1398/4/7، 12:14 صبح
(1398/4/6، 11:17 عصر)محمد 82 نوشته است: اخه مگه میشه ؟؟؟ من تاحالا فک میکردم همه کانستراکتو فولن به جز من ولی انگار اینطوری نیست .
ضمنا در جواب به دوست قبلی ، من سوالم خیلی واضح بود . من فهمیدم دارم چیکار میکنم ، احتمالا شما نفهمیدی . گفتم تو بازی اونت زدم وقتی فلان چی شد ، یه کلاینت اینپوت استیت کنه و در واقع یه چیزی رو به هاست بفرسته . حالا میخوام بگم وقتی هاست اون رو دریافت کرد یه چیزی بشه . خیلی چیز سختیه ؟؟؟
این همه ادم میان ادعا میکنن دارم انلاین میسازم ، بازی تمام انلاین فلان و بهمان و ... اونا چین پس ؟؟؟
دوست عزیز بذار من بهت بگم .
اوایل که خودم میخواستم بازی آنلاین بسازم مثل الان شما کسی جوابم رو نداد ، چرا ؟ چراشو شازده یا همون محمد عزیز بهتون گفتن ، چون کسی بلد نیست یا بلد هم باشن تعدادشون کمه .
چرا من جواب نمیدم یا آموزش نمیذارم ؟
دلیل داره عزیز من ، دلایلش اینقدر زیاده که توی ی مطلب نمیگنجه ...
من الان خودم دارم بازی میسازم ، 6 ماهه دارم روی برنامه نویسی سمت سرورش کار میکنم ، همچنان دارم کار میکنم ؛ همچنان هم باید کار کنم !
من چیو به شما بیام آموزش بدم ؟ طرف بعد از ی سال بلد نیست ی بازی معمولی آفلاین بسازه ، بعد من بیام آموزش ساخت بازی آنلاین بزنم ؟؟؟
من اومدم ی آموزش ساخت صفحه ثبت نام و ورود معمولی آنلاین ساختم اینقدر سوالات مسخره ازم پرسیدن مجبور شدم کلا حذفش کنم ، بعد بیام آموزش ساخت بازی آنلاین بذارم ، من میام ماهی گیری یاد بدم اونوقت طرف توقع داره من بیام بهش ماهی بدم اونم مفت ! وقتی یکی آموزش ساخت بازی ریل تایم دو نفره میده دیگه لازم نیست که کسی بیاد آموزش ساخت بازی XO رو بذاره ، چرا ؟ چون قبلا طرز ساخت بازی آنلاین گذاشته شده ، طرف اگر واقعا کارش درست باشه خودش میفهمه باید بازیشو چطوری بسازه نه اینکه یکی میخواد کپی بازی کلش رویال رو بسازه منم بیام کپی همین بازیو آموزش ساختشو بذارم .
هرچند آموزش یک چیزی از ساختش سخت تر هست ، من وقتی ساخت ی بازی برای خودم 1 سال طول کشیده آموزشش چقدر طول میکشه ؟؟؟
علاوه بر اون ساخت آموزش ی آدمی رو میخواد که وقت آزاد داشته باشه ، اعصاب جواب دادن سوالات مبتدی رو هم داشته باشه .
من کلا روزانه 1 ساعت وقت میکنم بخوام بشینم پای سیستم ، همونو برای خودم وقت میذارم و وقت نمیکنم بخوام هرکی که میخواد بازی آنلاین بسازه کمکش کنم .
همون آقای عزیزی که دقیقا اسمشونو یادم نمیاد ، چند سال پیش بازی آنلاین ساخته بودند وقتی ازشون خصوصی سوالاتی رو پرسیدم با جواب های نه چندان کار آمد جواب میدادن ، بنده با هزارتا بدبختی و دیدن آموزش های خارجی خودم رفتم دنبالش وگرنه شما تا 5 سال دیگه هم اینجا بشینی کسی جوابتو نمیده ...