کوچ به یک موتور بازی سازی دیگه بخاطر نامناسب بودن خروجی اندروید
برای کسی که نمیخواد وقتشو رو برنامه نویسی بزاره و در اصل کارش این نیست انجین های ویژوال بهترین انتخابن ... در حال حاظر " بهترین انجین " ویژوال کانستراکت نیست ولی " بهترین انتخاب " کانستراکته ... چون انجینهای بهتر از کانستراکت قابلیت کرک شدن ندارن و حتما باید لایسنسشون خریده بشه که ما نمیتونیم بخریم ... از طرف دیگه امکاناتی که الان کانستراکت برای ما داره مثل پرداخت درون برنامه و تبلیغات و ... رو اون انجینا ندارن ... بعد یه مورد دیگه ... همه ی این دلایلی که شما آوردین رو میشه حل کرد ... اینهمه بازی سنگین ساختن و تو فروم سیرا گذاشتن به راحتی اجرا میشه ... من خودم شاهدم یه بازی استراتژی نوبتی بود تو فروم سیرا به اسم Artillerists ... کلی آبجکت و مرحله داشت ولی به راحتی و با سرعت مناسب اجرا میشد ... یا بازی monster panic که با کوکون آی او خروجی گرفته شده ... هر دو تا بازی هم تو گوگل پل دانلود بالای ده هزارتا داشتن ... پس با تلاش میشه از پس هر کاری بر اومد
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط: jamalhadipour
(1394/11/1، 08:31 عصر)raaz313 نوشته است: جمال جان!
آیا از اول میدونستی روی چه چیزهایی cocoon.io یا intelXDK گیر میدن؟

اگه نمیدونین یه سر به وبلاگ آقا مهدی بزنید به طور مفصل توضیح دادند که محدودیت 2 تا خروجی بالا چیه.
http://scirra.blog.ir

حرف xcmpunkgtsx هم قبول دارم. هر دفعه که شکست بخورین چیز مهمی رو بدست میارین که من بدست نمیارم و اون تجربه هست.

ممنون از راهنمایت 

(1394/11/1، 09:28 عصر)wowxpria نوشته است:
نقل قول: به نظر من کنستراکت برای ساخت بازی اندروید مثل یک پرنده است که یک بال داره و نمی تونه پرواز کنه برای دسکتاب رو نمی دونم 

ممنون میشم اگه نظر دیگه ای دارید راهنمایی کنید

خیر,
بنده 67 تا مرحله ساختم و بازی را روی گوشی 1.2 هسته ای تست کردم اصلا میشکلی نداشت!!! تازه خروجی اینتل هم گرفتم!!!!
ببین اگر بتونی بازی را بهینه کنی خیلی راحت میتونی هر خروجی که دوست داری بگیری!!
کانستراکت2 دو بال برای پروازو داره اما تو باید بال هاشو ایجاد کنی یعنی چی!!!!
من  خروجی میگریم میبینم این تیکه مشکل داره بر میدارم اون تیکه رو عوض می کنم!!
شما اگر بازی ساختید بهینه کردین و خروجی اندروید با cocoio گرفتید و مشکل داشت بنده در خدمتم!!

نقل قول: حالا متوجه شدم این موتور بازیسازی نمی تواند یک خروجی اندروید درست درمون بگیره  می خوام به گیم میکر کوچ کنم نظر شما چیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید 

ببنید بنده با موتور گیم میکر کار کردم یک سال , با موتور یونیتی  چند ماه کار کردم ولی با اینکه روند یادگیریم در هر دوشون خوب بود ولی باز کانستراکت2 را انتخاب کردم!!
اصلا انعطاف پذیری که کانستراکت2 داره هیچ موتور بازی سازی دو بعدی در این سطح نداره.
منم قبول دارم خروجی اندرویدش اذیت می کنه اما اگر بازیتو درست بسازی قطعا خروجی اندروید هم مشکل نداره.
خیلی از کاربران سیرا بازی های خوبی با این موتور ساختند و با اون خروجی اندروید گرفتند و بازیشون منتشرم شده در گوگل و امتیازه خوبی کسب کرده.

وقتی شما می فرمایید که میشه حتما میشه و من به اندازه کافی دقت نکردم در یک یا دو ماه آینده میخوام یک پروژه بزرگ و جذاب بسازم  و خودتون بهتر از من میدانید گرافیکش و ساختش در کنستراکت خیلی زمان میبره و تمام نکاتی که گفتید رو رعایت می کنم ولی دست آخر اگه نتونستم خروجی خوب بگیرم همانطور خودتون قول دادید میام سراغ خودتون .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز کسی منکر خروجی کانستراکت نیست اما این بهترین گزینه هست فکر میکنم فقط یک گزینه بهتر باشه که گیم سالاد باشه ولی اون پولی هست و قیمتش هم برای ماها بالاست آموزش فارسی اصلا نیست کاربر ایرانی نداره پلاگین بازار و ... نداره 
  پاسخ

سپاس شده توسط: jamalhadipour
(1394/11/1، 11:59 عصر)Tartilla نوشته است: برای کسی که نمیخواد وقتشو رو برنامه نویسی بزاره و در اصل کارش این نیست انجین های ویژوال بهترین انتخابن ... در حال حاظر " بهترین انجین " ویژوال کانستراکت نیست ولی " بهترین انتخاب " کانستراکته ... چون انجینهای بهتر از کانستراکت قابلیت کرک شدن ندارن و حتما باید لایسنسشون خریده بشه که ما نمیتونیم بخریم ... از طرف دیگه امکاناتی که الان کانستراکت برای ما داره مثل پرداخت درون برنامه و تبلیغات و ... رو اون انجینا ندارن ... بعد یه مورد دیگه ... همه ی این دلایلی که شما آوردین رو میشه حل کرد ... اینهمه بازی سنگین ساختن و تو فروم سیرا گذاشتن به راحتی اجرا میشه ... من خودم شاهدم یه بازی استراتژی نوبتی بود تو فروم سیرا به اسم Artillerists ... کلی آبجکت و مرحله داشت ولی به راحتی و با سرعت مناسب اجرا میشد ... یا بازی monster panic که با کوکون آی او خروجی گرفته شده ... هر دو تا بازی هم تو گوگل پل دانلود بالای ده هزارتا داشتن ... پس با تلاش میشه از پس هر کاری بر اومد

وقتی شما می فرمایید که بازی خوب اندرویدی با کنستراکت میشه ساخت و برای حرفتون این همه مستند می آورید حتما درست است راستش خودم هم نمیتونم از کنستراکت دل بکنم محیطش وقعا ویژوال است ایده های زیادی در ذهن دارم  و این حرف که میفرمایید بازی سازی فقط کد نویسی نیست درسته من وقتی به به ایدهای بکری که در ذهن دارم فکر می کنم میببینم واقعا جذاب است فقط کاش کدنویسی هم بلد بودم چون من در برنامه نویسی کامپیوتر هم از این ضعفم یعنی بلد نبودن یک زبان برنامه نویسی معتبر ضربه ای بزرگ خوردم چند سال بصورت آزمون و خطا ساخت برنامه  با Auto play madia studio رایاد گرفتم و برای نمونه این قرآن را ساختم 
قرآن 
http://dl.persiancoders.com/AMS/Quran.rar
متوجه شدم تنها توانایی که من بدست آوردم ساخت اتو پلی است که فقط بدرد کارهای تبلیغاتی و ساخت اتو پلی می خورد و برای کسب درآمد هم راهی ندارد دل نمی خواهد در مورد بازی سازی این اشتباه رو تکرار کنم
یک پیشنهاد هم دارم در انجمن تیم تشکیل بدیم و هرکس قسمتی از کار رو انجام بده مثلا عده ای روی گرافیک بازی کار کنیم و عده ای روی ایدهای بکر و عده ای روی  ساخت در کنستراکت و بعد اون رو بفروش بزاریم و کسب درآمد کنیم

(1394/11/1، 09:15 عصر)wowxpria نوشته است: سلام دوست عزیز
نقل قول:    - آرم cocoo به اجبار در اول بازی
    2- سفید شدن یک ششم پایین بازی  در حالت فول اسکرین
    3- بهم ریختن فونها و تغییر فونت های استفاده شده در بازی به یک فونت دیگه
    4 - اضافه شدن 8 مگ به بازی البته در این روش حجم اضافه شده از همه روشهای دیگه کمتره
    در آخر باید بگم خروجی ککوردوا  و بعد خروجی اندروید در سایت اینتل رو امتحان کردم پرفرمنسش از همه بهتره و حجمی هم به بازی اضافه نمیشه اما اما صدا و موزیک که در بازی استفاده شده در این روش خروجی قطع است و بازی کاملا بی صدا است
    اگر راهنمایی دیگه ای هست بفرمایید ممنون میشم

1:آرم یه چیز بی اهمیته می تونی بهش اصلا توجه نکنی البته خوب نیست ولی مشکل نیست.

2:اگر در یک مقیاس مشخص بازی بسازید قطعا در همه گوشی ها فول اسکرین میشه.

3:شما از فونت هایی داخل کانستراکمت2 استفاده می کنید که ممکنه طرف تو گوشیش نصب نکرده باشه باید از وب فونت استفاده کنید که آموزش کاملش تو سایت si2 است.

4:حتی موتور های بزرگ بازی سازی هم در همین حد به پروزه شما اضافه می کنند نمونش موتور یونیتی 12مگ افزایش میده.

خیر , اون خروجی که شما گرفتید خروجی ساده اندروید با برنامه اینتل است و اصلا هم پرفرمنس خوبی ندارد و اصلا از صدا هم پشتیبانی نمی کند و اصلش استفاده از کراس واک است که 16 مگ به پروژه اضافه می کند.

راستی آقا مهدی برای برداشتن آرم کوکو یک فکری دارم اگه موفق بشم نتیجه رو توی انجمن میزارم به هرحال ممنون

(1394/11/2، 01:58 صبح)saadat68 نوشته است: دوست عزیز کسی منکر خروجی کانستراکت نیست اما این بهترین گزینه هست فکر میکنم فقط یک گزینه بهتر باشه که گیم سالاد باشه ولی اون پولی هست و قیمتش هم برای ماها بالاست آموزش فارسی اصلا نیست کاربر ایرانی نداره پلاگین بازار و ... نداره 

من این گیم سالاد رو ندیدم ولی اگه بهتر باشه و بازهم اگه بشه مشکل پولی بودنش رو حل کرد مشکل نبود آموزش فارسی و پلاگین بازار حل میشه به هرحال ممنون برم ببینم گیم سالاد چه جوریه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/11/1، 07:59 عصر)jamalhadipour نوشته است:
(1394/11/1، 07:31 عصر)ghasem نوشته است: سلام
کانستراکت از گیم میکر بهتره.اگه می خوای کوچ کنی لااقل به یه انجین بهتر کوچ کن.
به این کار شما می گن عقب گرد.

ممنون که راهنمایی کردید می خواستم برم سراغ گیم میکر حلا وقت وهزینه ای بیخودی برای اونم میکردیم نظر شما روی کدوم موتور بازی سازی که کمترین کد نویسی روهم داشته باشه ؟اگر راهنمایی دیگه ای هست بفرمایید ممنون میشم 

(1394/11/1، 07:32 عصر)xcmpunkgtsx نوشته است:
(1394/11/1، 07:21 عصر)jamalhadipour نوشته است: سلام رفقا
راستش هدف من از بازی سازی کسب درآمد است اما ساخت بازی دسکتاب تیم می خواهد ومن هم  جای رو سراغ ندارم که بشود مثل بازیهای اندرویدی در کندو و مایکت و کافه بازار بازی رو که ساختی برای فروش بگذاری  پس من تمرکزم را روی ساخت بازی اندرویدی گذاشتم 
چون کدنویسی نمی دانم انتخابم از بین موتورهای بازی سازی محدود به کنستراکت 2 و گیم میکر می شد من از محیط کنستراکت 2 خوشم آمد و با تعریف و تمجید ی که در تالارها از این موتور بازی سازی شده آن را انتخاب کردم و کلی هزینه(برای من زیاد است) کردم و آموزش های این موتور بازی سازی رو خریدم و دانلود کردم و برای شروع یک بازی ساختم و حالا متوجه شدم این موتور بازیسازی نمی تواند یک خروجی اندروید درست درمون بگیره  می خوام به گیم میکر کوچ کنم نظر شما چیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید 

سلام بهترین و آسان ترین راه خروجی کوکون ای او هست.از پروژتون به صورت کوردوا خروجی بگیرید فایل استخراج شده را zip کنید و در سایت cocoonio.com یک حساب بسازید و سپس فایل زیپ آپلود کنید بقیش هم کاری نداره اسم بازی و ایکونش رو مشخص میکنید و دکمه چکش رو میزنید و تمام
همه روش هارو امتحان کردم هر کدوم یک مشکلی و بعضی چندین مشکل دارند این روشی که شما فرمودید از همه بهتره ولی خود این هم سه مشکل داره 
1- آرم cocoo به اجبار در اول بازی
2- سفید شدن یک ششم پایین بازی  در حالت فول اسکرین
3- بهم ریختن فونها و تغییر فونت های استفاده شده در بازی به یک فونت دیگه
4 - اضافه شدن 8 مگ به بازی البته در این روش حجم اضافه شده از همه روشهای دیگه کمتره 
در آخر باید بگم خروجی ککوردوا  و بعد خروجی اندروید در سایت اینتل رو امتحان کردم پرفرمنسش از همه بهتره و حجمی هم به بازی اضافه نمیشه اما اما صدا و موزیک که در بازی استفاده شده در این روش خروجی قطع است و بازی کاملا بی صدا است 
اگر راهنمایی دیگه ای هست بفرمایید ممنون میشم

تاپیک رو تا همینجا خوندم و اینو فهمیدم که شما میخوای به یه انجین دیگه کوچ کنی چون هنوز یاد نگرفتی با این اینجین کار کنی و فکر میکنی مشکلات از انجین هست
وقتی تا همینجا ناامید شدی بهتره کوچ کنی اما مطمعنم انجین بهتری پیدا نمیکنی چون بقیه سخت ترن
در ضمن در کوکون اولا حدود 6 مگ به بازی اضافه میشه و بعدشم مثلا انجین یونیتی که میشه گفت بهترین انجین موبایل هست حدود 12 مگ اضافه میکنه و انجین unreal که دیگه از اون گنده هاشه بیشتر از 50 مگ به بازی اضافه میکنه و این چیز طبیعی هست چون کد های انجین و .. لازمه
بقیه مشکلاتتم همشون قابل حل هستن اگر بگردین توی انجمن
و بعدشم این که شرکت ea مشکلی با این که اسپلش یه شرکت و استدیو دیگه اول بازی هاش باشه نداره ! بعد شما با کوکون مشکل داری !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/11/2، 01:58 صبح)saadat68 نوشته است: دوست عزیز کسی منکر خروجی کانستراکت نیست اما این بهترین گزینه هست فکر میکنم فقط یک گزینه بهتر باشه که گیم سالاد باشه ولی اون پولی هست و قیمتش هم برای ماها بالاست آموزش فارسی اصلا نیست کاربر ایرانی نداره پلاگین بازار و ... نداره 

خیر دوست عزیز گیم سالاد جدیدا تغییراتی داشته و خیلی خیلی بد شده و دیگه سازنده هم قرار نیست ازش حمایت کنه وداره روی انجین جدید به اسم GraphenSDK کار میکنه ... در حال حاضر بهترین موتور ویژوال Stencyl هست که قیمت لایسنس اون چیزی حدود هفتصد هزار تومن در سال هست ... 
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط: saadat68
کد نویسی نمیدانم ؟؟ مگه هرکی به دنیا میاد کد نویسی میداند ؟
باید یاد بگیری . محیط های ویژوالی هم بالاخره به پیاده کردن الگوریتم نیازه . اگر بلد نباشی هیچ انجینی بدردت نمیخوره
  پاسخ

سپاس شده توسط: XPDT
راستش هدف من از بازی سازی کسب درآمد است اما ساخت بازی دسکتاب تیم می خواهد ومن هم  جای رو سراغ ندارم که بشود مثل بازیهای اندرویدی در کندو و مایکت و کافه بازار بازی رو که ساختی برای فروش بگذاری  پس من تمرکزم را روی ساخت بازی اندرویدی گذاشتم 
چون کدنویسی نمی دانم انتخابم از بین موتورهای بازی سازی محدود به کنستراکت 2 و گیم میکر می شد من از محیط کنستراکت 2 خوشم آمد و با تعریف و تمجید ی که در تالارها از این موتور بازی سازی شده آن را انتخاب کردم و کلی هزینه(برای من زیاد است) کردم و آموزش های این موتور بازی سازی رو خریدم و دانلود کردم و برای شروع یک بازی ساختم و حالا متوجه شدم این موتور بازیسازی نمی تواند یک خروجی اندروید درست درمون بگیره  می خوام به گیم میکر کوچ کنم نظر شما چیه ؟ ممنون میشم راهنمای
سلام 
من یه مدتی هست که با گیم میکر کار می کنم.
به نظر من خروجی گرفتن اندروید در گیم میکر پرو کار سخت و پر حجمی است.
و فقط در گیم میکر پرو امکان پذیر است 1
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/3/5، 12:52 عصر)arvin-kanani نوشته است:
چون کدنویسی نمی دانم انتخابم از بین موتورهای بازی سازی محدود به کنستراکت 2 و گیم میکر می شد من از محیط کنستراکت 2 خوشم آمد و با تعریف و تمجید ی که در تالارها از این موتور بازی سازی شده آن را انتخاب کردم و کلی هزینه(برای من زیاد است) کردم و آموزش های این موتور بازی سازی رو خریدم و دانلود کردم و برای شروع یک بازی ساختم و حالا متوجه شدم این موتور بازیسازی نمی تواند یک خروجی اندروید درست درمون بگیره  می خوام به گیم میکر کوچ کنم نظر شما چیه ؟ ممنون میشم راهنمای
سلام من یه مدتی هست که با گیم میکر کار می کنم.
به نظر من خروجی گرفتن اندروید در گیم میکر پرو کار سخت و پر حجمی است.
و فقط در گیم میکر پرو امکان پذیر است 1

سلام
 دوست عزیز
بالا آوردن تایپیک های قدیمی اونم مال دو سال پیش
اونم بدون اینکه فایده ای داشته باشه برای کسی کار درستی نیست و نباید اینکارو بکنید

تازه عضو شدید و اینو نمیدونستید
ولی لطف کنید دیگه تایپیک های قدیمی رو بالا نیارید
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
چون کدنویسی نمی دانم انتخابم از بین موتورهای بازی سازی محدود به کنستراکت 2 و گیم میکر می شد من از محیط کنستراکت 2 خوشم آمد و با تعریف و تمجید ی که در تالارها از این موتور بازی سازی شده آن را انتخاب کردم و کلی هزینه(برای من زیاد است) کردم و آموزش های این موتور بازی سازی رو خریدم و دانلود کردم و برای شروع یک بازی ساختم و حالا متوجه شدم این موتور بازیسازی نمی تواند یک خروجی اندروید درست درمون بگیره  می خوام به گیم میکر کوچ کنم نظر شما چیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید 

گیم میکر 2 که جدید متشر شده محیطش باحاله حالا برو یه نگا بنداز به عکس هاش ولی میگم کانستراکت 3 که خروجی اندروید میگیره دیگه
دانلود پلاگین sweet alert 2 مطمئن باش پشیمون نمیشی
[تصویر:  ek95_pluginicon1.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: