش به کار بره به من بستگی داره که بتونم یادبگیرم و عملیش کنم

فعلاً روی همین اجرای افکت ها گیرم 3 تا متن هست ولی افکتی که اجرا میکنم رو روی هر سه تا اعمال میکنه
اینو چیکار کنم 33
-
-
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/6/28، 11:44 صبح)mehrdad.ch نوشته است: ساخت بازی های مثل بازی مورتال کمبات سبک اش خیلی سخت است .

ببخشید آقای وی پی ان ساخت بازی با دمو زمین تا آسمان فرق داره. بازم باید مثال قبل بزنم . با ویژوال استادیو هم می شه بازی ساخت ولی 3 ماه طول می کشه تا یک مپ رو بسازی.

دلیل اش هم می گم من با موتور های دیگر کار کردم و می دانم چی می گم. من درسته می گم . اگر حرفی زدم دلیل داشتم و گفتم. انجین کانستراکت و بیشتر موتور های دوبعدی فقط زمان رخدادن برخورد را اعلان می کنند.

با کانستراکت هم می شه ساخت ولی خیلی سخته هست. الان می شه بازی های ماشین و پلتفرمی خوبی ساخت چون امکانات آن رو گذاشتند و سازنده دیگر با جزییات سخت آن سرکار نداد.

شما یک دمو ساختید و خودتان می دانید با بازی خیلی فرق دارد. من شما آموزش رو ندیدم. ولی آموزش های زیادی رو در این باره دیدم و خوندم.
کلا این سبک وابسته به موتور فیزیک است. شما باید در نظر بگیرید که حداقل 8 کارکتر هم دارید. بهتره با دلیل بگی من اشتباه می کنم.
عامل برخورد خیلی مهم است. اگر نتوانی تشخیص بدهی کدام پلیر زودتر برخورد کرده دیگه این بازی بی خود می شود.حالتی رو در نظر بگیر که هر دو ضربه می زند ولی یکی زود تر. انقدر حالت ها وجود دارد که یک نفر نمی توانه پیاده سازی کنه

1- مبارزه باید شبیه سازی شود .
2- به موتور فیزیک بستگی دارد
3- هوش مصنوعی اساس کار هست
4- شخصیت ها و گرافیک خیلی مهم هست.

خواهشند مدیران محترم با مدرک  حرف بزنی از دست تان خیلی ناراحت شدم. من در دوره کارشناسی نرم افزار رایانه خود پروژه ای در مورد انجین های بازی سازی نوشتم. و خودم یک انجین ساده رو ساختم.
یک تازه کار باید با کارهای کوچک شروع کند تا هم تجربه کسب کند و هم درک بهتری از کانستراکت داشته باشد. من معماری همه سبک ها رو می شناسم و می دانم برای تازه کار ها و نیمه حرفه ای ها چی خوب است . من الان 8 تا 9 ساله دارم بازی می سازم.
انقدر روی کانستراکت تعصوبی نباشید. هیچ انجینی کامل نیست .

سلام و درود،

1-ساخت هر نوع بازی سخت است و مشکلات خودش را دارد. اما غیر ممکن نیست.

2-vpnبنده  نیستم، بلکه vng هستم.این هر چند آزمایشی است، اما با یک بازی واقعی فرقی

ندارد.ساختش سه ماه هم وقت نمیخواهد، برای من فقط یکی دو روز زمان برده است.

3-با اینکه من یک ویدئوی آموزشی و چند عکس ارسال کردم شما باز از من مدرک و دلیل میخواهید،اما

سند حرفهای خودتان، فقط شخص خودتان هستید نه چیز دیگری!شما که خود را دانای کل میدانید باید

برای سخنانتان مدارک و رفرنس های معتبر ارائه نمائید.

4-با موتورهای دیگر سخت تر از کانستراکت هست.

5-خدا را شکر که آموزش زیاد خوانده اید و سوابق زیادی دارید و ... اما برادر عزیز یک ساعت

تجربه با هزاران ساعت مطالعه یکسان نیست!قطعاً تجربه چیز دیگری هست و من هم از تجربه ی

شخصی خودم گفتم.

6-آنکه شما میگوئید بازی فیزیکی هست.شاید در نسخه های به روز بازی های مبارزه ای شرکت های

بزرگ این نوع سبک را با فیزیک توأمان کرده باشند.اما هیچگاه بازی قدیمی و دو بعدی چون مورتال

کمبت وابسته به فیزیک نبوده است.

7-حالتی رو که هر دو ضربه می زند ولی یکی زود تر رو در نظر گرفتیم!با استفاده از شروط مربوط

به انیمیشن میتوان این را ساخت!اصولاً شرط برخورد در اینجا تنها یک میانجی و واسطه هست.و تا

آنجایی که من میدانم در اکثرموتور های بازی سازی کاندیشن برخورد یک عمل دو طرفه است!

8-جناب مهرداد آیا شما با این همه سوابق درخشان علمی و هنری، تحمل تنها دو خط انتقاد ساده ی ما را ندارید؟؟!
که مینویسید از دستان ناراحت شدم!مگر خدای ناکرده حرف بدی زدیم یا اهانتی کردیم.«فقط گفتیم روش شما اشتباه است»ولی به نظر شما معتقدید هیچ اشتباه و اشکالی در کارتان نیست و هر چه میگوئید وحی منزل است!که در این صورت من حرف خود را پس میگیرم!

9-راهنمائی تازه کارن درست، اما اگر ناراحت نمیشوید نامید کردن دیگران کار درستی نیست.در آخر اگر بنده سخنی گفته ام که باعث رنجش کسی شده است.از همینجا پوزش میطلبم.

گاه نیک و ایام به کام
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، mehrdad.ch ، makan parsi
من از هر دو دوستانم makan parsi و vng معذرت می خواهم. نه بابا من ادعایی ندارم. 
من گفتم که دلیل داره گفتم حرف که من زدم کجا اشکال داره. 
اگر موتور فیزیکی رو گفتم اشتباه بوده منظور موتور برخورد هست. فیزیک بیشتر برای بازی های مبارزی سه بعدی کاربرد دارد.
 نه دوستان تا می توانی انتقعاد ازم کنی ولی اگر چیزی رو گفتم دانسته گفتم . اگر چیزی رو فکر می کنی اشتباه گفتم بگویی  تا براتان روشن کنم . چون نمی توانم با دو خط تمام مطالب رو بگم.

من اولش گفتم می شه ولی خیلی سخت است. این دوست می دانم خیلی اشتیاق ساخت بازی سازی رو دارد .
نمی خواهم بعد از 2 ماه کار سخت اون رو ولش کنه . چون برای خودم بارها پیش آمده است.

موتور فیزیک کانستراکت و  خیلی از انجین های دو بعدی مثل گیم میکر ضعف دارند . و زیاد روی آن کار نکردند. در انجین آنریل شما می توانید پولی گان های برخورد را بسازید. یعنی چندین چند ضلی برخورد را بسازید. یک چند ضلیعی برای دست و یکی برای پا و .... با این کار می توانید تشخیص بدهید که برخورد کجا روی داده است.

می توانم  خیلی چیز ها رو بگم ولی باید یک کتابه 200 صفحه بنویسم.

دستان vng  درد نکند که آموزش مبارزه ای ساختی.

دلیل ضعف  که باید انجین خودش تشخیص بده عامل برخود کیه ، کجا برخورد رویداد داده است ،شدت برخود کجاست. ونباید سازنده درگیر پچیدگی ها و جزییات برخود بشند.
منظور من این هست. مثل رفتار پلتفرم ، واقعا بازی های پلتفرمی را ساده کرده و  امکانات یک بازی پلتفرمی را دارا می باشد.

اگر ناراحت نمی شیدرمورد دمو فرق می کنه با بازی اصلی شما بخش کوچکی از بازی رو پیاده سازی کردی . اگر بنا بود در 1 روز بازی ساخته می شد . الان 1000 بازی مبارزی با کانستراکت ساخته می شد. اگر خواستی من 1000 دم از موتور های دیگر برای هزاران جو بازی بهتون بدم.

آقای پارسی من درست گفتم اگر خواستی لینک هر سه بازی رو بهت بدم.

آماده بمباران انتقادات شما هستم

پاسخ

سپاس شده توسط: makan parsi ، mostafanastary ، keyhan
سلام.

نیاز به عذر خواهی نیست که من ناراحت نشدم.
بابا این بحث ها رو تموم کنین بره پی کارش ، توی جمع که بچه ها هستن
میگن یه صلوات بفرستین تمومش کنین بره اصلاً انگار چیزی نشده
-
-
حالا من گیرم به اونجاها نرسیده یکی به من بگه این افکت ها رو چیکار کنم
من روی الف ، ب ، پ ، گیرم شما دارین درباره مثنوی صحبت میکنین

یکی به من گع این اجرای افکت رو چیکار کنم حالا تا بحث مبارزه کلی راه مونده ...
و یه سوال دیگه اینکه چطور باید صفحه شروع بازی رو جداگانه ساخت ؟

-
-
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary
من که معذرت  از همه.
نگفتی که کدام بازی رو می ساختی . بازی که ماریو و پیکاچو ، دانکی کینگ ، سونیک ، لینک ، کربی و... با هم مبارزه می کنند. این اسمش بروز هست که نسبت به بقیه بازی های مبارزی راحت تر است.
 دلیل اش این هست این ها نمونه هستند یعنی یک شی پدر دارند که همه ویژگی ها رو به ارث می برند. الان توضیح می دهم تا ساز کار کانستراکت رو بفهمید.
وقتی یک شی رو از پنجره افزونه می آوری .شی پدر است. و می توانید نمونه های زیادی  از ان بسازید. که نمونه ها این ویژگی ها مشترک هست.
1- اگر شی دارای خواص تعریف متغییر باشد. هر متغییری که تعریف کنید برای همه نمونه ها تعریف می شود.
2- اگر شی دارای خواص رفتار باشد.  هر رفتاری تعریف کنید برای همه نمونه ها ایجاد می شود
3- اگر شی دارای خواص افکت باشد.  هر افکت تعریف کنید برای همه نمونه ها ایجاد می شود
4-3- اگر شی دارای خواص وراثت باشد.  هر وراثت تعریف کنید برای همه نمونه ها ایجاد می شود.
اما مقدار ها این نمونه ها شرایط زیر را دارا می باشد.
1- مقدار یکسان است یعنی با تغییر در یک نمونه  همه نمونه های دیگر هم تغییر می کنه و مقدارش برابر با نمونه ای که شما تغییر دادید. مثل name و عکس فریم ها. اگر شما نام رو تغییر بدهی کل نمونه ها  هم تغییر اعمال میشودمی کند.
2- مقدار (یکتا) : مقدار این مقدار ها دست شما نیست و هسته کانسرتراکت خودش مقدار دهی می کند. و بیشتر برای مقدار های که باید مقدار یکتایی داشته باشد کاربرد دارد مثل UID , IID
3- مقدار متغییر : یعنی با تغییر مقدار خواص فقط روی آن نمونه اعمال می شود وبقیه تغییر نمی کند.

کلا تعریف و افزودن متغییر ها ،رفتار ها و افکت ها روی تمام نمونه ها اعمال می شه .

رفع مشکل شما . چون شما سه تا متن از یک شی دارید پس با افزودن افکت روی هر سه اعمال می شود.
اگر از نوع رفتار باشد می توانید بقیه رو غیر فعال کنید.
ولی اگر از افکت استفاده کردید . اگر قابلیت خنثی شدن داشته باشد باید فیلد های بقیه رو جوری تنظیم کنید که به حالت اولیه برگردد.
اگر نداشته باشد . باید در رویداد نویسی این کار رو انجام دهید .
ابتدا یک متغییر داخلی (نمونه) در شی تکست بسازید. سپس نام یکتایی برای تکست باکسی که می خواهد افکت داشته باشد در قسمت متغییر تایپ کنید.
در برگه رویداد ها . روی رویداد شرو ع لایوت سپس و رویداد شرط مقدار متغییر .
می خواهی رویدادی بسازی که هنگام شرو ع لایوت یکسری اکشن ها اجرا شود . و یک رویداد احتیاج داری که بگوید تمام تکست باکس جز این یکی .
سپس اکشن set effect enabled برایغیر فعال کردن افکت.
منظورت لودر هست . توی اموزش هست

پاسخ

سپاس شده توسط: makan parsi ، keyhan
خیلی ممنون شیشو (ژاپنی ها به استاد میگن شیشو)
الآن یک مشکل من اینه که روی یک متن افکتی قرار میدم و روی تمام
متن ها قرار میگیره اینو چیکارش کنم ؟

-
-
  پاسخ

سپاس شده توسط:
همه از یک نمونه هسنتد. باید تفکیک کرد.با کمک یک متغییر ، روی تکست باکس کلیک کنید ویک متغییر بساز از نوی رشته ای  instance varibles  با نام type سپس تکست باکس که می خواهد افکت داشته باشه یک متنی داخل متغییر بنویس
سپس در  برگه رویداد رویدادها و شرط های زیر را در یک قسمت بیار
1- on start of layout شی سیستم
2- compare instance varibles  : شی تکست باکس
type != effect
و در اکشن هم  set effect enabled  : شی تکست باکس
اگر از سی اس اس استفاده کردید فقط اکشن عوض می شه
اگر متوجه نشدی فقط بگو با چی افکت رو ساختی 
1- رفتار .2- افکت 3- سی اس اس
  پاسخ

سپاس شده توسط: makan parsi ، vng ، keyhan

توی اجرای دستور دیستروی مشکل دارم
همونی که دستور نابودی شعی رو میدی می خوام در عین اینکه
مثلاً با برخورد بازیکن باهاش نابود بشه و همزمان دستور پخش انیمیشن
همراه با این برخورد رو هم دادم اما کار نمی کنه و فقط شی مورد نظر نابود میشه
.
.
.
همین حالا چند تا راه به نظرم رسید شاید باید دتور رو جداگانه و اینطور قرار
بدن که بعد از نابودی شی این انیمیشن پخش بشه

یا اینکه دستور جداگان های قرار بدم که بعد از برخورد انیمیشن پخش بشه

امکان داره چون هر دو دستور در یک شرط هستن با نابود شدن شی شرط
باطل میشه

اومدم اینجا سوال کنم همینجا چند تا راه به ذهنم رسید خخخخ 4
-
-
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/6/28، 05:59 عصر)mehrdad.ch نوشته است: همه از یک نمونه هسنتد. باید تفکیک کرد.با کمک یک متغییر ، روی تکست باکس کلیک کنید ویک متغییر بساز از نوی رشته ای  instance varibles  با نام type سپس تکست باکس که می خواهد افکت داشته باشه یک متنی داخل متغییر بنویس
سپس در  برگه رویداد رویدادها و شرط های زیر را در یک قسمت بیار
1- on start of layout شی سیستم
2- compare instance varibles  : شی تکست باکس
type != effect
و در اکشن هم  set effect enabled  : شی تکست باکس
اگر از سی اس اس استفاده کردید فقط اکشن عوض می شه
اگر متوجه نشدی فقط بگو با چی افکت رو ساختی 
1- رفتار .2- افکت 3- سی اس اس

سلام.

مسئله افکتی هست که در بخش تنظیمات در سمت چپ خود کانستراکت به متنی که وارد کردم داده میشه
و وقتی به یک متن از بین 3 متن یک افکت اضافه میکنم روی همه ی اونها اعمال میشه
فقط میخوام بدونم چطور باید اینها رو از هم متمایز کرد

هر کدوم افکت خودشون رو بگیرن.

-
-
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: