مشکل در تجزیه ی بسته...
(1395/3/12، 12:12 عصر)mr.pasha نوشته است: شما کلا مسیر خروجیتو باید تغییر بدی و خروجی اخر و با cordova بگیری و در اخر فایل زیپتو با سایت  cocoon.io خروجیتو بگیری و اگه موقع خروجی cordova واست ارور داد باید برگردی رو پروژت کلیک کن فرم مشخصاتتو کامل پر کنی مثل ایمیل و اسم سایتو و ایدی برنامت که این شکلی میشه com.esme barnamat.esmekhodet
سه کلمه بینشون نقطه و اعداد ورژنت . در اخر که سایت cocoon بهت خروجی داد *86 و نصب نکن رو گوشیت اون یکیشو نصب کن که اسم فایلشو نمیدونم
با این روش خروجی بگیری صد در صد نتیجه میده . در پناه حق یا علی

سلام.ممنون بخاطر جواب اما منم خروجی کوردوا گرفتم و بعد زیپش کردم و توی سایت کوکون آپلود کردم.نمیدونم مشکل کجاست.. 
39 
کسی نظر دیگه ای نداره؟ممنون میشم کمک کنید...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شما مطمئنا دارین یه جایی رو اشتباه میرید، یه بار از اول همه ی کارها رو انجام بدید و در گرفتن خروجی عجله نکنین.
کمااینکه، گفتم بهتون، من بازی شما رو نصب کردم و لااقل بدون صدا اجرا میشه.

[تصویر:  ttcdln8230iq078s024t.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/3/10، 09:33 عصر)hami نوشته است: سلام.از بازیم خروجی کوردوا گرفتم و بعدش زیپ کردمش و توی سایت کوکون آپلود کردم.بعد این دوتا فایل debug و unsign رو بهم داد.هرکدوم رو که میخوام نصب کنم میگه مشکل در تجزیه ی بسته!!! موقعی که میخواستم خروجی کوردوا بگیرم روی آندروید 4 گذاشتم. و بعد از آپلود فایل زیپ و قبل از کامپایلش در سایت کوکون، تظیمات رو حداقل sdk روی 8 گذاشتم و Target رو روی 21 گذاشتم.درست انجام دادم؟ چرا این خطا رو داده؟ یه برادر کمک کنه ممنون میشم...اینم اون دوتا فایلی که بهم داد :
بازی

منتظر جواب دوستان هستم...تشکر

سلام،

1-سیاه شدن پشت کاراکتر دلیلش اینکه image format اسپرایت کاراکتر، که بر روی خروجی اعمال میشه رو گذاشتی روی jpeg که باید بزاری روی png

[تصویر:  Untitled_1.jpg]

2-sdk نسخه 8 اگر اشتباه نکنم مربوط به اندروید 2.2 هست! بزار روی همون حالت دیفالتش یعنی minimum باشه که خودکار بر روی اندروید 4 تنظیم هست

3-فایل دیباگ تستی هست و فایل unsign رو باید sign کنید.

4-برای اجرای صحیح صداها رو باید بریزید تو پوشه sounds و اگر فقط خروجی اندروید میخواهی بگیری فرمت m4a اضافی هست اونها رو پاک کن.....
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem ، hami
(1395/3/12، 08:53 عصر)vng نوشته است:
(1395/3/10، 09:33 عصر)hami نوشته است: سلام.از بازیم خروجی کوردوا گرفتم و بعدش زیپ کردمش و توی سایت کوکون آپلود کردم.بعد این دوتا فایل debug و unsign رو بهم داد.هرکدوم رو که میخوام نصب کنم میگه مشکل در تجزیه ی بسته!!! موقعی که میخواستم خروجی کوردوا بگیرم روی آندروید 4 گذاشتم. و بعد از آپلود فایل زیپ و قبل از کامپایلش در سایت کوکون، تظیمات رو حداقل sdk روی 8 گذاشتم و Target رو روی 21 گذاشتم.درست انجام دادم؟ چرا این خطا رو داده؟ یه برادر کمک کنه ممنون میشم...اینم اون دوتا فایلی که بهم داد :
بازی

منتظر جواب دوستان هستم...تشکر

سلام،

1-سیاه شدن پشت کاراکتر دلیلش اینکه image format اسپرایت کاراکتر، که بر روی خروجی اعمال میشه رو گذاشتی روی jpeg که باید بزاری روی png

[تصویر:  Untitled_1.jpg]

2-sdk نسخه 8 اگر اشتباه نکنم مربوط به اندروید 2.2 هست! بزار روی همون حالت دیفالتش یعنی minimum باشه که خودکار بر روی اندروید 4 تنظیم هست

3-فایل دیباگ تستی هست و فایل unsign رو باید sign کنید.

4-برای اجرای صحیح صداها رو باید بریزید تو پوشه sounds و اگر فقط خروجی اندروید میخواهی بگیری فرمت m4a اضافی هست اونها رو پاک کن.....

سلام.خداخیرت بده داداش.انصافا توی مدت حدود یکماهی که توی این انجمن بودم بارها و بارها دیدم کسانی رو که بدون هیچ چشم داشتی وقت میزارن تا مشکل بقیه رو در اسرع وقت حل کنن.کاربرانی مثل mah , ghasem , sajad888 , mostafanastary , و همینطور مدیر عزیز vng که همیشه کمک کردند.دستتون درد نکنه...  1  

فقط الان که خروجی گرفتم هر چهارتا فایل رو بهم داد.اما فقط یکی از فایلها اجرا میشه که اونم نسخه debug هستش و تصویر خیلی داغونه و هیچ چیز دیده نمیشه.بقیه فایلها خطای تجزیه ی بسته میده.

خروجی رو روی scale out گذاشتم و ساین کردم دوتا فایل بهم داد.هر دوشون روی گوشی نصب شد اما اجرا نکرد و خطا داد گفت نمیتونه وصل بشه به سرور!!!سرور دیگه کجاست!!! من که بازیم آنلاین نیست!! (((((( لطفا یکی نصب کنه ببینه روی گوشیش بازی اجرا میشه توسط این دوتا فایل یا نه.مرسی:
بازی
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng ، mostafanastary
سلام
نسخه ی android-x86-release رو روی بلواستک نصب کردم و بازی به خوبی اجرا شد و صدا هم صدای پس زمینه اجرا میشه، و کاراکتر هم درست شده.
  پاسخ

سپاس شده توسط: hami
(1395/3/14، 05:46 عصر)hunk نوشته است: من زدم نسخه arm نصب شد ولی یک سوم صفحه بازی بود و بقیش خالی!
درضمن دکمه خروج کار نمیکرد

سلام.تشکر.داداش یکم بیشتر توضیح میدی چجوری بود؟ تونستی بازی کنی؟سرعت بازی، پلیر و دشمن ها و... بودن و درست اجرا شد؟ روی چه گوشی امتحان کردید و ورژن آندرویدش چند بود؟

(1395/3/14، 10:41 عصر)mostafanastary نوشته است: سلام
نسخه ی android-x86-release رو روی بلواستک نصب کردم و بازی به خوبی اجرا شد و صدا هم صدای پس زمینه اجرا میشه، و کاراکتر هم درست شده.

سلام.تشکر داداش.من روی بلواستک اومدم نسخه ی  android-x86-release نصب کنم داشت نصب میکرد اما این ارور رو داد :

Apk Installation failed :Install_ Parse_Failed_ INCONSISTENT_ CERTIFICATES 

((((
  پاسخ

سپاس شده توسط: fake
شما اگه دوست داری، سورستو توی خصوصی بفرست تا من یا یکی از دوستان، خروجی بگیریم برات، ببینیم چطوریه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: hami
(1395/3/15، 03:12 عصر)mostafanastary نوشته است: شما اگه دوست داری، سورستو توی خصوصی بفرست تا من یا یکی از دوستان، خروجی بگیریم برات، ببینیم چطوریه؟

سلام.بله حتما.الان براتون میفرستم.تشکر داداش...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
تشکر از همگی دوستان که کمک کردند.آخرش مدیر محترم VNG  لطف کردند و یه سری تنظیمات رو انجام دادند و برام خروجی گرفتند.روی گوشی lg g4 که مشکل داشتم ، اجرا شد به بهترین شکل ممکن و سرعت عالی.خدا خیرشون بده. 30
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: