کمک در ساخت اولین بازی انلاین
(1398/4/6، 11:17 عصر)محمد 82 نوشته است: اخه مگه میشه ؟؟؟ من تاحالا فک میکردم همه کانستراکتو فولن به جز من ولی انگار اینطوری نیست .
ضمنا در جواب به دوست قبلی ، من سوالم خیلی واضح بود . من فهمیدم دارم چیکار میکنم ، احتمالا شما نفهمیدی . گفتم تو بازی اونت زدم وقتی فلان چی شد ، یه کلاینت اینپوت استیت کنه و در واقع یه چیزی رو به هاست بفرسته . حالا میخوام بگم وقتی هاست اون رو دریافت کرد یه چیزی بشه . خیلی چیز سختیه ؟؟؟

این همه ادم میان ادعا میکنن دارم انلاین میسازم ، بازی تمام انلاین فلان و بهمان و ... اونا چین پس ؟؟؟

دوست عزیز بذار من بهت بگم .

اوایل که خودم میخواستم بازی آنلاین بسازم مثل الان شما کسی جوابم رو نداد ، چرا ؟ چراشو شازده یا همون محمد عزیز بهتون گفتن ، چون کسی بلد نیست یا بلد هم باشن تعدادشون کمه .

چرا من جواب نمیدم یا آموزش نمیذارم ؟
دلیل داره عزیز من ، دلایلش اینقدر زیاده که توی ی مطلب نمیگنجه ...

من الان خودم دارم بازی میسازم ، 6 ماهه دارم روی برنامه نویسی سمت سرورش کار میکنم ، همچنان دارم کار میکنم ؛ همچنان هم باید کار کنم !

من چیو به شما بیام آموزش بدم ؟ طرف بعد از ی سال بلد نیست ی بازی معمولی آفلاین بسازه ، بعد من بیام آموزش ساخت بازی آنلاین بزنم ؟؟؟
من اومدم ی آموزش ساخت صفحه ثبت نام و ورود معمولی آنلاین ساختم اینقدر سوالات مسخره ازم پرسیدن مجبور شدم کلا حذفش کنم ، بعد بیام آموزش ساخت بازی آنلاین بذارم ، من میام ماهی گیری یاد بدم اونوقت طرف توقع داره من بیام بهش ماهی بدم اونم مفت ! وقتی یکی آموزش ساخت بازی ریل تایم دو نفره میده دیگه لازم نیست که کسی بیاد آموزش ساخت بازی XO رو بذاره ، چرا ؟ چون قبلا طرز ساخت بازی آنلاین گذاشته شده ، طرف اگر واقعا کارش درست باشه خودش میفهمه باید بازیشو چطوری بسازه نه اینکه یکی میخواد کپی بازی کلش رویال رو بسازه منم بیام کپی همین بازیو آموزش ساختشو بذارم .

هرچند آموزش یک چیزی از ساختش سخت تر هست ، من وقتی ساخت ی بازی برای خودم 1 سال طول کشیده آموزشش چقدر طول میکشه ؟؟؟

علاوه بر اون ساخت آموزش ی آدمی رو میخواد که وقت آزاد داشته باشه ، اعصاب جواب دادن سوالات مبتدی رو هم داشته باشه .
من کلا روزانه 1 ساعت وقت میکنم بخوام بشینم پای سیستم ، همونو برای خودم وقت میذارم و وقت نمیکنم بخوام هرکی که میخواد بازی آنلاین بسازه کمکش کنم .

همون آقای عزیزی که دقیقا اسمشونو یادم نمیاد ، چند سال پیش بازی آنلاین ساخته بودند وقتی ازشون خصوصی سوالاتی رو پرسیدم با جواب های نه چندان کار آمد جواب میدادن ، بنده با هزارتا بدبختی و دیدن آموزش های خارجی خودم رفتم دنبالش وگرنه شما تا 5 سال دیگه هم اینجا بشینی کسی جوابتو نمیده ...
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، hamedbz
من که نگفتم سورس بازی انلاین xo رو بسازید بدید به من . من خودم چندبار به این فکر افتادم این درخواست رو در انجمن بزارم ، ولی جدا از اینکه کسی نمیزاشت فک کردم گفتم اصلا یکی اومد اموزش رو ساخت . واسه کارهای بعدی چی ؟؟؟ پس باید خودم یاد بگیرم . الانم یه سوال ساده پرسیدم . گفتم چطوری باید بگم وقتی کلاینت توسط هاست دریافت شد . یعنی اینم کسی نمیتونه جواب بده ؟؟؟ عجیبه !!!! چه مردمی داریم ما !!!!  39

ما داریم این همه زحمت میکشیم که برای هم وطنانمون بازی بسازیم که هم لذت ببرن و هم صنعت بازیسازی ما رشد کنه ، و در واقع همه تو انجمن دوست و همکار هم حساب میشیم ؛همونطور که دیدید من اول همه تاپیک هام رو با "سلام دوستان" شروع میکنم . اونوقت یه همکاری که قبلا انلاین ساخته ، حاضر نیست به یه همکار دیگه که الان تو این مبحث به مشکل خورده و میخواد واسه اون و بقیه یه بازی خوب بسازه ، جواب بده ؟؟؟ واقعا عجیبه !!!
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/4/7، 12:55 صبح)محمد 82 نوشته است: من که نگفتم سورس بازی انلاین xo رو بسازید بدید به من . من خودم چندبار به این فکر افتادم این درخواست رو در انجمن بزارم ، ولی جدا از اینکه کسی نمیزاشت فک کردم گفتم اصلا یکی اومد اموزش رو ساخت . واسه کارهای بعدی چی ؟؟؟ پس باید خودم یاد بگیرم . الانم یه سوال ساده پرسیدم . گفتم چطوری باید بگم وقتی کلاینت توسط هاست دریافت شد . یعنی اینم کسی نمیتونه جواب بده ؟؟؟ عجیبه !!!! چه مردمی داریم ما !!!!  39

ما داریم این همه زحمت میکشیم که برای هم وطنانمون بازی بسازیم که هم لذت ببرن و هم صنعت بازیسازی ما رشد کنه ، و در واقع همه تو انجمن دوست و همکار هم حساب میشیم ؛همونطور که دیدید من اول همه تاپیک هام رو با "سلام دوستان" شروع میکنم . اونوقت یه همکاری که قبلا انلاین ساخته ، حاضر نیست به یه همکار دیگه که الان تو این مبحث به مشکل خورده و میخواد واسه اون و بقیه یه بازی خوب بسازه ، جواب بده ؟؟؟ واقعا عجیبه !!!

سوال شما واضح نیست .
اما اگر توصیه کسی رو میخواید که قبلا بازی آنلاین ساخته بنده به شما میگم کلا هرچی تا الان نوشتی رو بنداز سطل آشغال ویندوزت ، با توجه به اینکه بازی XO یک سبک بازی زمان دار هست ساخت ریل تایم اون شمارو در آینده دچار مشکل میکنه و شما مجبور میشید در آینده بازی رو حذف کنید و وقتی که گذاشتید همه پوچ میشه .

بازی XO نباید بصورت ریل تایم نوشته بشه ، این سبک باید بصورت آنلاین _ آفلاین باشد ، یعنی اینکه بازی باید روی سرور آنلاین پردازش بشه نه روی هاست و پییر ، حالا برای اینکه منظور منو بفهمید ، به این فکر کردید که اگر اینترنت پییر لحظه ای قطع بشه میخواید برنده و بازنده بازی رو چطوری محاسبه کنید ؟؟؟  23

شما برای ساخت بازی آنلاین هنوز آماده نیستید ، وقتی دقیقا نمیدونید بازیی که میخواید بسازید باید به چه شکل ساخته بشه یعنی اگر در آینده در همین موضوع باگی هم بخوره نمیتونید به این راحتی حلش کنید .
مولتی پلیر برای بازی های مثل سبک کلش رویال بدرد میخوره ، بازی شما احتیاجی به همچین سیستمی نداره .

و اما در مورد رشد صنعت و اینجور چیزا باید بگم که ما هنوز در حدی هستیم که کل انجمن رو هم روی هم بذاریم نهایتا بتونیم خود انجمن رو رشد بدیم و به صنعت کشور اگر ضرری نرسونیم سودی هم نمیرسونیم ... با این بازی هایی که روزانه توسط دوستان عزیز تولید میشه فقط داره جلوی دیده شدن بازی های با کیفیت واقعی گرفته میشه .
مورد دوم که گفتید در شروع هر پستتون میگید " دوستان " باید بگم که بنده نمیام در شروع بگم " دشمن " مسلما همه ما اینجا هستیم برای کمک به یکدیگر و خودمونم ی چیزی بفهمیم . دلیل نمیشه چون شما میگی " سلام دوستان " من وقتم باز بشه و مشکل شما رو هم بتونم حل کنم  39

اصلا هم عجیب نیست  15
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: