سوال درباره شتاب اسکرول
لینک سورس:
scroll-fixed_2
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH
اقا منم یه اسکرول نرم میخوام مثل همین سورس (البته من دیروز این سورسو با سرچ تو انجمن پیداکردم ) اما بازم این اسکرولش نرم نیست و در هنگام تاچ لرزش داره انگار 
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

(1399/7/13، 01:13 عصر)rezamms نوشته است: لینک سورس:
scroll-fixed_2
دمتون گرم. هر وقت رفتم سر کامپیوتر رفتم تستش میکنم. واقعا ممنون

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/7/13، 01:34 عصر)محمد 82 نوشته است: اقا منم یه اسکرول نرم میخوام مثل همین سورس (البته من دیروز این سورسو با سرچ تو انجمن پیداکردم ) اما بازم این اسکرولش نرم نیست و در هنگام تاچ لرزش داره انگار 
کلا کانستراکت سیستم اسکرول درست و حسابی نداره
باید دید میشه یه کاری کرد واسه این مشکل یا نه
  پاسخ

سلام ممنون .الان من دقیقا اونو رو اپلیکیشنم پیاده سازی کردم ولی نشد ! اصن وقتی صفحه رو لمس میکردم هیچ اتفاقی نمی افتاد . عجیبه برام.

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اقا من یه چیزی ساختم که حرکتش نرمه . اما فقط یه مشکل داره که اگه کسی بلده کاملش کنه . سرعتی که داده میشه باید به مرور زمان به صفر برسه . (یبار اونت زدم هر 1 ثانیه سرعتش نصف بشه که طبیعی در نیومد. باید راه بهتری باشه که طبیعی دربیاد). lerp رو هم استفاده کردم اما بلد نیستم . 
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

(1399/7/13، 05:57 عصر)محمد 82 نوشته است: اقا من یه چیزی ساختم که حرکتش نرمه . اما فقط یه مشکل داره که اگه کسی بلده کاملش کنه . سرعتی که داده میشه باید به مرور زمان به صفر برسه . (یبار اونت زدم هر 1 ثانیه سرعتش نصف بشه که طبیعی در نیومد. باید راه بهتری باشه که طبیعی دربیاد). lerp رو هم استفاده کردم اما بلد نیستم . 
سلام و درود. خب بجای هر ثانیه بگید هر یک دهم ثانیه سرعتش یکن کم بشه. و اینکه ممنون میشم سورس ساخته شده رو به ما هم بدین. با تشکر

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بله بهتر شد . الان اپلود میکنم

بیا ببین چی ساختم  4
لینک سورس
پ ن : شاید از نظر اونت و ... بهینه به نظر نیاد اما تنها راهی بود که به ذهنم رسید . مقدار مصرف CPU سورس (اسکرول) : 3 الی 6 درصد

درمورد اون y شروع تاچ و پایان تاچ نمیدونم اکسپرشنی واسه اینکار داره شیء Touchwrap یانه . به خاطر همین با دو متغیر محلی ساختمش. (اگه اکسپرشن مناسبی داره بگید که ماهم استفاده کنیم)
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

(1399/7/13، 06:00 عصر)محمد 82 نوشته است: بله بهتر شد . الان اپلود میکنم
بیا ببین چی ساختم  4
لینک سورس
پ ن : شاید از نظر اونت و ... بهینه به نظر نیاد اما تنها راهی بود که به ذهنم رسید . مقدار مصرف CPU سورس (اسکرول) : 3 الی 6 درصد
درمورد اون y شروع تاچ و پایان تاچ نمیدونم اکسپرشنی واسه اینکار داره شیء Touchwrap یانه . به خاطر همین با دو متغیر محلی ساختمش. (اگه اکسپرشن مناسبی داره بگید که ماهم استفاده کنیم)
یعنی من میخوام بدونم شما که اینهمه کارت درسته تا الان کجا بودی؟؟ داداش دمت گرم همچین عالی بود سورست که کلی کیف کردم . با تشکر از آقا رضا , شما , oak و بقیه دوستان

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آقا قشنگ مشکلم حل شد . فقط یه باگ کوچیک داره

Record_2020_10_04_09_12_42_544.mp4 - یو آپلود

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: