درخواست همکاری جهت خرید افزونه بی نظیر Ultimate Login System
[تصویر:  splash.png]

به نام خدا . 

سلام خدمت دوستان عزیز . چند روزی بود داشتم توی استور سیرا گشت میزدم که متوجه یه پلاگین به درد بخور شدم 1.
اسم این پلاگین Ultimate Login system هستش . امکانات این پلاگین به شرح زیر است :

1-ساخت صفحه ثبت نام .

2- ساخت صفحه لاگین . 

3-جدول رتبه بندی امتیازات

4-امکان تعویض پسورد توسط کاربر

5- پنل مدیریت حرفه ای برای مدیریت برای بازیکنان.

6- امنیت در ارسال و دریافت اطلاعات . ( استفاده از SHA512 جهت رمزگذاری )

--------------------------------
ویژگی های قسمت ثبت نام : 
دارای سه قسمت نام کاربری ، رمز عبور و ایمیل . در صورت تکراری بودن نام کاربری و یا ایمیل خطا میدهد . همچنین خودتون میتونید قسمت های دیگه ای به ثبت نامش اضافه کنید .

--------------------------
ویژگی های پنل مدیریت مدیر :
1- امکان ورود با رمز از پیش تعیین شده برای پنل مدیریت 
2- نمایش یک لیست کامل از تمامی کاربران عضو شده .
3- امکان بن کردن و آزاد کردن یوزر (موقتی و یا غیرموقتی )
4- امکان دادن دسترسی مدیر به یک کاربر ( میتونید مثلا در کنار خودتون یک یوزر دیگه رو نقششو به مدیریت ارتقا بدین این طوری یه رمز جدا به اون داده میشه و اونم به پنل مدیریت دسترسی داره )
5- ساخت یک جدول امتیازات و رتبه بندی به تعداد نا محدود
6- فعال و غیرفعال کردن جدول ها و مدیریت کامل 
7- نمایش تمامی رویداد ها ( به طور مثال اگر مدیر دیگری کاربری را بن کند در این قسمت نمایش داده میشود )
----------------------------------------------------------------------------
چرا من باید از این پلاگین استفاده کنم ؟
-اولین دلیل برای استفاده از این پلاگین امنیت ، امنیت و امنیت آن است . دوم پنل مدیریت آسان برای نظارت بر یوزر ها ، امکان ساخت جدول های بی دردسر و آسان .و تمامی امکانات یک فرم ثبت نام و لاگین حرفه ای .
-------------------------------------
آموزش هایی جهت ساختن فرم ثبت نام ولاگین از دوستان موجود است ، فرق آن ها با این پلاگین چیست ؟

-آموزشی که موجود است اولا آموزش کاملی نیست و دارای نقص های زیادی چه بسا نقص امنیتی فوق العاده شدیدی هست که بازی شما را 100 درصد در معرض هک قرار میدهد همچنین پنل مدیریت آسانی در دسترس برای محدود یک کاربر برای یک مدت خاص نیست و برای جدول امتیازات باید از افزونه های دیگری استفاده کنید چه بسا که در خروجی دچار مشکل میشوند و گاهی اوقات هم درست کار نمیکنند ... 

------------------------------------------
قیمت این پلاگین چه قدر است ؟؟
قیمت این پلاگین در حال حاضر 8.19$ هستش که به دلار 5000 هزار تومن میشه 40950 هزار تومن که البته قیمت اصلی به تومن کمتر از این خواهد شد ... 

-------------------------------------------------

(مبلغ خریداری شده در کمک به انجمن خواهد بود)
قیمت:6000 تومان

پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، amirho24 ، mostafanastary ، shaygaaan ، hitler ، shazde ، M.gh ، ᔕinaᗪehghani
سلام

قیمت این اسکریپت به یورو 7.39 میباشد . با توجه به قیمت 40000 ریالی یورو به ریال قیمت 295600 ریال میباشد .
و اگر به دلار باشه به قیمتی که شما گفتید میشه 28665 تومان .
از طرفی ما اگر بخوایم خرید داشته باشیم باید حساب پی پال وریفای شده داشته باشیم 20
و میشه گفت تحریم و ... . البته به راحتی میشه از صرافی ها خرید رو انجام داد اونم به 10 دقیقه ، اما خب اگر کسی این کار رو انجام نداد بنده خودم پست خواهم گذاشت .

موفق و پیروز باشید /.

به نظر من ، ما باید همینطوری دست به دست هم بدیم تا بتونیم صنعت بازی سازی خودمونو درست کنیم ، فقط ایران .
بقیه مهم نیستن ، ما باید سعی داشته باشیم صنعت بازی سازی کشور رو درست و درمون کنیم ، البته در کنار اون نیز درآمد خودمونم هست ، پس باید کم کم با کمک هم دیگه ، با کمک دوستان شروع کنیم جمع کردن پلاگین های درست و درمون کانستراکت ، چه بسا اگر یونیتی نیز یک فروم درست و حسابی داشت تا حالا هزارباره تمام پلاگین های خوب این موتور رو هم خریداری میکردیم ... که البته بعضی از سایت ها از تک خوری بازی ساز ها استفاده کردن و برای خودشون سایت های فروش افزونه و پلاگین راه انداختن ...
اما خب ما در انجمن کانستراکت میخوایم با هم کار کنیم ، درسته پول شما تو جیب من یا پول من تو جیب شما نمیره ، اما همینطوریه که میتونیم معنی واقعیه یک انجمن بازی سازی رو بسازیم .

موفق باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط: amirho24
(1395/4/20، 08:13 عصر)hesam3 نوشته است: سلام

قیمت این اسکریپت به یورو 7.39 میباشد . با توجه به قیمت 40000 ریالی یورو به ریال قیمت 295600 ریال میباشد .
و اگر به دلار باشه به قیمتی که شما گفتید میشه 28665 تومان .
از طرفی ما اگر بخوایم خرید داشته باشیم باید حساب پی پال وریفای شده داشته باشیم 20
و میشه گفت تحریم و ... . البته به راحتی میشه از صرافی ها خرید رو انجام داد اونم به 10 دقیقه ، اما خب اگر کسی این کار رو انجام نداد بنده خودم پست خواهم گذاشت .

موفق و پیروز باشید /.

به نظر من ، ما باید همینطوری دست به دست هم بدیم تا بتونیم صنعت بازی سازی خودمونو درست کنیم ، فقط ایران .
بقیه مهم نیستن ، ما باید سعی داشته باشیم صنعت بازی سازی کشور رو درست و درمون کنیم ، البته در کنار اون نیز درآمد خودمونم هست ، پس باید کم کم با کمک هم دیگه ، با کمک دوستان شروع کنیم جمع کردن پلاگین های درست و درمون کانستراکت ، چه بسا اگر یونیتی نیز یک فروم درست و حسابی داشت تا حالا هزارباره تمام پلاگین های خوب این موتور رو هم خریداری میکردیم ... که البته بعضی از سایت ها از تک خوری بازی ساز ها استفاده کردن و برای خودشون سایت های فروش افزونه و پلاگین راه انداختن ...
اما خب ما در انجمن کانستراکت میخوایم با هم کار کنیم ، درسته پول شما تو جیب من یا پول من تو جیب شما نمیره ، اما همینطوریه که میتونیم معنی واقعیه یک انجمن بازی سازی رو بسازیم .

موفق باشید
خیلی ممنون از صحبت های خوبتون . افرادی توی انجمن هستند که این خرید براشون کار مشکلی نیست اما خب نمیدونم چرا منتظرن بقیه این کارو انجام بدن . اگه واقعا این خرید براشون مشکلی نیست ما پولشو جمع میکنیم تا بتونیم سریع تر به پیشرفت برسیم ... 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دوستان یک لینک پرداخت برای حمایت میسازیم شما میتونید از این لینک حمایت کنید تا بتونیم صنعت بازی سازیمون پیشرفت کنه گر مایلید این رو هم حمایت کنیم . دوستان حمایت این پلاگین میتونه فرم لاگین و ورود خیلی ها رو درست کنه انشااـاـ... حمایت ها تکمیل بشن .

لینک حمایت

عزیزان فقط 35.100 تومان پول پلاگین میشود کافیه فقط 7 نفر حمایت کنند یا 8 نفر بعد از خرید پلاگین رو برای افرادی که حمایت کردند ارسال و برای افرادی که برای وقت دیگر میخوان با قیمیتی بیشتر فروش میدهیم
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/4/20، 09:33 عصر)amirho24 نوشته است: سلام دوستان یک لینک پرداخت برای حمایت میسازیم شما میتونید از این لینک حمایت کنید تا بتونیم صنعت بازی سازیمون پیشرفت کنه گر مایلید این رو هم حمایت کنیم . دوستان حمایت این پلاگین میتونه فرم لاگین و ورود خیلی ها رو درست کنه انشااـاـ... حمایت ها تکمیل بشن .

لینک حمایت

عزیزان فقط 35.100 تومان پول پلاگین میشود کافیه فقط 7 نفر حمایت کنند یا 8 نفر بعد از خرید پلاگین رو برای افرادی که حمایت کردند ارسال و برای افرادی که برای وقت دیگر میخوان با قیمیتی  بیشتر فروش میدهیم

الان ما از این لینک حمایت کنیم؟ و شما قراره بخرین و برای همه ارسال کنین؟ 

امضا به دلیل مغایرت با قوانین حذف شد.

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
من این پلاگین رو خریداری کردم
فردا لینک پلاگین رو میزارم
[تصویر:  BANER-1.gif]
[تصویر:  LARZONAK-GIF.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، amirho24 ، fake ، shaygaaan
سلام ممنون عزیز پس فعلا صبر کنید دوستان پلاگین رو خریدند فعلا حمایت ها متوقف بشن تا دوست عزیزمون بگن
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
دوستان عزیز برای خرید این پلاگین میتونید از لینک های زیر اقدام کنید
در صفحه خرید از gmail یا یاهومیل استفاده کنید بهتره
بعد از خرید spam رو هم چک کنید
در صورتی که مشکلی با نصب داشتید در تاپیک یا پیام خصوصی بگین تا به کمک هم حلش کنیم
لطفاً پلاگین رو رایگان به کسی ندین (من خودم براش پول دادم و خریدمش)
ممنون و سپاسگزارم از همه ی دوستان

[تصویر:  1468188267_splash.png]
[url=http://shop.filehi.ir/item/13546223]
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary
[تصویر:  Screen_Shot_2016_07_11_at_14_08_25.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خیلی خوب میشه اگه زمان ورود و خروج رو به این پلاگین بتونین اضافه کنید دیگه تکمیل میشه 
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مهم استخدام برنامه نویس PHP در تهران hasansanaei 0 458 1403/5/13، 08:34 صبح
آخرین ارسال: hasansanaei
Heart تیم تولید بازی okgames ehsanavy 0 510 1403/2/30، 10:45 صبح
آخرین ارسال: ehsanavy
  دعوت به همکاری از بازی سازان کانسراکت ٣ iflashlord 0 2,711 1400/1/21، 11:29 عصر
آخرین ارسال: iflashlord
  خرید اشتراکی کانستراکت 3 persiangamer 20 10,659 1400/1/21، 08:29 عصر
آخرین ارسال: persiangamer
  فراخوان نویسنده ARKEYA 0 1,576 1400/1/2، 07:36 عصر
آخرین ارسال: ARKEYA

پرش به انجمن: