موضوعها: 24
مکان: شیراز
سپاسها: 753
626 سپاس گرفتهشده در 365 ارسال
برای کسی که نمیخواد وقتشو رو برنامه نویسی بزاره و در اصل کارش این نیست انجین های ویژوال بهترین انتخابن ... در حال حاظر " بهترین انجین " ویژوال کانستراکت نیست ولی " بهترین انتخاب " کانستراکته ... چون انجینهای بهتر از کانستراکت قابلیت کرک شدن ندارن و حتما باید لایسنسشون خریده بشه که ما نمیتونیم بخریم ... از طرف دیگه امکاناتی که الان کانستراکت برای ما داره مثل پرداخت درون برنامه و تبلیغات و ... رو اون انجینا ندارن ... بعد یه مورد دیگه ... همه ی این دلایلی که شما آوردین رو میشه حل کرد ... اینهمه بازی سنگین ساختن و تو فروم سیرا گذاشتن به راحتی اجرا میشه ... من خودم شاهدم یه بازی استراتژی نوبتی بود تو فروم سیرا به اسم Artillerists ... کلی آبجکت و مرحله داشت ولی به راحتی و با سرعت مناسب اجرا میشد ... یا بازی monster panic که با کوکون آی او خروجی گرفته شده ... هر دو تا بازی هم تو گوگل پل دانلود بالای ده هزارتا داشتن ... پس با تلاش میشه از پس هر کاری بر اومد
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
موضوعها: 11
سپاسها: 98
27 سپاس گرفتهشده در 23 ارسال
دوست عزیز کسی منکر خروجی کانستراکت نیست اما این بهترین گزینه هست فکر میکنم فقط یک گزینه بهتر باشه که گیم سالاد باشه ولی اون پولی هست و قیمتش هم برای ماها بالاست آموزش فارسی اصلا نیست کاربر ایرانی نداره پلاگین بازار و ... نداره
موضوعها: 24
مکان: شیراز
سپاسها: 753
626 سپاس گرفتهشده در 365 ارسال
(1394/11/2، 01:58 صبح)saadat68 نوشته است: دوست عزیز کسی منکر خروجی کانستراکت نیست اما این بهترین گزینه هست فکر میکنم فقط یک گزینه بهتر باشه که گیم سالاد باشه ولی اون پولی هست و قیمتش هم برای ماها بالاست آموزش فارسی اصلا نیست کاربر ایرانی نداره پلاگین بازار و ... نداره
خیر دوست عزیز گیم سالاد جدیدا تغییراتی داشته و خیلی خیلی بد شده و دیگه سازنده هم قرار نیست ازش حمایت کنه وداره روی انجین جدید به اسم GraphenSDK کار میکنه ... در حال حاضر بهترین موتور ویژوال Stencyl هست که قیمت لایسنس اون چیزی حدود هفتصد هزار تومن در سال هست ...
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
موضوعها: 53
سپاسها: 189
90 سپاس گرفتهشده در 63 ارسال
کد نویسی نمیدانم ؟؟ مگه هرکی به دنیا میاد کد نویسی میداند ؟
باید یاد بگیری . محیط های ویژوالی هم بالاخره به پیاده کردن الگوریتم نیازه . اگر بلد نباشی هیچ انجینی بدردت نمیخوره